27 EKİM 2019 PAZAR

Dilek AYGEN 27 Eki 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya yeni başlangıçlarla başlıyoruz. Akrep burcunda Yeniay meydana geliyor. Bu Yeniay içe çekilip, fazlalıklarımızı üzerimizden atmayı, adeta ölüp yeniden doğmamızı istiyor.

Parayla, cinsellikle, ölümle, takıntılarımızla, yüzleşeceğiz. Tutkuyla yapmak istediklerimizi başlatabileceğiz. Gücümüzü ortaya koyabileceğiz. Akrep Yeniay’ı bizleri duygusal olarak en derin noktalara götürecek. Hafta ortası daha enerjik, iyimser, neşeli, keyifli olacağız. Özgür olmak isteyeceğiz. Hafta sonu hayatı ciddiye alacağız. Sorumluluklarımıza, çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Bu da bizleri gergin yapacaktır.

Ayrıca bu hafta iletişim gezegeni Merkür geri hareketine başlıyor. Bu süreçte daha önceden karar almadığımız bir işe başlamamak gerekir. Teknolojik aletler satın almayı, sözleşmeler imzalamayı ertelememizde fayda var. Akrep burcu konularında geçmişi gözden geçirmek, yolunda gitmeyen şeyleri düzeltmekte fayda var.
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
Sevgili Koçlar; bu Yeniayda maddi konularınızla ilgili düzenlemeler başlatacaksınız. Miras, nafaka, ortak kazançlar, eşinizin parası gibi konularda yeni adımlar atacaksınız.

Sevgili Boğalar; bu Yeniayda ilişkileriniz, evliliğiniz veya ortaklarınızla ilgili yeni kararlar alacaksınız. Taşınmayla ilgili konular gündeminizde olacaktır.
Sevgili İkizler bu Yeniayda günlük hayatınız, işiniz ve sağlığınızla ilgili konularda yeni kararlar alıp harekete geçeceksiniz. Angarya işlerinizden kurtulmak için düzenlemeler yapabilirsiniz.

Sevgili Yengeçler; bu Yeniayda aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapacaksınız. Sanatsal, kreatif işleriniz ve hobileriniz için de yeni adımlar atacaksınız.

Sevgili Aslanlar; bu Yeniayda ailenizle, eviniz veya babanızla ilgili konularda yeni kararlar alacaksınız. Emlak işleriniz, ziraatla veya taşınmayla ilgili yeni adımlar atabileceksiniz.

Sevgili Başaklar; bu Yeniayda yeni düşüncelerinizi, yeni projelerinizi yapmak için adımlar atacaksınız. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle, eğitimle, kısa seyahatlerle ilgili yeni başlangıçlar sizleri bekliyor.

Sevgili Teraziler; bu Yeniayda parasal konularınız, yatırımlarınız için yeni adımlar atacaksınız. Maddi manevi değerleriniz, sahip olduklarınızla ilgili yeni kararlar alacaksınız.

Sevgili Akrepler; burcunuzda olan Yeniay sizlere hayatınızla ilgili kararlar aldıracak. Sağlığınız, aileniz, işiniz ve özel ilişkilerinizde yeni başlangıçlar yapacaksınız.

Sevgili Yaylar; bu Yeniay dikkatli kararlar alın. Kontrolünüz dışında gelişecek olaylar olabilir. Bilinçaltı ve ruhsal çalışmalar yaparak kendi yarattığınız hapishaneden kurtulabilirsiniz. Önemli konularınızı erteleyin.

Sevgili Oğlaklar; bu Yeniayda geleceğe yönelik tutkuyla istediğiniz hayalleriniz için yeni adımlar atacaksınız. Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, guruplarla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.
Sevgili Kovalar; bu Yeniayda işinizle, kariyerinizle ilgili sağlam yeni adımlar atacaksınız. Kaderinizle, annenizle ilgili yeni kararlar alacaksınız. Mesleki anlamda terfiler, ödüller olabilir.

Sevgili Balıklar; bu Yeniayda yabancılar, yurtdışı işler, seyahatler, hukuksal konularla ilgili, hayata bakışınızı yenilemek adına yeni adımlar atacaksınız. Felsefe, astroloji, yabancı dil gibi yeni eğitimler almaya başlayabilirsiniz.