​21 EKİM 2017, CUMARTESİ

Dolunay KARACA 21 Eki 2017

Dolunay KARACA
Ay, Akrep burcunda devam ediyor hareketine.

Ay, Akrep burcunda devam ediyor hareketine. Metabolizmamızın hızlı çalıştığı bugün diyet için hızlı sonuçlar alabiliriz. Başak burcunda gezinen Mars artık burç değiştirmeye hazırlanıyor. Bugün ve yarın tadilat gerektiren işlere yönelebiliriz. