​24 NİSAN 2017, PAZARTESİ

Dolunay KARACA 24 Nis 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Haftanın ilk gününde Ay'ın Koç burcunda oluşuyla heveslenebilir; içe çekildiğimiz konularda dışa vurum yaşayabiliriz.

Haftanın ilk gününde Ay’ın Koç burcunda oluşuyla heveslenebilir; içe çekildiğimiz konularda dışa vurum yaşayabiliriz. Canlı ve dinamik hissedebiliriz haftaya başlarken, atak, cesur davranışlarda bulunabiliriz. Aceleci olmamak ise iyi sonuç almamıza neden olacaktır. Ani hareketler sonradan başımıza iş açabilir.

KOÇ: Sevgili Koçlar, yönetici gezegeniniz Mars, İkizler burcunda hareket ediyor, ilişkileriniz güçlenirken, yakın çevrenizde hareketlilikler yaşanacak. Eğitim amacınız her ne ise onun için mücadele etmeye başlayabilirsiniz. 

BOĞA: Sevgili Boğalar, Mars’ın İkizler burcunda oluşu; para akışınızı hızlandırıyor, alışveriş gezme tozma, para harcama durumlarınız açığa çıkıyor. Temkinli olmanızda fayda var. Venüs ise Koç burcunda yeniden; eski bir sevgilinizden beklemediğiniz anda  telefon gelebilir.

İKİZLER: Sevgili İkizler, haftaya sosyal sorumluluklar, teknoloji, bilgisayar, katılmanız gereken organizasyonlar listesiyle başlıyorsunuz. Arkadaşlarınız arasında veya yaptığınız işlerde söz sahibi olacağınız ve işleri halledeceğiniz bir haftadasınız.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, Ay Koç burcunda başlıyoruz haftaya, iş toplantıları veya organizasyonlarda kendinizi gösterebilir, hayata daha çok katılmak adına verimli çalışmalar yapabilirsiniz. Konuşmalarda söz alarak, etkili olabilirsiniz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, uzaklara çok uzaklara gitme hayali kurabilir, biraz uzaklaşmak ve kimsenin sizi tanımadığı yerlerde dolaşmak isteyebilirsiniz. Çarşamba günü Boğa burcundaki yeniayla birlikte eski neşeniz ve pırıltınız canlılığınız yerine gelecek merak etmeyin.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, haftaya ödemeleriniz, planlama, bütçeleme gibi biraz sıkıcı biraz yorucu olarak başlıyorsunuz. Bunları hallettikten sonra içiniz rahat bir şekilde çarşamba günkü yeniaya odaklanabilirsiniz. Seyahate çıkmak, yeni yerler keşfetmek istiyorsunuz.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, sevdiğiniz kişiyle aranızdaki bağları güçlendirmek ve yeniden yapılandırmak için uygun bir haftaya giriyorsunuz. Birlikte romantik yemekler yiyebilir, aranızdaki sorunları konuşarak halledebilirsiniz. 

AKREP: Sevgili Akrepler, sağlık kontrollerinizi yaptırmak, yeni bir diyet listesi hazırlamak, daha sağlıklı yaşamak için adımlar atacağınız bir haftadasınız. Kiracılarınız varsa veya herhangi bir yeri kiraya tutmak istiyorsanız; bunun için görüşmeler yapabilirsiniz. 

YAY: Sevgili Yaylar, hayattan zevk almak sizin işiniz, özellikle bu hafta oldukça verimli işlere imza atabilirsiniz. Yeni katılacağınız bir kursta yeni arkadaşlıklar ve yeni ortamlar sizleri bekliyor olacak; kendinizi gerçekten mutlu eden bir şeyle uğraşmak sizi mutlu ediyor.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, evinize özlem duyacağınız veya ailenizle birlikte vakit geçirmeye önem vereceğiniz bir haftadasınız. İşinizi eve taşımak veya evde farklı konularda çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Bu hafta aile konuları ayrı bir önem taşıyacak sizler için. 

KOVA: Sevgili Kovalar, Ay Koç burcunda başlıyoruz haftaya sizin yazı yayın basım işlerinizi takip edeceğiniz, bilgisayarlar, yazılımlar, web siteleri ile ilgili işlerde daha atak olabileceğiniz günlerdesiniz. Kardeşlerinizle ilgili tatlı gelişmelere tanıklık edebilirsiniz.

BALIK: Sevgili Balıklar, Ay Koç burcunda sizin para hanenizde başlıyorsunuz haftaya; maddi konularınız ön planda; yapmak istedikleriniz veya satın almak istedikleriniz için bir takım harcamalar ödenmesi gereken faturalar sizleri bekliyor; iş imkanlarınızı tekrar kontrol etmelisiniz.