21 KASIM 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 21 Kas 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya duygusal ve maddi güvence isteğiyle başlıyoruz.

Haftaya duygusal ve maddi güvence isteğiyle başlıyoruz. Ailemiz, evimiz, yuvamız, ailemiz, vatanımız önceliğimiz olacak. Hafta ortası yaşam enerjimiz artacak. Kadersel olaylar meydana gelecek. Eğlenmek isteyeceğiz. Aşk, çocuklar, hobilerimiz, yaratıcı aktiviteler ön planda olacak. Beğenilme isteğimiz artacak. Hafta sonu endişeli olabiliriz. Kadersel zorlanmalar olabilir. Her türlü işimizi toparlayacağız. Düzen, tertip, temizlik, tamirat işleriyle ilgileneceğiz. Sağlığımıza önem vereceğiz.

22 Kasım günü Güneş Yay burcuna geçiyor. İnançlarımızla, umutlarımızla hareket edeceğiz. Bir ay boyunca sıcak, canlı, iyimser, özgür, samimi, neşeli, hoşgörülü, kalender, dışa dönük, esnek, gezgin ve filozof olacağız. Yaşamın bize getirdiklerinden bir anlam çıkartıp yeni bir hayat felsefesi oluşturacağız. İnançlı, umutlu ve şükür içerisinde olacağız. Özgürlük isteğimiz fazla olacak.
24 Kasım günü iletişim gezegeni Merkür Yay burcuna geçiyor.  Zihnimiz iyimser düşünceler içerisinde olacak. Özgürlüğü düşüneceğiz. Sıcak, canlı, ikna edici, samimi bir iletişim tarzına geçeceğiz. Bol kahkahalı, açık ve direkt konuşacağız. Patavatsızlıklar yapabiliriz. Hayata geniş açıdan bakacağız. Evrenin ve doğanın yasalarını anlamaya çalışacağız. Ön yargılarımız, fanatik düşüncelerimiz de olabilir.


Sevgili Koçlar; bu haftaya ailenizle, evinizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Duygusal zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Hafta ortası enerjiniz artacak. Eğlenceye, aşka, hobilerinize, çocuklarınıza, keyfe zaman ayıracaksınız. Hafta sonunu çalışarak, işlerinizi toparlayarak geçireceksiniz. Güneş odağınızı hayat amacınıza çevirecek. Enerjiniz ve coşkunuz artacak. Yabancılar, hukuki konular, ticaret, seyahatler, eğitim konuları, inançlar ön planda olacak. Merkür de Yay burcuna geçince aklınız fikriniz özgürlükte, inançlarda olacak.


Sevgili Boğalar; haftaya yakınlarınızla duygusal ve hassas konuşmalar yaparak başlıyorsunuz. İletişim konuları ön planda olacak. Hafta ortası aileniz, eviniz ön planda olacak. Ailenizle eğlenceli zamanlar geçirmek isteyeceksiniz. Hafta sonu çocuklarınızın, partnerinizin işleriyle ilgileneceksiniz. İş için bir seyahate gidebilirsiniz. Güneş odağınızı ortaklaşa paralara, alacak verecek hesaplarınıza, miras, nafaka, vergi gibi konulara çevirecek. Cinsellik, okült konular ilgi alanınızda olacak. Merkür de aklınızı bu konularda tutacak.


Sevgili İkizler; haftaya paranıza önem vererek başlıyorsunuz. Parasal konularda, yatırımlarınızda hassasiyet olabilir. Hafta ortası yakınlarınızla, kardeşlerinizle eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Kısa bir seyahate gidebilirsiniz. Hafta sonu ev ve ailenizin işlerinizi toparlayacaksınız. Güneş odağınızı ikili ilişkilere, eşinize veya ortağınıza çevirecek. Hayatınıza yeni biri girebilir. Yalnız olmak istemeyeceksiniz. Merkür de Yay burcunda olacağından aklınız eşinizde, ilişkilerinizde, taşınmada olacak.


Sevgili Yengeçler; haftaya kendi isteklerinize ağırlık vererek başlıyorsunuz. Kendi kabuğunuzda kalmak isteyebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstereceksiniz. Hafta ortası paranıza, kazançlarınıza önem vereceksiniz. Lüks alışverişler yapabilirsiniz. Hafta sonu kardeşlerinizin, yakınlarınızın işleriyle, ticari konularla ilgileneceksiniz. Kısa bir seyahate gidebilirsiniz.  Güneş odağınızı iş ve sağlık konularına, yanınızda çalışanlara çevirecek. Merkür de Yay burcuna geçince aklınızı iş ve sağlık konularında tutacak.


Sevgili Aslanlar; haftaya isteksiz düşük enerjiyle başlıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat edin. Ama hafta ortası enerjiniz artacak. Kendi isteklerinize göre hareket edeceksiniz. Hafta sonu parasal işlerinizi düzenleyerek geçireceksiniz. Güneş odağınızı aşka ve eğlenceye çevirecek. Enerjiniz artacak. Çocuklarınıza, keyif aldığınız konulara ağırlık vereceksiniz. Merkür de Yay burcuna geçince aklınız aşkta, eğlence de olacak. Flört etmek isteyeceksiniz. Yaratıcı düşüncelerinizi ortaya koyacaksınız.


