24 EKİM 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 24 Eki 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya hızlı ve hareketli başlıyoruz.

Haftaya hızlı ve hareketli başlıyoruz. İletişim trafiğimiz fazla olacak. Bazı kaoslar yaşasak da fırsatlar ayağımıza gelecektir. İsteklerimizi yapabilme gücüne de sahip olacağız. Salı gününden perşembe öğlene kadar duygusal olacağız. Kendi kabuğumuzda kalmak isteyeceğiz. Ailevi meseleler ve vatanımızla ilgili konular ön planda olacak. Daha sonra yaşam enerjimiz artacak. Eğlenmek isteyeceğiz. Aşk, çocuklar, hobilerimizle, yaratıcı aktivitelerle ilgileneceğiz. Haftanın son günü çalışmak, işlerimizi toparlamak için kolları sıvayacağız. Düzen, tertip, tamirat işlerimizle ilgileneceğiz. Sağlık ve hijyen konularına önem vereceğiz.

Cumartesi günü enerji, savaş gezegeni Mars kendi yönettiği Akrep burcuna geçiyor. Her şeyin özüne ineceğiz. Buzda savaşacağız. Enerjimizi artırma, dönüştürme işlemlerine, derin araştırmalara, gizli kalmış şeyleri ortaya çıkartmaya harcayacağız. Yaptıklarımızı gizli tutacağız. Sezgilerimiz, cinsel gücümüz yüksek olacak. “Ya hep ya hiç” mantığıyla hareket edeceğiz. Tuttuğumuzu kopartacağız. Para önemli olacak. Enerjimizi maddi konulara, ortak kazançlara, ödemelere de yönlendireceğiz. Hedeflerimizin peşinden emin, cesur olarak gideceğiz.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Canım ülkemin doğum günü kutlu olsun..


Sevgili Koçlar; haftanın ilk günü hareketli olacaksınız. Yakınlarınızla, iletişim konularıyla ilgileneceksiniz. Perşembe öğlene kadar ev ve ailevi konularla ilgileneceksiniz. Daha sonra eğlenceye, çocuklara, hobilere zaman ayırmak isteyeceksiniz ama bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Yatırımlarınızda da dikkatli olun. Mars, enerjinizi ortaklaşa paralara, cinselliğe, gizli konulara, sağlığınıza yönlendirecek.


Sevgili Boğalar; haftanın ilk günü para trafiğiniz fazla olacak. Kayıplar olabileceği gibi, şanslı da olacaksınız. Perşembe öğlene kadar kardeşlerinizle, yakınlarınızla hassas olaylar olabilir. Daha sonra ev ve ailevi konular ön planda olacak. Bazı zorluklar olabilir. Mars enerjinizi ikili ilişkilere yönlendirecek. Evlilik, ortaklık, taşınmayla ilgili kararlar alabilirsiniz.


Sevgili İkizler; haftanın ilk günü hayatınız hızlı olacak. Kendi isteklerinizle ilgileneceksiniz. Perşembe öğlene kadar parasal konularda hassas olaylar olabilir. Daha sonra yakınlarınızla, kardeşlerinizle eğlenceli konuşmalar içerisinde olacaksınız. Annenizin işleriyle ve sağlığıyla ilgileneceksiniz. Kısa seyahate gidebilirsiniz. Mars, enerjinizi iş, sağlık, günlük rutinlerinize yönlendirecek.


Sevgili Yengeçler; haftanın ilk gününe yorgun başlıyorsunuz. Eşinizin iş ve sağlığıyla ilgileneceksiniz. Perşembe öğlene kadar kendi isteklerinize ağırlık vereceksiniz. Daha sonra parasal konular ön planda olacak. Fazla para harcayabilirsiniz. Lüks şeylere ilginiz artacak. Mars, enerjinizi aşka, çocuklara, keyfe, eğlenceye, hobilere, yaratıcılığa yönlendirecek.


