3 TEMMUZ 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 03 Tem 2022

Dilek AYGEN
Merhabalar, haftaya endişeli başlıyoruz. Gündelik işlerimizi halledeceğiz. Temizlik tamirat gibi işlerimize düzen vereceğiz.

Merhabalar, haftaya endişeli başlıyoruz. Gündelik işlerimizi halledeceğiz. Temizlik tamirat gibi işlerimize düzen vereceğiz. Çarşamba günü önceliğimiz ilişkiler olacak. Hayatımıza ilişkilerimize uyum ve ahenk, denge getirmek isteyeceğiz. Cuma günü yoğun duygusallık içersinde olacağız. Maddi konular ön planda olacak. Her şeyi tutkuyla yapmak isteyeceğiz. Duygusal krizlere dikkat etmeliyiz.
5 Temmuz Salı günü hem Merkür hem Mars gezegenleri burç değiştirecek.
Merkür Yengeç burcuna geçerek aklımızı duygularımızda tutacak. Duygusal konuşmalar yapacağız. Alınganlıklarımız artabilir. Aklımız fikrimiz sevdiklerimizde, ailemizde, yuvamızda, memleket meselelerinde olacak. Geçmişi, anıları çok düşüneceğiz. Savunmacı konuşmalar yapabiliriz.
Mars Boğa burcuna geçerek enerjimizi huzura, barışa, keyfe yönlendirecek. Hayatla durarak inat ederek mücadele edeceğiz. Güvencelerimiz için savaşacağız. Yavaşça sakince kararlar alacağız. Aldığımız kararları değiştirmeyeceğiz.

Sevgili Koçlar; bu hafta iş, sağlık, ilişkiler, alacak verecek hesapları gündeminizde olacak. Mars, para ve güvenceleriniz, değerleriniz için mücadele ettirecek. Merkür, aklınızı sevdiklerinizde, ailenizde, yuvanızda, babanızda tutacak. Hassas ve alıngan konuşmalar yapacaksınız.

Sevgili Boğalar: bu hafta aşk, keyif, çocuklar, iş, sağlık, eşiniz gündeminizde olacak. Mars burcunuza geçiyor. Enerjinizi kendinize, kendi isteklerinize yönlendireceksiniz. Hayatla çok inatlaşmamaya dikkat edin. Merkür, kardeşlerinizle duygusal konuşmalar yaptıracak. Yakın çevrenizdeki hassas olaylara duyarlı olacaksınız.

Sevgili İkizler; bu hafta ev, aile, babanızla ilgili konular, aşk, keyif, çocuklar, iş ve sağlık gündeminizde olacak. Merkür aklınızı paranızda, kazanımlarınızda, sahip olduklarınızda tutturacak. Mars, enerjinizi düşürecek. Sakin olun. Sağlığınıza dikkat edin. Ruhsal konularla ilgilenebilirsiniz.

Sevgili Yengeçler; bu hafta kardeşler, yakınlarınız, iletişim konuları, babanızın sağlığı, ev, aile, baba, aşk, keyif, çocuklar, tatil gündeminizde olacak. Merkür burcunuza geçiyor. Aklınız fikriniz kendinizde kendi isteklerinizde olacak. Mars enerjinizi sosyal hayatınıza, arkadaşlarınıza, işten kazançlarınıza yönlendirecek.

Sevgili Aslanlar; bu hafta para, kazançlar, yakınlarınız, kardeşler, annenizin sağlığı, aile, ev konuları gündeminizde olacak. Merkür kadersel alanda olacağı için zihninizi dinlendirmek, yalnız kalmak isteyeceksiniz. Mars, enerjinizi kariyer ve gelecek planlarınıza yönlendirecek. Sakin hareket edin.
Kariyeriniz için kararlar alacaksınız.

Sevgili Başaklar; bu hafta kendiniz, kendi istekleriniz, para, değerleriniz, yakınlarınız, kardeşleriniz, annenizin sağlığı gündeminizde olacak. Merkür aklınızı arkadaşlarınızda, sosyal çevrenizde, işten kazançlarınızda tutacak. Mars, enerjinizi yabancılara yönlendirecek. Seyahatler, eğitimler, inançlar, hukuki konular, babanızın sağlığıyla mücadele edeceksiniz.

Sevgili Teraziler; bu haftaya enerjiniz düşük başlıyorsunuz. Sakin olun. Çarşambadan itibaren kendinize, kendi isteklerinize, paranıza, kazançlarınıza önem vereceksiniz. Merkür aklınızı kariyerinizde, annenizde, statünüzde tutacak. Mars, enerjinizi cinselliğe, paraya, okült konulara yönlendirecek. Alacak verecek hesaplarınıza, sağlığınıza dikkat edin.

Sevgili Akrepler; bu hafta arkadaşlarınız, işten kazançlarınız, dinlenme, sağlık, ve kendi istekleriniz gündeminizde olacak. Merkür aklınızı uzak akrabalarda, babanızın sağlığında, torunlarınızda, seyahatlar, eğitimler, hukuki konularda tutacak. Yöneticiniz Mars, enerjinizi ilişkilere, eşinize, taşınmaya yönlendirecek. Evlilik veya ortaklıkla ilgili kararlar alacaksınız.

Sevgili Yaylar; bu hafta iş, kariyer, anne, arkadaşlar, işten kazançlar, ruhsal konular, rüyalar ve dinlenme isteğiniz, sağlığınız gündeminizde olacak. Mars enerjinizi iş, sağlık, hizmet konularında ve baba tarafından akrabalarınıza yönlendirecek. Merkür, aklınızı ruhsal konulara, alacak verecek hesaplarında, miras, cinsellikte tutacak.

Sevgili Oğlaklar; bu hafta uzaklardan gelecek haberler, yabancılar, babanızın iş ve sağlık konuları, kariyer, iş konuları, anneniz, arkadaşlarınız gündeminizde olacak. Merkür aklınızı ilişkilerde,eşinizde, evlilikte, ortaklıkta, taşınmada, davalarda tutacak. Mars, enerjinizi keyfe, aşka, çocuklara, kumara, oyuna yönlendirecek.

Sevgili Kovalar; bu hafta ödemeler, alacaklar, miras, cinsellik, sağlık, uzak akrabalar, babanızın sağlığı, torununuz, kariyer, iş, annenizle ilgili konular gündeminizde olacak. Merkür, aklınızı iş, sağlık, günlük rutinler, çalışma arkadaşlarınızda tutacak. Mars, enerjinizi aile, yuva, ev ve babanızla ilgili konulara yönlendirecek.

Sevgili Balıklar; bu hafta ilişkiler, ödemeler, alacaklar, miras, okült konular, cinsellik, yabancılar, babanızın sağlığı, eğitimler, seyahatler, kariyer, iş, anneniz gündeminizde olacak. Merkür, aklınızı aşkta, keyifte, çocuklarda, tatilde, oyunda tutacak. Mars, enerjinizi iletişimsel konulara, kendi düşüncelerinize, kardeşlerinize ve yakınlarınıza yönlendirecek.