Vakıf Katılım web

​21 NİSAN 2017, CUMA

Dolunay KARACA 21 Nis 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Oldukça dinamik bir gün.

Oldukça dinamik bir gün. Ay, Kova burcunda ve Mars ile kare açı yapıyor. Öfkeli duygularımızdan arınmalı ve kendimizi farklı konulara yöneltmeliyiz. Teknik konular, bilgisayarlar, rasyonel taraflarımız ağır basıyor; iletişimimiz kuvvetli, bol bol haberleşebilir, yeni bilgiler edinebiliriz. Yalnız Merkür hala Retro olduğu için öğreneceğimiz konuları en az iki kere irdelemek yararımıza olacaktır.

KOÇ: Sevgili Koçlar, bugün iletişim yönünüz, çevrenizle ilişkileriniz güçlü fakat ayın aldığı açılar nedeniyle biraz agresif hissetmeniz normal. Empati yeteneğiniz çok düşük, karşı tarafın yerine kendinizi koymalı ve o şekilde onun penceresinden bakmaya çalışmalısınız.

BOĞA: Sevgili Boğalar, sahip olduğunuz şeylerin kıymetini bildiğiniz ve elinizdekilerle mutlu olduğunuz bir gün sizler için. Her zaman sağlamcı ve güvencede olmak isteyişiniz, kenara biraz para atmanıza neden oluyor. Bunun faydasını göreceksiniz.

İKİZLER: Sevgili İkizler, meraklı yönünüz ağır basıyor. Yalnız abartılara açıksınız. Dedikodu ve laf taşıyan insanlar çevrenizde dolaşıyor olabilir, aklınızda bulunsun. Sizlerin konuşkan tarafınızdan istifade etmek isteyebilirler.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, dinlenmek isteyeceğiniz bir gün fakat buna fırsat bulamayabilirsiniz. Kısa seyahatler ve akraba ziyaretleriniz artıyor. Kafanızda ikilem oluşturan şeyleri düşünmeden duramıyorsunuz. Hafta başında karar vereceksiniz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, telefon trafiğinizin arttığı bir gün, bazı üzücü haberler almanız da olası… Sevdiğiniz kişinin veya eşinizin akrabaları sağlık problemleri yaşıyor olabilir. Ziyaret ve gezi sizler için bir arada olacaktır bugün.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, anne veya babanızla aranızda bir sorun olabilir. Gergin etkilere maruz kalabilirsiniz. İki arada bir derede kalma ihtimaliniz hayli yüksek, seçim yapmak sizin için zor olacaktır. İşinizle ilgili bir habere sevinebilirsiniz.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, eğitiminizle ilgili bir haber alacaksınız. Seyahatler ve geziler için planlar yapmak sizin için iyi olacaktır. Duygularınızda yıpranmaya müsaitsiniz. Kendinizi işinize ve sevdiğiniz insanlara adamak bugün için en hayırlısı.

AKREP: Sevgili Akrepler, ortaklaşa işler yapmak için planlarınız var. Okült konulara ilgi duyabilir, araştırmacı ve meraklı yönünüzü devreye sokarak, ilginç fikirler ortaya atabilirsiniz. Kendi içinize dönüksünüz. Dışarıya farklı, içeriye farklı bir tavır sergiliyorsunuz.

YAY: Sevgili Yaylar, ne kadar iyimser davranmaya çalışsanız da, ikili ilişkilerinizde sizin de farkında olduğunuz bir mesafe oluştu. Bir duvar var ve onu aşmak için mücadele vermelisiniz. Eski samimiyetini kaybetmiş bir ilişki içerisindesiniz.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, kendi kendinize kalıp, fikirlerinizi paylaşmadığınız sürece, çok güzel neticeler alabilirsiniz. Sağlık konularıyla ilgili haberleriniz var. Sizler için her zamanki rutinlerinizi gerçekleştirdiğiniz bir pazar olacak.

KOVA: Sevgili Kovalar, çocuk konularının bolca konuşulduğu bir gün. Ya siz istiyorsunuz, ya da eşiniz istiyor veya tam tersi… Bu konuda bir uzlaşmaya varmanız gerekiyor. Hobilerinize vakit ayırabileceğiniz bir gün sizler için ayrıca.

BALIK: Sevgili Balıklar, evinizde, aile büyüklerinizle geçirmek isteyeceğiniz bir gün. Duygusal olarak hassas ve çabuk kırılan bir tarafınız var. Kariyer ve ev arasında kalabilir, bir ikilem içerisine düşebilirsiniz. Evinizle ilgilenmek size iyi gelecektir.