​23 NİSAN 2017, PAZAR

Dolunay KARACA 23 Nis 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Somut olandan çok soyut olanla ilgiliyiz. Maneviyatımız çok yüksek.

Somut olandan çok soyut olanla ilgiliyiz. Maneviyatımız çok yüksek. Ay, Kiron kavuşumu, Ay, Neptün kavuşumu hakim gökyüzünde. Kendi kendimizi şifalandırmak, din ve inançlar hakkındaki görüşlerimiz, meditasyon, dua ve benzeri şeylerle ilgilenmek için ideal bir gün. Ay ve Satürn arasındaki kare açı ise soğuk ve mesafeli tavırlarımızın bizi ikileme sürükleyeceğini gösteriyor.

KOÇ: Sevgili Koçlar, bir yanınız her şey çok iyi, güzel gidiyor derken, diğer yanınız karamsar ve mutsuz… Bunun nedeni çok fazla şeyle aynı anda ilgilenmek, ani atak tavırlarınızla dikkat çekmeniz ve insanların düşmanlığını kolaylıkla çekiyor olmanız.

BOĞA: Sevgili Boğalar, çocuklarınızın için harcamalar ve ödemeler kafanızda soru işaretleri bırakabilir, bugün haftanın plan ve programını yapmak, aynı zamanda aşk konularına da vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli sohbetler, yemekler tam size göre.

İKİZLER: Sevgili İkizler, kardeşinizin veya yakın bir dostunuzun sağlık problemi sizi endişelendirebilir, onu ziyaret etmek ve desteklemek isteyeceksiniz. Aile ziyaretleri, hastane ziyaretleri sizi bir hayli yoracak. Kendi içinize çekilmek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, kardeşlerinizden yana çok şanslı olduğunuz bir döneme giriyorsunuz, tatsızlıklar bitiyor, yanlış anlaşılmalar, kopukluklar bitiyor. Sizler için aile en temel konu. Bu yüzden kimse sizin ailenize zarar veremez .

ASLAN: Sevgili Aslanlar, para ile ilgili konular kafanızda soru işaretleri bırakıyor, işinizde memnunsunuz fakat sizi maddi olarak tatmin etmiyor, farklı projeler ve destekler almak istiyorsunuz. Bunun için biraz daha beklemenizde fayda var.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, Ay  güzel açılar alıyor ve sizi destekliyor ama Satürn’den aldığı zorlu açı ile bir yandan da strese sokacak, biraz kısıtlayacak . Onun haricinde istediklerinize ulaşabileceksiniz.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, huzurlu ve mutlu hissetmeniz için pek çok neden var, elinizde olanların kıymetini bilen birisiniz, bu sebeple her daim mutlu olmalısınız. Kendi kendinize kalmak isteyeceğiniz bir gün, sakin bir pazar, kişisel hedeflerinizi düşünmek isteyebilirsiniz.

AKREP: Sevgili Akrepler, umutlarınız yeşeriyor, hedefleriniz için çok çalışmanız gerekiyor. Bugün çevrenizce aranan ve sorulan biri haline geliyorsunuz, çok fazla seçeneğiniz var, karar vermek zor.

YAY: Sevgili Yaylar, anneniz veya bir büyüğünüzle ilgilenmeniz gereken bir gün. Amaç ve projeleriniz sizi mutlu kılacak, yalnız bir takım sert etkiler devam ediyor, dikkatli olmakta fayda var. İlişkileriniz inişli çıkışlı .

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, güzel bir pazar sizler için, kısa seyahatleriniz olabilir, gezmek ve yeni yerler keşfetmek isteyebilirsiniz, bunu yaparken de iş düşünüyor olmanız, sevdiğiniz kişiyi üzebilir. Her şey yerinde ve zamanında olmalı.

KOVA: Sevgili Kovalar, enerji dolu bir pazar sizleri bekliyor olacak. Çok çeşitli teklifler var, sevdiklerinizle bir aradasınız. Daha önceden kandırıldığınızı veya ihanete uğradığınızı hissettiğiniz biriyle barışma var.

BALIK: Sevgili Balıklar, büyüklerinize ziyaretler ve onlarla bir arada olmak isteyeceksiniz. Aynı zamanda bugün evden çalışma fırsatınız var, haftanın planı ve programı için, sizler işten kaçan kişiler değilsiniz, sadece çalıştığınız ortam konusunda seçicisiniz.