Vakıf Katılım web

23. ALTIN OBJEKTİF ÖDÜLLERİ

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Bugün bizleri doğuran, emek harcayan, koşulsuz seven annelerimizin günü. Senede bir gün değil her gün annelerimizin sevgisinin üzerimizde olduğu nice günlerin bizimle olması dileği ile... Tabi ki öncelikle benim güzel gözlü, melek kalpli annem olmak üzere, vicdanı olan, hak eden bütün annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun. İyi ki varsınız!

Geçtiğimiz günlerde Magazin Gazetecileri Derneği’nin düzenlediği “Altın Objektif Ödülleri” töreninin 23.’sü düzenlendi. Müzik, sinema, tiyatro ve televizyon dünyasının birbirinden yetenekli isimlerinin bir arada olduğu geceye ilgi yoğundu. Ayrıca uzun zamandır görmediğim bir çok magazin gazetecisi arkadaşımı görmek de beni çok mutlu etti. Kırmızı halı ile başlayan büyülü gecede birbirinden özel ödüller sahiplerini buldu. Muazzam düşünülmüş ve hazırlanmış bu geceye davetli olarak katılmakta ayrı bir heyecan vericiydi.

Gecenin sunuculuğunu Ali Sunal üstlenmişti, izlerken acaba kahkahalara boğulur muyuz diye düşünürken birazcık beklentimin altında kaldı. Gece’de “En İyi Drama Dizisi Kadın Oyuncusu” ödülünü Bergüzar Korel, Cumhuriyet Kadınlarına ithaf etti, “En iyi Drama Dizisi Erkek Oyuncusu” ödülünü ise Halit Ergenç aldı. Aynı çatı altına iki ödülü götüren çift gerçekten de başarılarının karşılığını gerek ödüller ile gerek sevenlerinin sıcacık sözleri ile fazlasıyla alıyorlar.

“MGD Özel Ödülünün” sahibi ise Orhan Gencebay ve Cengiz Kurtoğlu oldu.

“En İyi Kadın Yorumcu” ödülünü ise Hande Yener aldı. Aslında geceye katılamayacaktım ama bu gecenin tek Pop Starı olduğunu öğrenince koşarak geldim diyen Hande Yener iyi ki gelmişti.

“En İyi Albüm” Kategorisinde Mega Star Tarkan ödüle layık görüldü. Geceye katılamayan Tarkan kendi çektiği bir video ile teşekkürlerini iletti. Gecenin anlatmak için sabırsızlandığım iki ismi var. Biri beyazlar içinde güzelliğine güzellik katan sinemada Yılın En İyi Kadın Oyuncusu ödülünü alan Seda Bakan’dı. Yeteneğinin yanı sıra güzelliği ile de göz kamaştırıyordu. Ve diğer bir isim ise En İyi Magazin Programı ödülünü alan Özge Ulusoy’du... Güzelliği ile resmen göz kamaştırıyordu. Normal zamanda olsa ne alakası var hiç mi güzel görmedik diye yorum yapabilecekken bu gecede resmen BAYILDIMMM! Ve daha bir çok ödülün sahiplerine kavuştuğu bu özel gecede erkek davetlilerin hepsi birer damat gibi, kadın misafirler ise göz kamaştıran güzellikteydi. Bu özel geceyi düzenleyen Magazin Gazetecileri Derneği Başkanı Okan Sarıkaya ve ekibinin emeği çok büyüktü. Artık kendine sponsor bulan herkesin bir ödül töreni düzenlediği dönemde, birbirinden başarılı ve değerli isimleri bir araya getirip kaliteli bir gece düzenlemek sanırım her yiğidin harcı değil. Belli mi olur belki bir gün bende ödüllere doyamayan bir köşe yazarı olurum belki de. Bu muazzam gecenin bel kemiği MGD yönetimine sevgi ve teşekkürlerimle.

Her şeye rağmen;

Sevgi ve müzikle kalın...