27 HAZİRAN 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 27 Haz 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya sosyalleşerek başlıyoruz. Özgür olmak, arkadaşlarımızla beraber olmak isteyeceğiz.

Haftaya sosyalleşerek başlıyoruz. Özgür olmak, arkadaşlarımızla beraber olmak isteyeceğiz. Ayın boşlukta olmasından dolayı önemli işlerimizle değil rutin işlerimizi yapmak iyi olacaktır. Pazartesi akşamından perşembe sabahına kadar duygusal olacağız. Duygusal gelgitler yaşayabiliriz. Fedakar ve empatik olacağız. Ruhsal ve sanatsal çalışmalar yapabiliriz. Şanslar ve fırsatlar yakalayacağız. Bazı belirsizlikler, net olmayan durumlarla karşılaşabiliriz. Daha sonra enerjimiz artacak. Cumartesi öğleden sonraya kadar istediğimiz riskleri alıp girişimler yapabiliriz. Fazla mücadeleci ve savaşçı olacağız. Ateş elementinde büyük üçgen oluşacağı için kadersel gelişmeler olumlu sonuçlanacaktır. Geçmişi şifalandırabileceğiz. Sonra hayatın ve anın tadını çıkartmak isteyeceğiz. Huzur, keyif, sakinlik isteğimiz fazlalaşacak. Maddi konular ön planda olacak. Pazar günü içsel anlamda huzurlu olsak bile engeller ve baskılar ilişkilerde bizleri zorlayacak. Ani gelişebilecek olaylar karşısında şaşıracağız.

 

Sevgili Koçlar; haftanın ilk günü arkadaşlarınızla beraber olacaksınız.

Organizasyonlara, iş toplantılarına katılabilirsiniz. İşten kazançlarınıza önem vereceksiniz. Pazartesi akşamından itibaren enerjiniz düşük olacak. Dinlenmek yalnız kalmak sizlere iyi gelecektir. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe sabahından itibaren enerjiniz artacak. Kendi arzu ve isteklerinizle ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu maddi konuları, kazançlarınızı önemseyeceksiniz. Hayattan keyif almak önceliğiniz olacak.


Sevgili Boğalar; haftanın ilk günü işinizle, annenizle, eşinizin ailesiyle ilgili konular ön planda olacak. İş toplantılarınız veya önemli durumlarınızı salı gününden itibaren halledeceksiniz. Arkadaşlarınızın bazılarıyla kaoslar yaşayabilirsiniz. Cumartesi öğleden sonraya kadar enerjiniz düşük olacak. Eşinizi işi ve sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerinizin hayatlarındaki olaylar sizleri etkileyecek. Hafta sonu enerjiniz artacak. Kendi isteklerinizle ilgilenmek sizlere keyifli anlar yaşatacak.


Sevgili İkizler; haftanın ilk günü yabancılar, yurt dışı işleriniz, babanızın iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Salı günü iş, kariyer, anneniz, eşinizin ailesiyle ilgili olaylar sizleri yoracaktır. Cumartesi öğlene kadar sosyalleşmek isteyeceksiniz. İşten kazançlarınıza önem vereceksiniz. Yapmak istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz. Hafta sonu enerjiniz düşük olacak. Sağlığınıza dikkat edin. Kardeşlerinizin ve eşinizin iş konuları ön planda olacaktır. Dinlenmek sizlere iyi gelecektir.


Sevgili Yengeçler; haftanın ilk günü ödemelerinizle ilgileneceksiniz. Alacak verecek hesaplarınız, kardeşlerinizin iş ve sağlık konuları ön planda olacak. Salı günü önemli yabancılardan şans ve fırsatlar ayağınıza gelebilir. Tatile gidebilirsiniz. Babanızın veya kayınvalidenizin iş ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi öğlene kadar işinizle, annenizle, eşinizin ailesiyle ilgilenmek sizleri yorabilir. Hafta sonunu arkadaşlarınızla keyifli anlar geçirmek sizleri mutlu edecektir.


