​24 MART 2017, CUMA

Dolunay KARACA 24 Mar 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Parasal yatırımlar yapmadan önce dikkatli olmalıyız.

Parasal yatırımlar yapmadan önce dikkatli olmalıyız. Abartıya kaçmamak ve naif tutumumuzu sabitlemek bizler için iyi olacaktır. Ay, tüm gün Kova burcunda devam ediyor. Felsefik ve entelektüel bakış açısı geliştirmemiz bizleri bir adım yukarı taşımaya yardımcı oluyor. Ev ve aile konularında sıra dışı haberlerle şaşırabilir, çevremizden ilgi bekleyebiliriz.

KOÇ: Sevgili Koçlar, etrafınızda oluşan yenilik ve tazelik enerjisini kendi lehinize çevirerek, oluşacak olayları metanetle karşılayacak ve sevdiğiniz insanın ilgisine kayıtsız kalmayacaksınız.

BOĞA: Sevgili Boğalar, kötü bir alışkanlığınızdan kurtulmak ve hayatınızda istemediğiniz şeyleri atmak için güçlü bir enerjiye sahipsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylara da tepkisiz kalmak ve sakinliği korumak sizin için ön plana çıkıyor.

İKİZLER: Sevgili İkizler, bulunduğunuz ortamlarda beklenmedik konular ve insanlar ilginizi çekiyor. Sürpriz gelişmelerin yaşandığına tanıklık edebilirsiniz. Yeni bir ilişki düşünen İkizler için, bu çok uzun soluklu bir ilişki olmayacaktır. 

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, karşınıza çıkan ilginç bir proje ile heyecan duyacak ve bunu hayata geçirmek için sabırsızlanacaksınız. Hemen olup bitmesini isteyebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili şeyler bu aralar gündeminizde, işinizi seviyorsunuz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, bugün yabancılarla iş yapanlar veya yapmayı düşünen Aslanlar için güzel bir gün. İyi ve olumlu sonuçlar olabilir. Bekledikleri cevap gelebilir. Hukuksal meseleler içinde uygun bir süreç, çözüm odaklı olabilirsiniz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, ortaklaşa para hanenizde parasal anlamda sürpriz gelişmeler olabilir. Bugün, kendinizi daha keyifli ve mutlu hissedebilirsiniz. Eşinizle beraber çıkacağınız bir yemek sizi birbirinize daha çok bağlayacak.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, kendinizden çok daha farklı biriyle bir ortaklık çalışması içerisine girebilirsiniz. Bu projede farklı iki insanın veya birden fazla insanın rol alması sıra dışı ve orijinal fikirlerin birleşmesi, iyi sonuçlar doğuracaktır.

AKREP: Sevgili Akrepler, iş, hizmet ve sağlık konularında tecrübe kazandığınız bir dönemden geçiyorsunuz. Birkaç zamandır, sinirli olduğunuz veya sizi üzen birileriyle aranızı düzeltmek için fırsatlar söz konusu.

YAY: Sevgili Yaylar, aşk hayatınız canlanıyor ve siz eski enerjinize kavuşuyorsunuz. Bugün alacağınız bir habere çok sevineceksiniz. Eğlence hayatı ve sanata yönelik atacağınız adımlar için uygun bir gün.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, bugün özellikle tamamlanma ve tamamlama konuları sizin üzerinizde etki yaratacak. Ailenizde bulunan sizin üzerinizde etkin rol oynayan birisiyle güç çekişmesine girmekten kaçınmalısınız. Evinizde misafir ağırlayabilir ve bundan keyif alabilirsiniz.

KOVA: Sevgili Kovalar, bilgisayar ve teknolojik eşyalara ilginiz artıyor. Yeni şeyler keşfetmek peşindesiniz. Eşinizle aranızdaki soğukluk azalıyor. Kısa bir yolculuk planınız varsa, hayata geçirebilirsiniz.

BALIK: Sevgili Balıklar, bugün kendinize verdiğiniz değer artacak ve hafta sonu için planlar yapmaya başlayacaksınız. Kazandığınız paralar geldikleri gibi gidebilirler. Abartıya kaçmamaya dikkat etmelisiniz. Kardeşinizden güzel bir haber alacaksınız.