Vakıf Katılım web

3 EKİM 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 03 Eki 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya çalışarak başlıyoruz işlerimiz sağlığımız ön planda olacak.

Haftaya çalışarak başlıyoruz işlerimiz sağlığımız ön planda olacak. Her şeye düzen tertip getirmek isteyeceğiz. Evham ve endişelerimiz de olabilir. Perşembe akşamına kadar ilişkiler ortaklıklar, iş birlikleri, hak hukuk konuları ön planda olacak. Estetik, güzellik, uyum, denge, ahenk, eşitlik yaratmak isteyeceğiz. Cumartesi akşamına kadar yoğun ve derin yoğun duygusallık içerisinde olacağız. Her şey ile bütünleşmek isteyeceğiz. Tutku, güç, hırs, para önceliğimiz olacak.

6 Ekim çarşamba günü terazi burcunda yeni ay meydana geliyor. Yeni aylar yeni başlangıçlardır, taze enerjilerdir. Bu enerji bizi cesaretlendirir. Hayatlarımıza yeni insanlar girecek, yeni ortaklıklar kuracağız. Bu 14 günlük süreçte birlikten kuvvet doğarı hissedip beraber hareket edeceğiz. Ben sen dengesini iyi ayarlayacağız. Bu yeni ayda her başlatacağımız şeyde denge, uyum, barış, adalet, huzur, estetik, güzellik arayacağız. Her attığımız yeni adımda diplomasiyi kullanacağız.
7 Ekim perşembe günü macera dolu, ateşli, şıpsevdi aşklara başlıyoruz. Sevgi, aşk, ilişki, cazibe, keyif, barış, huzur, estetik gezegeni Venüs yay burcuna geçiyor. İlişkilerimize coşkuyu, hevesi, iyimserliği, deneyimleri ön plana alacağız. Sevdiğimiz kişilerin hatalarına ve eksikliklerine toleranslı olacağız. Aşkta dürüstlük ve ahlak beklentimiz yüksek olacak. İlişkilerimiz de yeni şeyler deneyimlemek isteyip, yeni şeyler keşfedeceğiz. Seyahat etmekten, doğa da vakit geçirmekten, sosyallikten, eğlenmekten keyf alacağız. Yeni başlayacak ilişkiler de sarışın ve renkli kişileri tercih edebiliriz. Finansal konular da iyimserlik hakim olacak. Parayı kolay kazanıp kolay harcayacağız.


Sevgili Koçlar; Yeniay karşıt burcunuzda oluyor. İlişkiler adına yeni adımlar atacaksınız. Yeni bir ilişkiye veya ortaklı işlere başlayabilirsiniz. Evlilik kararı alabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Veya danışmanlık almak istediğiniz konularda yardım alabilirsiniz. Venüs sizlere güzellikler getirecek. Yalnız olanlara uzaklardan aşk gelecek. Yurt dışı bağlantılı işlerden, eğitimlerden, seminerlerden, turizmden, medyadan para kazanabilirsiniz.


Sevgili Boğalar; Yeniay iş ve sağlık alanınızda oluyor. Yeni işlere başlayabilirsiniz. Yanınıza yeni çalışanlar alabilirsiniz. Evinizi kiraya verebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda özellikle böbreklerinizle ilgili kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Venüs ödemeleriniz, alacaklarınız konusunda şans getirecek. Miras, kredi, vergi konularında kolaylık getirecek.


Sevgili İkizler; Yeniay sizlere keyifli eğlenceli başlangıçlar yaptıracak. Yalnız olanlara aşk gelecek. Bebek isteyenlere müjdeli haber gelebilir. Çocuklarınız yeni adımlar atabilir. Hobilerinizi, yaratıcı işlerinizi bir ortakla hayata geçirebilirsiniz. Venüs ikili ilişkiler konusunda şans getirecek. Hayatınıza biri girebilir. Evlenebilirsiniz. Partnerinizle beraber keyifli, macera dolu anlar yaşayacaksınız.


