​21 KASIM 2017, SALI

Dolunay KARACA 21 Kas 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay saat 10:00 itibariyle Oğlak burcuna geçiş yapıyor.

Ay saat 10:00 itibariyle Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Bu saate kadar daha rahat ve konsantrasyon gerektirmeyen işlere yönelebiliriz. Sonrasında ise gün boyunca sorumluluklarımız artıyor olacak. Güneş ise Akrep burcunun son derecelerinde; bu durumda geçmişe takılı kalabiliriz. Eski hatıralar canlanabilir. Yarından itibaren Güneş, Yay burcunda olacak.

KOÇ: Sevgili Koçlar, alışkın olduğunuz canlı ve atak ruh halinize dönmenizin vakti geldi de geçiyor bile. Haftaya bu enerjiyle giriş yapacaksınız genel olarak fakat bugünden itibaren eğitim ve öğretim hayatınız için sorumluluk alacaksınız.

BOĞA: Sevgili Boğalar, geçmişle yüzleşme hesaplaşma, biraz izole olma durumlarınız artacak. Yani güzel sandığınız şeyler bir anda değişebilir, veya iyi sandığınız işin arkasından hiç de iyi bir şey çıkmayabilir. Her hayırda bir şer vardır.

İKİZLER: Sevgili İkizler, iletişiminiz gerek iş ilişkileriniz gerekse arkadaşlık haneniz genişliyor. Aşk, sevgi, estetik, güzellik adına ne varsa adımlar atabilir, bu konularda şanslı olduğunuzu gözlemleyebilirsiniz. 

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, Güneş’in Yay burcuna geçmesiyle birlikte; yapmanız gerekenleri büyük bir sorumluluk ve sabırla tamamlayacak, iş ortamlarında, çevrenizdeki kişilerle diyaloğunuzda tutarlı ve sözü geçen bir yapıda olacaksınız. 

ASLAN: Sevgili Aslanlar, ödemeleriniz ve harcamalarınız baya bir artışa geçti sevgili Aslanlar, hobileriniz, zevke ve sefaya düşkünlüğünüz artış gösteriyor; fakat bu hafta Merkür ve Jüpiter arasındaki uyumlu açı sizleri özellikle para kazanma koşullarında destekleyecek.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, ortaklıklar, yeni işler sizin için daha fazla önem taşımaya başlıyor; biraz daha rahatsınız sanki geçmiş dönemlere nazaran, havalarında ısınmasıyla hayata daha olumlu ve daha pozitif yaklaşıyorsunuz. Bu hafta kısa vadeli şanslar yakalayacaksınız.

TERAZİ: Sevgili Teraziler; ikili ilişkiler öne geçiyor yeniden sizler için; aşkınız ve ilişkiniz bir nevi bir üst basamağa geçiş yapıyor; yalnız olan Teraziler için güzel ve güçlü bir aşk hikayesi başlıyor da diyebilirim.

AKREP: Sevgili Akrepler; günlük işlerinizde hareketlilik ön plana çıkıyor; koşturmalarınız artarken organizasyonlar ve iş grupları, sağlık konuları gündeminize giriyor.  

YAY: Sevgili Yaylar, aşk konusunda haftaya kırgın biriyle barışarak başlayabilirsiniz. Ailenizden birisi olabilir bu veya yakın çevrenizden birileri… Ay Oğlak burcunda sizler için maddiyat önemli bugün.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar; iletişiminizin arttığı, ortaklıklar, iş konuları, yakın çevrenizle diyaloglarınızın iyi gittiği bir güne başlayacaksınız. Arkadaş çevrenizin ve ailenizin de desteğini görecek ve işlerinizi yoluna koyabileceksiniz.

KOVA: Sevgili Kovalar, Güneş’in Yay burcuna geçmesiyle, kendinizi spontane ve enerjik hissetmeye başlıyorsunuz, ifade etme tarzınız değişiyor, daha atak ve ilişkilerinizde daha canlı hale geliyorsunuz. 

BALIK: Sevgili Balıklar, maddi anlamda rahatlıyor ve elinizdekileri değerlendirebiliyorsunuz; bu hafta aile büyüklerinizden belki babanızdan veya size yakın birinden destek alabilirsiniz. Elinize para geçebilir ve yapmak istedikleriniz için koşullar oluşabilir.