​23 ŞUBAT 2017, PERŞEMBE

Dolunay KARACA 23 Şub 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Güneş Merkür kavuşumuyla, fikirlerimizde, konuşmalarımızda ikna edici olabilir, yapmak istediklerimiz için insanları sözlerimizle etkileyebiliriz.

Güneş Merkür kavuşumuyla, fikirlerimizde, konuşmalarımızda ikna edici olabilir, yapmak istediklerimiz için insanları sözlerimizle etkileyebiliriz. Ay ve Plüton arasındaki kavuşum ise özellikle ödemeler ve üstümüze yük olan sorumluluklar konusunda baskı yaratıyor. Ay, Oğlak burcunun son derecelerinde bugün.

KOÇ: Sevgili Koçlar, iş konularında ikna edici konuşmalar yapabilir, rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz. Küçük bir seyahat teklifi keyfinizi yerine getirebilir. Arkadaşlarınız size sürpriz yapabilir.

BOĞA: Sevgili Boğalar, yeni katılacağınız bir davette yeni bir ortaklık teklifi alabilir, maddi olarak buna ihtiyacınız olduğunu düşünebilirsiniz. Zamanlama açısından ise doğru bir zaman olmayabilir sizler için.

İKİZLER: Sevgili İkizler, inatçılığınızı bırakıp, bazı şeyleri konuşmadan önce dinlemeyi öğrenmelisiniz. Yazının sihirli bir yanı vardır, siz bunu zaten başarıyorsunuz, o halde dinlemek ve yazmak için bugün çok uygun.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, eş ile ilgili konular gündeminizde olacak, sürpriz bir kararla ilişkinizde bazı şeyleri tazelemek isteyebilirsiniz. Bazı kişiler buna sevinirken, bazılarının canı yanabilir, ama yapacak bir şey yok, herkes hak ettiği hayatı yaşıyor ne de olsa.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, bazı şeyleri abartma ve yoğun yaşama isteğiniz olabilir, çocuk konusunda bu kadar ısrarcı olmanız partnerinizi itebilir, zamana bırakmak belki de daha hayırlı olacaktır. Bazı konularda biraz rahatlamaya ihtiyacınız var.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konunun aniden ilerlemeye başlaması sizi mutlu ederken, ufak tefek pürüzler canınızı sıkmasın çünkü onlar da işin tuzu biberi. Bu yüzden kendinizle gurur duymalısınız.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, eşinizin akrabaları veya kendi akrabalarınızla ilgili bir takım sorunlar can acıtsa da artık yavaş yavaş herkes bazı şeyleri anlamaya başlıyor. Tatlıya bağlanıyor konular ve siz de istediğiniz huzuru sonunda yakalıyorsunuz bugün.

AKREP: Sevgili Akrepler, gizli ve yasak şeyler daha çok ilginizi çekiyor olabilir, yapmak istediğiniz değişiklikler için kolları sıvayabilirsiniz, araştırmacı yönünüz aktif ve tıpkı bir dedektif gibi çalışıyorsunuz. Amacınıza ulaşmanıza az kaldı.

YAY: Sevgili Yaylar, bugün bazı gizli düşmanlıklar yaşadığınızı öğrenebilirsiniz. Ama sizi bu acıtmıyor çünkü sizi seven o kadar çok insan var ki hayatınızda; gidenlere güle güle diyerek, içinizi rahat tutuyorsunuz.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, kendinizle ilgili kararlar alırken, eşinizi veya sevdiğiniz kişiyi dinlemeniz size fayda sağlıyor. Bazen sanki kendi bildiğinizi okuyor gibi görünseniz de aslında onun istediklerini yapmadığınızda içiniz rahat etmiyor.

KOVA: Sevgili Kovalar, bugün mantık çalışacak sizler için. Kurcalamaktan, düşünmekten bıktığınız şeyleri mantığınızla bir karar alıp bırakacaksınız ve hafiflediğinizi hissedeceksiniz. Geçmiş konular artık sizi üzmesin.

BALIK: Sevgili Balıklar, bugün insanların tavırlarına alınabilir, kendi kendinize küsebilirsiniz. Ama unutmayın dağ dağa küsmüş dağın haberi yok. Sonuçta konuşmak ve derdinizi anlatmak aslında en iyi çözüm olacaktır sizler için.