Vakıf Katılım web

​23 MAYIS 2017, SALI

Dolunay KARACA 23 May 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Satürn ile dost görünümde olan Ay, Koç burcunda ve boşlukta devam ediyor ilerlemesine.

Satürn ile dost görünümde olan Ay, Koç burcunda ve boşlukta devam ediyor ilerlemesine. Bilinçli ve sorumluluk sahibi olduğumuz işlere yönelmek ve elimizdeki işleri yönetmek açısından değerlendirebiliriz. Saat 16:00 itibari ile Boğa burcuna geçecek olan Ay, sakinlik, huzur ve mutluluk vadediyor olacak. Endişeden uzak fakat iştahımız açık bir gündeyiz.

KOÇ: Sevgili Koçlar, bugün kendinizi tamamen işinize yönelebilir ve aldığınız güzel enerjilerle, verimli çalışmaların içine girebilirsiniz. İş bağlantılarınız artıyor, başarınız katlanıyor. Kardeşlerinizle olumlu bir atmosferde olacaksınız.

BOĞA: Sevgili Boğalar,  sanatsal konulardan para kazanmak, estetik, dekorasyon, giyim gibi konulara ilginiz artabilir. Genç ve yetenekli kişilerden destek görebilirsiniz; krizler yaşayarak dönüşüm yaşayabilirsiniz, özellikle hayata bakışınızın değişime uğrayabilir.

İKİZLER: Sevgili İkizler, bugünün  zorluğu hayallerimizle gerçekleri bir araya getirememek; belki idealleriniz çok yüksek, belki amaç ve hedefler boyunuzu aşacak nitelikte, gerçeklerse tam tersini söyler gibiler, biraz daha beklemelisiniz, biraz daha temkinli olmalısınız.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, arkadaşlarınızla aranızda geçen, anlaşmazlıklar, fikir ayrılıkları, sosyal ortamlardan gelen yanılgılar bir nebze düze çıkıyor. Bugün eşiniz veya partnerinizle beraber olmak, ona sürprizler yapmak isteyebilir, birlikte bir karar alarak, hayatınızın düzeninin değişmesine neden olabilirsiniz. 

ASLAN: Sevgili Aslanlar, ebeveynlerinizle ilgili bir sıkıntınız olduysa, düzeldiğini göreceksiniz. Güneş ise burç değiştiriyor ve İkizlere geçiş yapıyor. Yani sosyal alanda pek çok şeye koşturmaya başlayabilirsiniz. İki işle aynı anda ilgilenip, aynı gün iki davete birden yetişmeye çalışabilirsiniz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, Güneş bugün İkizler burcuna geçiş yapacak, sizi kariyer hayatınızda etkileyecek bu geçiş. Dışarıya karşı daha ılımlı ve sevecen bir görünüm çizmenize etken oluyor. Belki dış görüşünüzü değiştirebilirsiniz.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, düşündüğünüz bir eğitim için kolları sıvayabilir veya yurtdışı gezileri, yurtdışı eğitim programlarına başvurabilirsiniz. Kafanıza taktığınız sorunlar yavaş yavaş hallolmaya başlıyor olacak

AKREP: Sevgili Akrepler, Güneş burç değiştirerek İkizler burcuna geçiş yapıyor, partnerinizin de işleri açılacak, ortak para hanenizde yoğunluk artıyor. Bu da sizleri aşk ve ilişkilerden yana daha anlayışlı ve olumlu kılıyor. 

YAY: Sevgili Yaylar, ailenizle ilgili gizli kalmış bir konu gündeme geliyor. Eşiniz veya sevdiğiniz kişiden beklentileriniz artıyor, Güneşin İkizler burcuna geçmesi ile aşk haneniz kabarıyor.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, motive ve sakin olacaksınız… Kendinizi işinize gücünüze vererek bu düşüncelerden sıyrılmaya çalışın… Merkür düz harekete geçti, sizi bir takım problemden arındırıyor bu, aşk ve flörtlerinizle ilişkileriniz daha normal seyrinde akmaya başlayabilir.

KOVA: Sevgili Kovalar, Venüs size aşk hayatınız için olumlu sonuçlar getirecek, yurtdışında okuyan, okumuş olan, yurtdışı bağlantılı biriyle aşk yaşamanız olası yalnız olan Kovalar için geçerli bu tabii ki… Beraberlikleri olanlar sevdikleriyle uyumlular zaten. 

BALIK: Sevgili Balıklar, aile yaşantınız iyiye gidiyor, sevdiklerinizle beraber ailevi organizasyonlar içerisindesiniz. Evinizi güzelleştirmek, bir takım değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Bu alanda aksiyonlar alacaksınız.