Sevgili Başaklar; haftaya arkadaşlarınızla ve işten kazançlarınızla ilgili duygusal olaylarla başlıyorsunuz. Hafta ortası yalnız kalmak isteyeceksiniz. Eşinizin veya varsa ikinci çocuğunuzun işleriyle ilgilenmek enerjinizi düşürebilir. Hafta sonu enerjiniz artacak. Kendi isteklerinizle ilgileneceksiniz. Güneş odağınızı evinize, ailenize çevirecek. Emlak, toprak alımı yapabilirsiniz. Merkür de Yay burcuna geçince aklınızı evinizde, ailenizde, ebeveynlerinizde tutacak.


Sevgili Teraziler; haftaya iş, kariyer, annenizle ilgili hassasiyetlerle başlıyorsunuz. Toplum önünde duygusal tepkiler verebilirsiniz. Evden çalışabilirsiniz. Hafta ortası arkadaşlarınızla eğlenceli vakitler geçireceksiniz. Daha sosyal olacaksınız. Hafta sonu yalnız kalıp dinlenmek sizlere iyi gelecektir. Enerjiniz düşük olacak. Ruh sağlığınıza dikkat edin. Güneş odağınızı yakınlarınıza, kardeşlerinize, iletişimsel konulara çevirecek. Merkür de Yay burcuna geçince aklınız yakınlarınızda olacak. Önemli iş anlaşmaları yapabilirsiniz.


Sevgili Akrepler; haftaya hassas haberler alarak başlıyorsunuz.  Eğitim, hukuki konular, ticaret, yabancılar ön planda olacak. Hafta ortası işinize, kariyerinize, annenize önem vereceksiniz. Yaptığınız her şeyde eğlenmek ve beğenilmek isteyeceksiniz. Hafta sonu arkadaşlarınızla olacaksınız. Onların ihtiyaçlarını gidermeye çalışacaksınız. Güneş odağınızı paranıza, kazançlarınıza, değerlerinize, sahip olduklarınıza çevirecek. Merkür de bu alanda olacağı için aklınız fikriniz parada olacak.


Sevgili Yaylar; haftaya alacak verecek hesaplarınızla ilgilenmek enerjinizi düşürebilir. Ödemelerinizde hassaslık olabilir. Hafta ortası enerjiniz artacak. Yabancılar, eğitimler, seminerler, hukuki konularla ilgileneceksiniz. Hafta sonu annenizle ilgileneceksiniz. İşinizle ilgili düzenlemeler yapacaksınız. Güneş burcunuza geçiyor. Parlamaya başlıyorsunuz. Doğum gününüz kutlu olsun. Odağınızı kendinize çevireceksiniz. Bir ay boyunca kendi isteklerinize ağırlık vereceksiniz. Merkür de burcunuzda aklınız hep kendi arzularınızda olacak. Hayata iyimser yaklaşacaksınız.


Sevgili Oğlaklar; haftaya eşinizle, ortağınızla ilgilenerek başlıyorsunuz. İkili ilişkilerinizde duygusal olaylar olabilir. Dengede kalmaya özen gösterin. Hafta ortası alacak verecek hesaplarınızla ilgileneceksiniz. Kredi, vergi, miras gibi konular ön planda olacak. Hafta sonu bir seyahate gidebilirsiniz. Eğitimlere, seminerlere katılabilirsiniz. Güneş odağınızı ruhsal konulara çevirecek. Sağlığınızla ilgileneceksiniz. Yalnız kalmak, dinlenmek isteyeceksiniz. Göz önünde olmak istemeyeceksiniz. Merkür de Yay burcuna geçince planlarınızı gözden geçirmek için içinize döneceksiniz.


Sevgili Kovalar; haftaya iş, güç, günlük koşuşturmacalarınızla başlıyorsunuz. Bu yüzden kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Hafta ortası eşinizle, partnerinizle eğlenmek isteyeceksiniz. İkili ilişkilerinize ağırlık vereceksiniz. Hafta sonu alacak verecek hesaplarınızı düzenleyerek geçireceksiniz. Gizemli konuları öğrenmek için eğitimlere katılabilirsiniz. Güneş odağınızı sosyal çevrenize, arkadaşlarınıza, işten kazançlarınıza çevirecek. Arkadaşlarınız arasında, davetlerde parlayacaksınız. Merkür de bu alana geçince aklınızı sosyal hayatınızda, iş anlaşmalarında tutacak.


Sevgili Balıklar; haftaya olumlu başlıyorsunuz. Aşk, eğlence, çocuklarınız ön planda olacak. Daha duygusal da olacaksınız. Hafta ortası koşuşturmacalarınız fazla olacak. İş ve sağlığınızla ilgileneceksiniz. Hafta sonu eşinizin, partnerinizin işleriyle ilgileneceksiniz. Güneş odağınızı kariyerinize, işlerinize, annenize çevirecek. Toplum önünde görünür olup parlayacaksınız. Merkür de Yay burcuna geçince aklınız işlerinizde olacak. Annenizin işleriyle, evliyseniz eşinizin ailesiyle ilgileneceksiniz.