25 ARALIK 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 25 Ara 2022

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya özgürlük isteğimizle başlıyoruz. Her şeye karşı çıkabiliriz. Otorite gördüğümüz kişilerle mücadelemiz fazla olacaktır.

Haftaya özgürlük isteğimizle başlıyoruz. Her şeye karşı çıkabiliriz. Otorite gördüğümüz kişilerle mücadelemiz fazla olacaktır. Farklılığımızı, yaratıcılığımızı ortaya koymak için iyi bir gün olacak. Aile içerisindeki beklenmedik olaylar karşısında soğukkanlılığımızı korumalıyız. Sorumluluklarımız bizleri yoracaktır. Çocuklarımızla ilgilenmek, eğlenceli aktivitelerle ilgilenmek gerginlikleri yumuşatacaktır. Borsa gibi spekülatif kazançlar için pazartesi iyi bir gün olacak.
Salı gününden perşembe öğlene kadar duygusal olacağız. Duygularımız gelgit yapabilir. Fedakarlığımız, empatimiz, ilham gücümüz yüksek olacak. Çarşamba günü sevindirici sürpriz haberler alabiliriz. Ama gene de tansiyon yüksek bir gün olacak. Aile içi tartışmalara dikkat etmeliyiz. Rahatlamak için ruhsal ve sanatsal çalışmalar yapmak iyi gelecektir. Önemli konuşmalarımızı perşembe günün ilk saatlerinde yapabiliriz, sabahında yapmak istediklerimiz için destekler bulabileceğiz. Sosyal hayatın içerisinde kendimizi güçlü hissedeceğiz. Perşembe günü öğleden itibaren her türlü konuda önümüze şans ve fırsatlar gelecek. Bunları iyi değerlendirelim. Yaşam enerjimiz yüksek olacak. Cesur olacağız. İstediğimiz girişimleri yapabiliriz. Cuma günü içsel huzursuzluklarımız olabilir. Çocukça davranabiliriz. Geçmişi şifalandırmak için çalışmalar yaparak gerginliğimizi atabiliriz. Yakın çevremizle yapacağımız görüşmeler olumlu olacaktır. Ticaret, eğitim, reklam, satış, pazarlama gibi konularla ilgilenebiliriz. Bu konularda akıllı davranırsak kazançlı çıkacağız. Kısa bir seyahate gidebiliriz. Cumartesi gününe gergin başlıyoruz. Güç çekişmelerine dikkat edelim. Gün içi iş ortamında, toplum önündeki konuşmalarımıza dikkat edelim. Şık, soğukkanlı konuşsak bile bazı gerilimler olabilir. Dostlarımızla olmak akşama doğru bizleri rahatlatacaktır.
Yeni yılın ilk gününe sakinlikle, huzur isteğiyle başlayacağız. Hayatın tadını çıkartmak isteyeceğimiz için keyif aldığımız konularla ilgileneceğiz.