22 MART 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 22 Mar 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Mart ayının son haftasına duygusal başlıyoruz.

Mart ayının son haftasına duygusal başlıyoruz. Sezgilerimiz, ilham gücümüz, fedakarlıklarımız, empatimiz yüksek olacak. Salı gününden itibaren yaşam enerjimiz artacak. Daha canlı, girişken olacağız. İsteklerimizin peşinden gidebileceğiz. Cuma gününden itibaren hayattan tat almak isteyeceğiz. Maddi güvencelerimiz önemli olacak. Hayatı rahat, sakin ve huzur içinde yaşamak isteyeceğiz. Keyif aldığımız şeyler önceliğimiz olacak.

24 Mart Salı günü Koç burcunda Yeniay meydana gelecek. Yeniay’lar taptaze enerjilerdir. Koç Yeniay’ı bizlere baharın geldiğini müjdeliyor. Cesaretle, girişimci duygularla yeni başlangıçlar yapacağız. 14 gün boyunca yaşayacağımız kadersel olayları şifalandıracağız. Mutluluğumuz için adımlar atacağız. Kendimizi bilgelik ve sevgiyle şifalandıracağız.
22 Mart yani bugün Satürn gezegeni Kova burcuna geçiyor. 2 ay boyunca bizlere 2021 yılının bir fragmanını yaşatacak. Güçlü olduğu bu burçta dikkatimizi kollektif olaylara çekecek. Sosyal çevremizi, arkadaşlarımızı, organizasyonlarımızı, umutlarımızı, bilim ve teknolojik konuları, özgürlük ve bireysel haklarımızı, özgünlüğümüzü, orijinal fikirlerimizi, işten kazançlarımızı test edecek. Herkesin farklılığına saygı göstermemiz gerekecek. Aslında tüm bu konulara zaman ayırmamızı istiyor.


Sevgili Koçlar; Yeniay burcunuzda meydana geliyor. Kendinizdeki yaşam enerjinizi arttıracaksınız. Yeni kararlarınızı cesaretle hayata geçireceksiniz. Sağlığınıza özen göstereceksiniz. Satürn, sosyal çevrenizi ve arkadaşlıklarınızı testten geçirecek. Gelecek planlarınızı organize edeceksiniz.


Sevgili Boğalar; Yeniay kadersel alanınızda meydana geliyor. Hayatınızda temizlemek istediğiniz konular için adımlar atacaksınız. Kontrolünüz dışında oluşan bu Yeniay önemli adımlar atmamanızı istiyor. Dinlenmek daha iyi olur. Satürn, kariyerinizle ve annenizle ilgili testlerden geçirecek.


Sevgili İkizler; Yeniay gelecekle ilgili, arkadaşlarınızla ilgili, sosyal çevrenizle ve işten kazançlarınızla ilgili yeni adımlar attıracak. Satürn, hayat felsefenizi, yabancılarla olan ilişkilerinizi, eğitim hayatınızı, eşinizin akrabalarıyla testten geçirecek. Hayat görüşlerinizi değerlendireceksiniz.


Sevgili Yengeçler; Yeniay kariyerinizde yeni adımlar attıracak. Kendinize gelecek için yeni planlar, yeni hedefler koyacaksınız. İşiniz ve annenizle yeni başlangıçlar yapacaksınız. Satürn, ortak kazançlardan testten geçirecek. Kimseyle para alışverişin girmemeye bakın.


Sevgili Aslanlar; Yeniay yabancılarla yaptığınız işlerde, yeni eğitimlerde, seyahatlerde yeni adımlar atacaksınız. Ruhsal ve ilahi konularda yeni şeyler öğrenebilirsiniz. İnançlarınızı şifalandıracaksınız. Satürn, ikili ilişkilerden, eşinizle ve ortaklarınızla olan ilişkilerinizden testten geçirecek.


Sevgili Başaklar; Yeniay ortaklaşa paralarınızda yeni kararlar almanızı sağlayacak. Eşiniz maddi konularda yeni başlangıçlar yapacaktır. Ödemelerinizle ilgili yeni düzen oluşturacaksınız. Satürn, günlük rutinlerinizi, işinizi, yanınızda çalışan kişilerden testten geçirecek. Sağlığınızla ilgileneceksiniz.


Sevgili Teraziler; Yeniay özel ilişkilerinizde yeni başlangıçlar yaptıracak. Ortaklı bir işe girebilirsiniz. Evlilikle ilgili karar alabilirsiniz. Taşınmak için adımlar atabilirsiniz. Satürn aşk, çocuklar, yaratıcı işlerinizden test edecek. Hayattan keyif almak kolay olmayabilir.


Sevgili Akrepler; Yeniay işinizle ilgili, yeni işlerle ilgili adımlar attırıp başlangıçlar yaptıracak. Beraber çalıştığınız kişilerle yeni kararlar alacaksınız. Sağlığınız için yeni bir besleme düzenine geçeceksiniz. Satürn aile, ev ve babanızla ilgili konulardan testlerden geçeceksiniz.


Sevgili Yaylar; Yeniay aşk hayatınızla, çocuklarınızla, hobilerinizle ilgili yeni kararlar aldıracak. Yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Eğlenmek, hayattan keyif almak için yeni girişimlerde bulunacaksınız. Satürn yakın çevrenizle, kardeşlerinizle, iletişimsel konularda, eğitimde testlerden geçirecek.


Sevgili Oğlaklar; Yeniay aile, ev ve babanızla ilgili yeni kararlar aldıracak. Taşınabilirsiniz veya yeni bir ev almaya karar verebilirsiniz. Evinizle ilgili yapmak istedikleriniz için başlangıçlar yapabilirsiniz. Satürn maddi konularda, sahip olduklarınızla ilgili ve öz değerinizi anlamanız için testten geçirecek.


Sevgili Kovalar; Yeniay iletişimsel konularda, kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili başlangıçlar yaptıracak. Sosyal medya üzerinden yeni işler yapabileceksiniz. Kendi düşüncelerinizi ortaya koyabileceksiniz. Satürn burcunuzda kendinizi yapılandırmanızı istiyor. Kendinize ait konuların sorumluluklarını alacaksınız.


Sevgili Balıklar; Yeniay parasal konularda yeni başlangıçlar yaptıracak. Yeni yatırımlar, yeni kaynaklar bulabilirsiniz. Para kazanmak için yeni oluşumlar başlatacaksınız. Satürn kadersel ve kontrolünüz dışındaki olayları fark etmenizi sağlayacak. Korkularınızla yüzleşmeler yaşatacaktır.