26 ARALIK 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 26 Ara 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Yeni haftaya ilişkilere, ortaklıklara önem vererek başlıyoruz.

Yeni haftaya ilişkilere, ortaklıklara önem vererek başlıyoruz. Barış, adalet, uyum, denge, estetik, güzellik ön planda olacak. Bu konular duygusal anlamda bizleri yoracaktır. Hafta ortası yoğun duygusallık içerisinde olacağız. Her şeyin özüne inmek isteyeceğiz. Güç, tutku, para, krizler, cinsellik önceliğimiz olacak. Ani ve beklenmedik olaylar bizleri yorsa bile kendimizi iyi hissedeceğiz. Ruhsal ve sanatsal çalışmalar yapabiliriz. Hafta sonuna ve yeni yıla iyimser umut dolu gireceğiz. Yaşam enerjimiz yüksek olacak. Kadersel gelişmeler olacak. Her şeyde aşırılığa kaçmamalıyız.

29 Aralık günü inanç gezegeni Jüpiter kendi yönettiği Balık burcuna geçiyor. Yolculuklarımız içsel olacak. Ruhsal şifalanacağız ve bu da bedenen de kendimizi iyi hissetmemizi sağlayacak. Yaşayacağımız olayları akışa bırakabileceğiz. Evrensel sevgiyi hissedeceğiz. Evrenin düzenini içimizde hissedeceğiz. Merhametli ve sevecen olacağız. Maddi manevi iyilik için çalışacağız. Ruhsal anlamda özgürleşeceğiz. Verimliliğimiz artacak.
Hepimiz için mutluluğun arttığı bir yıl olsun. İyi seneler..


Sevgili Koçlar; bu haftaya ilişkiler yüzünden gergin başlıyorsunuz. Egosal çatışmalar yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yaşayacağınız güç savaşlarında sakin olun. Hafta ortası maddi konular gündeminizde olacak. Yeni yıla kadersel gelişmeler yaşayarak gireceksiniz. Umutlu olacaksınız. Seyahate gidebilirsiniz. Jüpiter Balık sizleri maneviyata yönlendirecek. İçsel bilgeliğinize ulaşacaksınız.


Sevgili Boğalar; bu hafta başı iş ve sağlık konuları önceliğiniz olacak. Az tanıdığınız veya yabancı insanlar sizleri yoracaktır. Hafta ortası ikili ilişkiler, eşiniz ön planda olacak. Yorucu olaylar olabilir. Yeni yıla maddi konularda kadersel gelişmeler yaşayarak gireceksiniz. Jüpiter Balık sizlere güzel şanslar ve fırsatlar getirecek. Geleceğe ait ideallerinizi gerçekleştirebileceksiniz. İşten kazançlarınız artacak.


Sevgili İkizler; bu haftaya keyifli başlıyorsunuz. Sizler için her şey rahat akacak. Aşk, çocuklar, eğlence, yaratıcı işler önceliğiniz olacak. Hafta ortası işler güçler sizleri yoracaktır. Sağlığınıza dikkat edin. Yeni yıla ilişkilerde, ortaklıklarda kadersel gelişmeler yaşayarak giriyorsunuz. Ben sen dengenizi iyi yapın. Jüpiter Balık kariyerinizde, işlerinizde bolluğunu verecek.


Sevgili Yengeçler; bu hafta başı ailenizle, evinizle, babanızla ilgili konularla uğraşmak sizleri yoracaktır. Aile içi çatışmalara dikkat edin. Hafta ortası keyifli olacaksınız. Duygusallığınız da artacak. Aşk, çocuklar, eğlence önceliğiniz olacak. Yeni yıla girerken iş, sağlık konularında kadersel olaylar yaşayacaksınız. Yeme içmeyi abartmayın. Jüpiter Balık sizlere de güzel şanslar verecek. Hayata daha bilgece bakacaksınız.


Sevgili Aslanlar; bu hafta başı yakınlarınızla, kardeşlerinizle, annenizin iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Hafta ortası ev, aile ve babanızla ilgili konular sizleri yoracaktır. Yeni yıla şanslı ve eğlenerek giriyorsunuz. Umut dolu olacaksınız. Jüpiter Balık maddi konularda şanslar getirecek. Alamadığınız bir para varsa alacaksınız. Ödemelerinizi kolaylıkla yapabileceksiniz. Eşinizin parası artacak.


