​23 EKİM 2017, PAZARTESİ

Dolunay KARACA 23 Eki 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Güneş, Akrep burcunda.

Güneş, Akrep burcunda. Güneş’in burçlar kuşağının en gizemli ve esrarengiz burcundan geçiyor olması biraz gizemli bir döneme girdiğimizi anlatıyor. Akrep burcunda gezinen Jüpiter ve Merkür; Güneş’le kavuşum yapacaklar; hayatlarımıza daha anlamlı ve daha derin bakmamızı sağlayacaklar.

KOÇ: Sevgili Koçlar, para akışınız normale dönüyor, alım-satım, ticaret gibi konularda açılım yaşayabilirsiniz. Bu hafta Ay, Yay burcunda başlıyoruz haftaya, sizin 9. Evinizde ve uluslararası ticaret, eğitim hayatınız, yurtdışı bağlantılarınız tetikleniyor.

BOĞA: Sevgili Boğalar, maddi yükümlülükleriniz artıyor ve eşinizin aldığı sorumluluklar da sizleri etkileyecek, daha rahat ilerleme sağlayabileceksiniz. Yanlış anlaşılmaların daha aza indiği, daha uyumlu biri haline gelebileceksiniz ilişkilerinizde.

İKİZLER: Sevgili İkizler, evde oturmak istemiyor, sürekli gezmek istiyorsunuz, sizler sıkılgan insanlarsınız, evdeyseniz bile yerinizde duramaz ve iki işle aynı anda uğraşmak istersiniz. Sevdiğiniz kişi ise bu ara hep evde olmak istiyor ve bir uyum yakalayamıyor gibi hissedebilirsiniz kendinizi. 

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, haftaya sorumluluklarınız bilincinde, yapmak zorunda olduğunuz bildiğiniz işlerinizi halletmek üzere başlangıç yapacaksınız. Bu hafta, sosyal alanda gezmek dolaşmak yerine, kendi içinize kapanabilirsiniz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, bu hafta hobiniz, hobi olarak gördüğünüz, yapmaktan keyif aldığınız bir şey, işiniz olabilir, bundan para kazanmanın yollarını düşünebilirsiniz. Siz hayattan keyif almasını bilen insanlarsınız, dolayısıyla size uymayan sevmediğiniz bir işi yapmanız zor. 

BAŞAK: Sevgili Başaklar, yeni bir hafta yine bir pazartesi olsa da sizin aklınız hala evde kalmış olabilir. Arsa, emlak, alım satım işlerinizle ilgilenmek isteyeceğiniz bir hafta… Aslında bu işler de sizden daha başarılı biri olamaz, siz her konuda olduğu gibi bu konuda da ince düşünceli ve hak yemeyen birisiniz. 

TERAZİ: Sevgili Teraziler, bu hafta çok farklı bir terazi olup, sevdiğiniz kişiye tavırlarınızı değiştirecek, rutinden çıkacak ve onu şaşırtacaksınız. Sizi tanımadığını hissedebilir veya ben seni böyle bilmiyordum gibi cümleler kurabilir size.

AKREP: Sevgili Akrepler, çalıştığınız yerden veya her gün bir arada olduğunuz birinden ilginç bir haber alabilir ve bundan kendinize bir pay çıkarabilirsiniz, bunu olumlu anlamda söylüyorum, çünkü Ay ve Uranüs arasında uyumlu açıyla başlıyor olacaksınız haftaya. 

YAY: Sevgili Yaylar, sürpriz gelişmelerle, sürpriz haberler alarak başlıyorsunuz yeni haftaya… Ay Uranüs üçgen açısı sizi özellikle aşk ve flörtler yönünden etkiliyor. Çocuk bekleyen Yaylar için güzel bir haber gelebilir bu hafta.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, şöyle bir düşünce var zihninizde, herkes arkamdan iş çeviriyor, kuyumu kazmaya çalışıyor, sevdiğim insan bile bazen benimle çelişiyor… Bunu dediğinizi duyar gibiyim. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz.

KOVA: Sevgili Kovalar, konuşmalarınız ve fikirleriniz insanlara bu ara biraz abartılı geliyor olabilir, siz de insanlardan sıkılmış ve beni anlayan kimse yok, benim entelektüel düzeyimde değiller gibi düşünceye sahip olabilirsiniz. Sosyal projelerde kendinizi göstermek istiyorsunuz.

BALIK: Sevgili Balıklar, rutinin dışında daha soğuk, konulara daha mesafeli ve empati yeteneğinizi kaybetmiş şekilde haftaya başlıyorsunuz. Buna siz de şaşıracak ve bu ben değilim diyeceksiniz kendi kendinize, fakat olaylar ve insanlar bazen bizi olduğumuz karakterin dışına sürüklüyor.