Sevgili Aslanlar; haftanın ilk günü sosyal hayatınız, arkadaşlarınız, işten kazançlarınız ön planda olacak. Perşembe öğlene kadar kontrolünüz dışındaki olaylar sizleri duygusal anlamda etkileyecek. Eşinizin iş ve sağlık konularında hassas durumlar olabilir. Daha sonra kendi isteklerinize zaman ayırmak isteseniz de kolay olmayacaktır. Mars, enerjinizi ev, ailevi konulara, babanıza yönlendirecek.


Sevgili Başaklar; haftanın ilk günü toplum önünde, annenizle, iş ortamında iletişim trafiğiniz fazla olacak. Perşembe öğlene kadar arkadaşlarınızla duygusal durumlar olabilir. İşten kazançlarınızda hassaslık olabilir. Daha sonra dinlenmek, yalnız kalarak eğlenmek isteyeceksiniz. Ama eşinizin iş ve sağlık sorunları olabilir. Mars, enerjinizi iletişimsel konulara, kardeşlerinize yönlendirecek.


Sevgili Teraziler; haftanın ilk günü uzak yerlerden ve yabancılardan haberler alabilirsiniz. İşlerinizle ilgili sorunları çözümleyeceksiniz. Perşembe öğlene kadar kariyerinizde, gelecek hedeflerinizde ve de annenizle ilgili hassas durumlar olabilir. Daha sonra arkadaşlarınızla beraber eğlenebilirsiniz ama partneriniz problem çıkartabilir. Mars, enerjinizi paranıza, kazançlarınıza, değerlerinize, sahip olduklarınıza yönlendirecek.


Sevgili Akrepler; haftanın ilk günü alacak verecek hesaplarınızda hareketlilik olacak. Sağlığınızla ilgileneceksiniz. Perşembe öğlene kadar alacağınız haberler sizleri duygusallaştıracak. Babanızın iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Daha sonra iş ve ailevi konular sizleri yoracaktır. Ebeveynlerinizle ilgileneceksiniz. Mars burcunuza geçiyor. Kendinizden emin, cesur olacaksınız. Enerjinizi kendinize yönlendireceksiniz.


Sevgili Yaylar; haftanın ilk günü eşinizle, partnerinizle diyaloglarınız çok olacak. İkili ilişkileriniz ön planda olacak. Perşembe öğlene kadar alacak verecek hesaplarınızda, miras, kredi, vergi gibi konularda, sağlığınızla ilgili hassas olaylar olabilir. Daha sonra eşinizin kardeşleriyle, kardeşlerinizin eşleriyle ilgili olaylar sizleri yorabilir. Mars, enerjinizi ruhsal konulara, yardıma ihtiyacı olan kişilere yönlendirecek. Rüyalar önemli olacak.


Sevgili Oğlaklar; haftanın ilk günü koşuşturmacalarınız çok olacak. İşle ilgili iletişim trafiğiniz fazla olacak. Sağlığınıza dikkat edin. Perşembe öğlene kadar partnerinizle hassas olaylar olabilir. Daha sonra alacak verecek hesaplarınızla ilgileneceksiniz. Harcamalarınıza dikkat edin. Mars, enerjinizi sosyal hayatınıza yönlendirecek. Arkadaşlarınızla, işten kazançlarınızla ilgileneceksiniz.


Sevgili Kovalar; haftanın ilk günü çocuklarınızla, partnerinizle ilgileneceksiniz. Sizler için keyifli bir pazartesi günü olacak. Perşembe öğlene kadar iş ve sağlık konularında hassaslıklar olabilir. Amcanızla, halanızla ilgilenebilirsiniz. Daha sonra eşiniz, iş birliği yaptığınız kişilerle ilgileneceksiniz. Mars, enerjinizi gelecek hedeflerinize, kariyerinize yönlendirecek.


Sevgili Balıklar; haftanın ilk günü evinizde hareketlilik fazla olacak. Aile bireyleriyle de iletişim trafiğiniz çok olacak. Perşembe öğlene kadar hayat sizlere keyif verecek. Aşk, çocuklar, yaratıcı işler sizleri mutlu edecek. Daha sonra işinizle, günlük koşuşturmacalarınızla, sağlığınızla ilgileneceksiniz. Mars, enerjinizi inançlara, tanrıya, uzak yerlere, eğitimlere, hukuki konulara yönlendirecek.