Sevgili Aslanlar; haftanın ilk günü biraz gergin olabilirsiniz. İkili ilişkiler sizleri yoracaktır. Salı gününden itibaren alacak verecek hesaplarınızla ilgileneceksiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Cumartesi öğlene kadar enerjiniz artacak. Yabancılar, eğitim ve seminerler, yurt dışı bağlantılı işler, hukuki konular, seyahatler ön planda olacak. Hafta sonunu çalışarak geçirseniz bile keyifli olacaksınız.


Sevgili Başaklar; haftanın ilk günü gündelik işlerinizle ilgileneceksiniz. Sağlığınıza ve beslenmenize önem vereceksiniz. Perşembe sabahına kadar ikili ilişkileriniz, eşinizle ilgili olaylar gündeminizde olacak. Taşınma işleriniz, davalarınız varsa onlarla ilgileneceksiniz. Daha sonra maddi konular ön planda olacak. Alacak verecek hesaplarıyla mücadele edeceksiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Hafta sonu keyifli, huzur içerisinde olacaksınız.


Sevgili Teraziler; haftanın ilk günü keyifli olacaksınız. Partnerinizle, çocuklarınızla, hobilerinizle, borsa gibi yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Salı gününden itibaren koşuşturmacalarınız fazla olacak. Yoğunluktan dağılabilirsiniz. Sağlığınıza ve beslenmenize dikkat edin. Hala ve amcanızla ilgili de olaylar olabilir. Cumartesi öğlene kadar eşinizle, ortağınızla veya iş birliği yaptığınız kişilerle ilgileneceksiniz. Hafta sonu maddi konular ön planda olacak. Gizemli konularla ilgilenebilirsiniz.


Sevgili Akrepler; haftanın ilk günü ailenizle, evinizle ilgilenmek sizleri yorabilir. Perşembe sabahına kadar keyifli olacaksınız. Partneriniz, çocuklar, hobileriniz, yaratıcılığınız ön planda olacak. Tatile gidebilirsiniz. Cumartesi öğleden sonraya kadar günlük koşuşturmacalarınızla yorulabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin. İşinizle ve yanınızda çalışanlarla ilgili daha mücadeleci olacaksınız. Hafta sonu eşinizle, partnerinizle keyifli anlar geçireceksiniz.


Sevgili Yaylar; haftanın ilk günü yakınlarınız, kardeşleriniz, eğitim konuları, ticaret, iletişimsel konular ön planda olacak. Perşembe sabahına kadar aileniz, evini ön planda olacak. Babanızla veya kayınvalidenizle ilgili konular gündeminizde olacak. Daha sonra enerjiniz artacak. Hayattan keyif alacağınız konularla, hobilerinizle, sanat ve sporla ilgileneceksiniz. Tatile gidebilirsiniz. Hafta sonunu çalışarak geçirebilirsiniz. Yeme içmenize dikkat edin.


Sevgili Oğlaklar; haftanın ilk günü parasal konular, kazanç ve yatırımlarınızla ilgilenerek geçireceksiniz. Daha sonra yakınlarınız, kardeşleriniz, annenizin iş ve sağlık konuları ön planda olacak. Cumartesi gününe kadar aile, ev, babanızla ilgili konular sizleri yorabilir. Hafta sonunu keyifli, eğlenceli geçireceksiniz. Tatile gidebilirsiniz.


Sevgili Kovalar; haftanın ilk günü kendi istek ve arzularınıza önem vereceksiniz. Kişisel bakımlarınızı yaptırabilirsiniz. Perşembe sabahına kadar parasal konularda gelgitler yaşayabilirsiniz. Daha sonra kardeşleriniz, yakınlarınızla ilgileneceksiniz. İletişimsel konulara ağırlık vereceksiniz. Kısa bir tatile gidebilirsiniz. Hafta sonunu ailenizle, evinizde keyifli anlar yaşayarak geçireceksiniz.


Sevgili Balıklar; haftanın ilk günü enerjiniz düşük olacak. Kendinizi zorlamayın. Eşinizin veya ikinci çocuğunuzun iş ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Perşembe sabahına kadar kendinizle, kendi isteklerinizle ilgileneceksiniz. Fazla hayal dünyasında yaşayabilirsiniz. Daha sonra parasal konular ön planda olacak. Hafta sonunu kardeşlerinizle, yakın arkadaşlarınızla beraber keyifli geçireceksiniz. Kısa bir tatil sizlere iyi gelecektir.