27 MART 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 27 Mar 2022

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya sosyalleşerek başlıyoruz. Arkadaşlarımızla olmak bizlere iyi gelecek.

Haftaya sosyalleşerek başlıyoruz. Arkadaşlarımızla olmak bizlere iyi gelecek. Davetlere, organizasyonlara katılabiliriz. Hafta ortası duygusal olacağız. Fedakarlıklarımız, empatimiz fazla olacak. Ruhsal ve sanatsal konularla ilgileneceğiz. Hafta sonu enerjimiz artacak. Cesur ve atak olacağız. Kendi isteklerimizle hareket edeceğiz.

1 Nisan Cuma günü Koç burcunda Yeniay meydana geliyor. Yeniaylar yeni başlangıçlardır. Taze enerjilerdir. İlkbahar şimdi başlıyor. “Ben” vurgusu fazla olacak. Kendi isteklerimiz doğrultusunda başlangıçlar yapacağız. Adeta kendimiz için yeni bir yaşam başlatmak için adımlar atacağız. Cesur, cesaretli, heyecanlı girişimler yapacağız. Ama ilişkilerimizde ve parada zorlanmalar olabilir.


Sevgili Koçlar; Yeniay burcunuzda meydana geliyor. Kendinizle ilgili yeni kararlar, başlangıçlar yapacaksınız. Hayatınızla ilgili cesur adımlar atabilirsiniz. Önce benim isteklerim diyeceksiniz. Kendinizi besleyeceksiniz. Sağlığınıza dikkat edeceksiniz.


Sevgili Boğalar; Yeniay kör noktanızda oluyor. Kadersel alanınızda olacak. Beklenmedik başlangıçlar yapabilirsiniz. Kendi sağlığınızla, dinlenme ihtiyacınızla ilgili girişimler yapabilirsiniz. Eşiniz yeni bir işe başlayabilir. Veya siz yabancılarla, yurt dışı bağlantılı işlere başlayabilirsiniz.


Sevgili İkizler; Yeniay sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla yeni girişimler yaptıracak. İşten kazançlarınızı arttırmak için adımlar atabilirsiniz. Hayallerinize göre başlangıçlar yapabilirsiniz. Sosyal hayatın içinde olmak isteyeceksiniz. Maddi konulara ve sağlığınıza dikkat edin.


Sevgili Yengeçler; Yeniay iş ve kariyerde yeni başlangıçlar yaptıracak. Cesaretle yeni projelerinizi devreye sokacaksınız. Annenizle, kayınpederinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.


Sevgili Aslanlar; Yeniay geleceğe ait yeni adımlar attıracak. Ticaret, eğitim, turizm, yabancılar, seyahat, medya, hukuki konularda, inançlarda yeni adımlar atacaksınız. İş arkadaşlarınızla, yanınızda çalışanlarla krizler yaşayabilirsiniz. Babanızın, kayınvalidenizin iş ve sağlığıyla ilgili kararlar alabilirsiniz.


Sevgili Başaklar; Yeniay ödemelerinizle ilgili, maddi konularda ve sağlığınızla ilgili, evli çocuklarınızın ev ve aile yaşantılarıyla ilgili cesur kararlar almanızı sağlayacak. Ortaklaşa paralar, miras konularında çekişmeler de olabilir.


Sevgili Teraziler; Yeniay ilişkiler, ortaklıklarla ilgili önemli kararlar aldıracak. Evlilik, taşınmakla ilgili yeni başlangıçlar yapacaksınız. Ortaklı işler yapabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ama aile içi krizlere de dikkat edin.


Sevgili Akrepler; Yeniay iş ve sağlık konularında, beslenmenizle ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Veya işinizde yeni projelerinizi başlatabilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Düşüncelerinizi dile getirdiğinizde yakınlarınızla krizler de yaşayabilirsiniz.


Sevgili Yaylar; Yeniay yeni aşklar getirecektir. Çocuklarınızla ilgili girişimler yapabilirsiniz. Cesur bir karar alıp bir çocuk daha yapmak isteyebilirsiniz. Hobilerinizi işe çevirebilirsiniz. Keyif alacağınız işler yapabilirsiniz. Kazançlarınızı arttıracak yatırım yaparken dikkatli olun.


Sevgili Oğlaklar; Yeniay ev ve ailenizle ilgili yeni adımlar attıracak. Taşınabilirsiniz.  Bir ev alabilirsiniz. Bekarsanız bir yuva kurmaya karar verebilirsiniz. Aile bireyleriyle krizler olabilir. Babanızla, kayınvalidenizle daha fazla ilgilenebilirsiniz.


Sevgili Kovalar; Yeniay kardeşlerinizle, yakın çevrenizle ilgili yenilikler yaptıracak. Kendi düşünce ve projelerinizi cesurca hayata geçireceksiniz. Ticaret, satış, pazarlama, medya, sosyal medya, eğitim gibi iletişimsel konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kısa seyahatlere gidebilirsiniz.


Sevgili Balıklar; Yeniay parasal konularda cesur adımlar atmanızı sağlayacak. Yeni kazanç yollarını hayatınıza katabilirsiniz. Maddi konularda yeni girişimler yapabilirsiniz.