Sevgili Yengeçler; Yeniay aile, yuva, ev alanında oluyor. Yeni bir eve taşınabilirsiniz. Yeni bir emlak alabilirsiniz. Aile kurmak için adımlar atabilirsiniz. Evlenebilirsiniz. Ebeveynlerimizin hayatında yeni başlangıçlar olabilir. Venüs iş ve sağlık konularında sizlerden yana olacak. Keyifle, özgürce günlük koşuşturmacalarınızı yapacaksınız. Yeni işler gelebilir. Gelen fırsatları iyi değerlendirebilirsiniz. Evcil hayvan alabilirsiniz.


Sevgili Aslanlar; Yeniay yakınlarınızla ilgili, kardeşlerinizle ilgili başlangıçlar yaptıracak. İletişimsel konularda yeni adımlar atacaksınız. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler yapabilirsiniz. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Venüs sizlere şans getirecek. Aşk getirecek. Keyifli eğlenceli zamanlar geçireceksiniz. Tatile gidebilirsiniz. Çocuklarınızla güzellikler yaşayacaksınız. Hobilerinizden, yaratıcı işlerinizden para kazanabilirsiniz.


Sevgili Başaklar; Yeniay parayla ilgili başlangıçlar yaptıracak. Kazançlarınızı arttırmak için ortaklı işlere girebilirsiniz. Para kazanmak için yeni adımlar atıp yeni kararlar alacaksınız. Venüs ailevi konularda şans verecek. Aile bireyleriyle, babanızla keyifli vakitler geçireceksiniz. Evinizi güzelleştirmek, yenilemek isteyebilirsiniz. Ailenizden elinize para geçebilir.


Sevgili Teraziler; Yeniay burcunuzda oluyor. Hayatınızla ilgili her konuda yeni adımlar atıp yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İş, sağlık, ilişkilerde yenilenme dönemindesiniz. Venüs şansı ve aşkı yakınlardan getirecek. İletişimsel konulardan para kazanabilirsiniz. Keyifli kısa seyahatlere, eğitimlere katılabilirsiniz.


Sevgili Akrepler; Yeniay kadersel alanınızda, kör noktanızda oluyor. Başlangıçlara niyet edin ama birkaç gün sonra uygulamaya geçin. Sağlığınıza dikkat edin. Eşiniz ve varsa ikinci çocuğunuz, kardeşleriniz yeni işlere başlayabilir. Venüs para konularında şans ve fırsatlar getirecek. Seminerlere para harcayabilirsiniz.


Sevgili Yaylar; Yeniay sosyal çevrenizle ilgili, arkadaşlarınızla ilgili yeni kararlar aldıracaktır. Yeni bir çevreye girebilirsiniz. İşten kazançlarınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Venüs burcunuza geçiriyor. Cazibeniz artacak. Kendi kişisel bakımlarınızı yaptırabilirsiniz. Kazançlarınız artacak. Aşk sizden yana olacak. Keyifli bir dönem başlıyor.


Sevgili Oğlaklar; Yeniay kariyer ve geleceğinizle ilgili yeni adımlar attıracak. Yeni ortaklı işlere başlayabilirsiniz. Ebeveynlerinizin ve eşinizin ailesiyle ilgili yeni oluşumlar olabilir. Venüs sizlere biraz yalnız kalmanızı, dinlenmenizi söyleyecek. Ruhsal konularla ilgilenebilirsiniz. Bu dönem dinlenmek sizlere iyi gelecektir.


Sevgili Kovalar; Yeniay sizlere olumlu başlangıçlar yaptıracak. Yabancılarla ortaklı işlere başlayabilirsiniz. Eğitimler, seminerler, seyahatler, hukuki konular on dört gün boyunca ön planda olacaktır. Venüs sosyalleşmenizi sağlayacak. Arkadaşlarınızla güzel, keyifli vakitler geçireceksiniz. Davetlerin, organizasyonların aranılan insanı olacaksınız. Aşk arkadaş çevrenizden gelecektir.


Sevgili Balıklar; Yeniay ortaklaşa para konularında yeni adımlar attıracak. Borcunuz varsa ödemek için veya ihtiyacınız varsa kredi alabilirsiniz. Mirasla ilgili konular gündeme gelebilir. Ruhsal konularla ilgili yeni bir eğitime de başlayabilirsiniz. Venüs kariyerinizden, işinizden yana sizleri şanslı yapacak. Keyifle ve özgürce çalışacaksınız. İşinizden hızlı para kazanabilir veya işiniz için para harcayabilirsiniz.