Vakıf Katılım web

24 TEMMUZ 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 24 Tem 2022

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Merhaba haftaya hızlı giriyoruz. Zihinsel ve fiziksel hareketli olacağız.

Merhaba haftaya hızlı giriyoruz. Zihinsel ve fiziksel hareketli olacağız. İletişimimiz fazla olacak. Yakın çevremizle ilgileneceğiz. Salı gününden itibaren duygusal olacağız. Ailemiz evimiz memleketimiz sevdiklerimiz maddi konular ön planda olacak. Perşembe gününden itibaren eğlenmek hayatın keyfini çıkartmak isteyeceğiz. Beğenilme isteğimiz ön planda olacak. Partnerimizle, çocuklarımızla, sanat ve sporla ilgileneceğiz.

28 Temmuz günü Aslan burcunda Yeniay meydana gelecek. Özgüvenli olup güneş gibi parlamak için yeni adımlar atacağız. Aşk, eğlence, çocuklar, cinsellik, yaratıcılık, hobiler, beğenilmek, alkış, sahnede olmak yeniayın ana konuları olacak. Jüpiter’in desteğiyle yeni başlangıçlarımız şans getirecek. Güzel fırsatlar yakalayabileceğiz. Her başlattığımız yeni işi eğlenerek yapmalıyız.

Sevgili Koçlar; haftaya hızlı bir giriş yapıyorsunuz. İletişimsel konular, ticari konular, yakın çevreniz ön planda olacak. Daha sonra ailenizle, evinizle, babanızla ilgileneceksiniz. Aslan yeniayı sizlere güzel başlangıçlar yaptıracak. Aşkla ilgili yeni adımlar atacaksınız. Yaratıcılığınızı ön plana çıkartacaksınız. Sizlere keyif veren işlerinizi yapacaksnız, Çocuklarınızla ilgili yeni kararlar alacaksınız.

Sevgili Boğalar; haftaya parayla ilgili hızlı bir giriş yapıyorsunuz. Yakınlarınıza harcamalar yapabilirsiniz. Daha sonra kardeşlerinizle, annenizin iş ve sağlığıyla ilgileneceksiniz. Konuşmalarınızda hassas ve gergin olacaksınız. Aslan yeniayı ev, aile alanınızda oluyor. Yeni kararlar alacaksınız. Taşınabilirsiniz. Ev, emlak, toprak alıp satabilirsiniz. Yuva kurabilirsiniz. Evinizde ailenizle eğlenmek önemli olacak.

Sevgili İkizler; haftaya kendinizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Gerginlikler olabilir. Tartışmalardan kaçının. Daha sonra maddi konularda hassasiyetler olabilir. Ev almak için yatırım yapabilirsiniz. Aslan yeniayı yakın çevre iletişimsel konularda olacak. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Satış, reklam, ticaret, pazarlama gibi konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kardeşlerinizin hayatında yeni gelişmeler olabilir.

Sevgili Yengeçler; haftaya enerjiniz düşük başlıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat edin. Salı gününden itibaren kendi isteklerinizle ilgileneceksiniz. Parayla ilgili gerginlikleriniz olabilir. Aslan yeniayı sizlere parayla ilgili yeni adımlar attıracak. Yeni kazanç yollarıyla ilgili kararlar alacaksınız. Hobilerinizden para kazanmaya başlayabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin.

Sevgili Aslanlar; haftaya arkadaşlarınızla sosyalleşerek başlıyorsunuz. Burcunuzdaki yeniaya kadar enerjiniz düşük olacak. Beden ve ruh sağlığınıza dikkat edin. Gerginliklere dikkat edin. Burcunuzdaki yeniay hayatınızla ilgili ne başlatmak istiyorsanız onlarla ilgili yeni adımlar attıracak. Kendi isteklerinize göre daha eğlenceli daha özgüvenli kararlar alabilirsiniz.

Sevgili Başaklar; haftaya kariyer ve işinizle ilgili konular ön planda olacak. Toplumsal alanda gergin olabilirsiniz. Daha sonra arkadaşlarınızla, işten kazançlarınızla ilgileneceksiniz. Aslan yeniayı sizlerin kontrolü dışında olacak. Yeni kararlar alın ama eyleme daha sonra geçin. Sağlığınıza dikkat edin. Ruhsal çalışmalarla rahatlatabilirsiniz.

Sevgili Teraziler; haftaya hızlı haberlerle başlıyorsunuz. Aldığınız haberlere göre hareket edeceksiniz. Daha sonra kariyer ve iş konuları anneniz ve eşinizin ailesiyle ilgili hassas gelişmeler olabilir. Duygusal anlamda zorlanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla gerginlikler olabilir. Aslan yeniayı hedeflerinizle, gelecekle ilgili yeni kararlar aldıracak. Yeni çevrelere girebilirsiniz. İşten kazançlarınızla ilgili yeni adımlar atabilirsiniz.

Sevgili Akrepler; haftaya alacak verecek hesaplarınızla hızlı başlıyorsunuz. Daha sonra uzak yerlere seyahatlere gidebilirsiniz. Eğitim, hukuki konular, ticaret, uzak akrabalarınızla ilgileneceksiniz. Yakınlarınızla gerginlikler olabilir. Aslan yeniayı iş, kariyer, statünüz, annenizle ilgili yeni kararlar aldıracak. Yaratıcılığınızı her konuda ortaya koyabilirsiniz.

Sevgili Yaylar; haftaya eşinizle, ortağınızla önemli planlar yapabilirsiniz. İletişim trafiğiniz fazla olacak. Daha sonra maddi konular ön planda olacak. Alacak verecek hesaplarınızla ilgileneceksiniz. Aslan yeniayı sizlere gelecekle ilgili güzel adımlar attıracak. Hayat amacınızı gerçekleştirmek için kararlar alacaksınız. Seyahat, eğitim, medya, ticari, hukuki konularda yenilikler olacak.

Sevgili Oğlaklar; haftaya günlük koşuşturmacalarla başlıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat edin. Daha sonra ikili ilişkilerde hassas olaylar olacaktır. Aslan yeniayı parayla ilgili yeni kararlar aldıracak. Kredi alabilirsiniz. Miras, vergi, ödemeler, alacak konuları gündemde olabilir. Eşinizin parasıyla ilgili de kararlar alabilirsiniz.

Sevgili Kovalar; haftaya keyifli başlıyorsunuz. Aşk, çocuklar, eğlence ön planda olacak. Daha sonra iş ve sağlık konularında hassasiyetler olabilir. Sevdiklerinizle tartışmalardan kaçının. Aslan yeniayı sizlere aşk getirecek. Evlenme kararı alabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. İş teklifi gelebilir. Yeni ortaklı bir işe başlayabilirsiniz. Tanınırlığınız artacaktır.

Sevgili Balıklar; haftaya aile içi iletişim trafiğiniz fazla olacak. Daha sonra keyifli olacaksınız. Partnerinizle romantik anlar yaşayabilirsiniz. Aslan yeniayı yeni iş imkanları getirecek. Eğlenerek yapacağınız işler, hobilerinizi işe çevirmekle ilgili kararlar alacaksınız. Var olan işinizde yaratıcı taraflarınızı ortaya çıkartacaksınız. Sağlığınızla ilgileneceksiniz.