Sevgili Başaklar; hafta başı paranızla, kazançlarınızla ilgileneceksiniz. Çocuklarla ilgili para sorunları olabilir. Hafta ortası kardeşleriniz, iletişim konularıyla ilgileneceksiniz. Kısa bir iş seyahati yapabilirsiniz. Yeni yıla evde ailenizle gireceksiniz. Ama yaşayacağınız kadersel olaylar sizleri yorabilir. Jüpiter Balık sizlere ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalarla ilgili şanslar verecek. Başarılarınız görünür olacak.


Sevgili Teraziler; bu hafta başını kendinize ayırıyorsunuz. Kendi isteklerinizi yapacaksınız. Ailevi konularda zorlanmalar da olabilir. Hafta ortası para konularınız, yatırımlarınız ön planda olacak. Yeni yıla girerken seyahate gidebilirsiniz. Kardeşlerinizle, akrabalarınızla kadersel olaylar yaşayabilirsiniz. Jüpiter Balık sizleri iş ve sağlık konusunda korumaya alacak.


Sevgili Akrepler; bu hafta başına yorgun ve isteksiz olarak giriyorsunuz. Eşinizin iş ve sağlık konuları ön planda olacak. Kendinize dinlenme molaları verin. Hafta ortası enerjiniz yüksek olacak. Bireysel ihtiyaçlarınızla ilgileneceksiniz. Yeni yıla para konularında, yatırımlarınızda umutlu giriyorsunuz. Jüpiter Balık sizlerin hayattan keyif almanızı sağlayacak. Aşkta romantik anlar yaşayacaksınız. Çocuklarınızla ilgili güzel şeyler olacak.


Sevgili Yaylar; bu hafta başı sosyal hayatınız hareketli olacak. İş toplantıları, davetler, organizasyonlar ve arkadaşlarınız önceliğiniz olacak. Hafta ortası eşinizin, ikini çocuğunuzu iş ve sağlık sorunları, kardeşlerinizin işleri sizleri yoracaktır. Yeni yıla umut dolu iyimser enerjilerle gireceksiniz. Jüpiter Balık sizleri aile, ev konularında koruyacak. Gayrimenkul konusunda şanslı olacaksınız. Ev alabilirsiniz.


Sevgili Oğlaklar; bu hafta başı çalışmak, insanları idare etmek yoracaktır. Kariyer, iş, anneniz, eşinizin ailesi önceliğiniz olacak. Hafta ortası arkadaşlarınızla duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Maddi konularda krizler olabilir. Yeni yıla girerken kalabalık ortamlarda bulunmak istemeyeceksiniz. Kendi kendinize kalmak sizleri mutlu edecek. Jüpiter Balık sizlere her türlü iletişim konusunda fırsatlar getirecek. Kısa seyahatleriniz artabilir.


Sevgili Kovalar; haftaya uzak akrabalardan, yabancılardan alacağınız haberlerle başlıyorsunuz. Seyahate gidebilirsiniz. Hukuki konular, eğitimler önceliğiniz olacak. Hafta ortası yoğun bir iş temponuz olacak. Annenizle ilgili, işle ilgili krizler sizleri yoracaktır. Yeni yıla arkadaşlarınızla beraber umut dolu giriyorsunuz. Kadersel gelişmeler sizlere mutluluk verecek. Jüpiter Balık paranızın, kazançlarınızın artmasını sağlayacak.


Sevgili Balıklar; bu hafta başı alacak verecek hesaplarınızda dengeyi tutturmaya çalışacaksınız. Maddi konular önceliğiniz olacak. Hafta ortası yabancılar, eğitimler, ticaret, hukuki konular, eşinizin akrabalarıyla ilgileneceksiniz. Yeni yıla çalışarak girebilirsiniz. Annenizle ilgilenebilirsiniz. Veya dışarıda girebilirsiniz. Yöneticiniz Jüpiter burcunuza geçiyor. Gelsin şans ve fırsatlar, her yerden bolluk bereketiniz artacak.