30 HAZİRAN 2019, PAZAR

Dilek AYGEN 30 Haz 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bu hafta Yengeç burcunda önemli bir Güneş Tutulması yaşayacağız.

Güneş tutulmaları Yeniay zamanlarında meydana gelir. Bitiş ve başlangıçları gösterir. Bu tutulmanın ana konusu duygular, aile, vatan, memleket, geçmiş, anılar, sağlık ve beslenmedir. Her konuda duygularımızı kullanacağız. Herkesi, her şeyi koruyup kollamak isteyeceğiz.

2 Temmuz günü yaşayacağımız tutulmanın etkileri başladı. 6 ay yoğun yaşayacağız ama önümüzdeki 2 yıl etkileri devam edecek.
Sevgili Koçlar; aile, ev, yerleşim, gayrimenkul konuları gündeminizde olacak. Ailenizdeki geçmişle ilgili sorunları çözmek için yeni adımlar atacaksınız. Yer değişiklikleri yapabilirsiniz.

Sevgili Boğalar; kardeşleriniz, yakın çevrenizle iletişiminizde duygularınızı dile getireceksiniz. Eğitim, iletişim konularında yeni başlangıçlar yapacaksınız. Seyahatler gündeminizde olacak.

Sevgili İkizler; para konularında yeni kazanç yollarına girişeceksiniz. Size yol gösterecek yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Kendi paranızla yatırımlar yapmaya başlayacaksınız.

Sevgili Yengeçler; sizi ilgilendiren tüm konulara daha duygusal yaklaşacaksınız. Kendi duygularınızla temasta olacaksınız. Hissettiklerinizi yaşayacaksınız. Yapmak istediklerinizle ilgili yeni adımlar atacaksınız.

Sevgili Aslanlar; bu dönem kendinize dönüp iç sesinizi dinlemelisiniz. Kontrolünüz dışı yaşayacaklarınıza daha duygusal davranabilirsiniz. Ruhsal ve manevi konularda yeni başlangıçlar yapacaksınız.

Sevgili Başaklar; sosyal çevreniz arkadaşlarınızla ilgili daha fazla duygusal değişimler yaşayacaksınız. Yeni gruplarla hayallerinizi, projelerinizi gerçekleştirmek için adımlar atacaksınız.

Sevgili Teraziler; iş ve kariyerinizde aile ortamı gibi çalışabileceğiniz başlangıçlar yapacaksınız. Gelecek hedeflerinizle ilgili harekete geçeceksiniz. Yapacağınız yeni işlerde kadınların desteğini alacaksınız.

Sevgili Akrepler; hayata bakış açısını hayat felsefenizi değiştirecek yeni insanlarla beraber olacaksınız. Eğitim, akademik konular, uluslararası işler, inançlarınızda, internet gibi konularda yeni başlangıçlar yapacaksınız.

Sevgili Yaylar; maddi konularda yeni ortaklıklar, yeni gruplarla girişimler yapacaksınız. Miras gibi aileyi ilgilendiren maddi konular gündeminizde olacak. Ruhsal konularda yeni kişilerle paylaşımlarda bulunacaksınız.

Sevgili Oğlaklar; tüm ikili ilişkilerinizde duygusal yeni başlangıçlar olacak. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler yapacağınız gruplar veya kişilerle bir araya geleceksiniz. Bekar olanlarınız evlenebilirler. Başkalarına karşı duygularınızı ifade edebileceğiniz bir dönemdesiniz.

Sevgili Kovalar; günlük yaşantınızda duygularınızı ifade edebileceğiniz yeni girişimlerde bulunacaksınız. Hizmet sektöründe çalışabilirsiniz. Yeni iş başlangıçları yapacaksınız. Sağlığınıza, beslenmenize önem vereceksiniz.

Sevgili Balıklar; çocuklarınızla, sevgilinizle yeni duygusal paylaşımlar içerisinde olacaksınız. Hayatın keyfini çıkartmak için, yaratıcı çalışmalarınız için, hobilerinizle ilgilenmek için yeni adımlar atacaksınız.