​26 NİSAN 2017, ÇARŞAMBA

Dolunay KARACA 26 Nis 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Boğa burcuna geçiş yapıyor.

Ay, Boğa burcuna geçiş yapıyor. Bugün saat 14:00 civarı Boğa burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniayda yeni kararlar almak, sağlam adımlar atmak, sabit ve devamlılığı olacak işlere yönelmek isteyeceğiz. Hayatımızı tekrar gözden geçirmek isteyebilir, somut ve elle tutulur şeyler arayışında olabiliriz. Kendimizi güvence altına almak isteyebilir ve sırtımızı sağlam duvara yaslamak için adımlar atabiliriz hayatımızda. Doğa ve toprak işleri için uygun bir gün.

KOÇ: Sevgili Koçlar, yeniay sizin para hanenizde gerçekleşiyor, yapmak istedikleriniz için maddi alanınızı güçlü tutmak en önemlisi. Yeni yatırımlar, mal almak, para biriktirmek istediğiniz bir döneme giriyorsunuz. Venüs ise yeniden sizin burcunuzda.

BOĞA: Sevgili Boğalar, yeniayla birlikte, enerjiniz tazelenecek ve yeniden iyi hissetmeye başlayacaksınız. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak ve yeni kararlar almak için uygun bir sürece girmiş olacaksınız. İçinizden bir enerji yükselecek ve mutlu olacağınız aktivitelere yöneleceksiniz.

İKİZLER: Sevgili İkizler, yeniay sizleri kendinizle baş başa bırakıyor olacak, bırakmanız gereken bir alışkanlığı bırakabilir, eskiye ait kötü duygulardan arınmak isteyebilir ve insanlardan bir süre uzaklaşmak izole olmak isteyebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinleyerek meditasyon yapmak ve dua etmek için uygun bir zaman dilimi.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, yeniayla birlikte, arkadaşlık hanenizde yeni bir grubun içine girmek veya yeni çevreler edinerek farklı sosyal alanlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Mars İkizler burcunda hareket ediyor; sizlerin 12. evinde olduğu için bilinçaltı konular, sinir sisteminiz, arkanızdan iş çevirenler bu dönemde fazlaca olacaktır.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, yeniayla birlikte eski neşeniz ve pırıltınız canlılığınız yerine geliyor. İş yerinizde parlarken, yeni fikirlere açıksınız, yeni projeler devreye girebilir, aklınızda ne zaman yapsam sorusu taşıyanlar için bu hafta uygun zaman diyebilirim.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, yeniayla birlikte, seyahate çıkmak, yeni yerler keşfetmek isteyeceğiniz veya bu tarz ortamlarda olacağınız güzel bir hafta geçirebilirsiniz. Farklı kültürler tanımak, yeni insanlarla kaynaşmak size iyi gelecek. Yeni bir eğitim planı yapmak için de doğru zaman olacaktır bu. 

TERAZİ: Sevgili Teraziler, yeniay meydana geliyor, sizin için miras konuları öne çıkıyor. Alacak- verecek, borç, faiz, vergi gibi mevzularınız için yeni bir yapılanma içerisinde bulabilirsiniz kendinizi. Ameliyat olma ihtimali olan yakınlarınız varsa onlar için de bu dönem değerlendirilmesi gereken bir süreç olacaktır.

AKREP: Sevgili Akrepler, yeniay sizler için ekstra önem taşıyor olacak, ikili ilişkileri olanlar sevdikleriyle aralarında müthiş bir çekim hissedebilir, aşklarını en yüksek seviyede yaşamak isteyebilirler. Bekar olanlar için ise yeni birisi hayatlarına girebilir bu hafta.

YAY: Sevgili Yaylar, Boğa burcundaki yeniay sizleri iş yerinizdeki arkadaşlarınızla yeni bir oluşumun içine sokabilir. Daha aktif ve yoğun bir tempoya girebilirsiniz. Bu durumda hem hayattan zevk almak hem de bu yoğunluk vücudunuzu yorgun düşürebilir.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, bu yeniay sizin kardeşler hanenizde olacak. Onların sorunlarına ortak olmak ve birlikte çözüm üretmek için uygun bir zaman. Size ihtiyacı var, onunla bazı konularda yüzleşmeniz iyi olabilir. İletişim ve her türlü diyaloğunuzda baskın taraf sizlersiniz.

KOVA: Sevgili Kovalar, yeniay, aile içerisinde yeni bir oluşuma destek veriyor olacak. Belki aileye yeni birileri katılabilir veya dargınlıklar yanlış anlaşılmalar ortadan kalkarak yerine barışa huzura bırakabilir. Mutlu olmak istiyorsunuz ve bunu hak ediyorsunuz. 

BALIK: Sevgili Balıklar, yeniay sizlerin yakın akraba hanenize denk geliyor. Yakın çevrenizden birilerinin olumlu bir haberini alarak onların mutluluğuna ortak olabilirsiniz. Veya bir takım tatlı koşturmaların içine girebilirsiniz. Kafanızı dağıtmak ve yaratıcılığınızı konuşturmak açısından fırsatlarınız var.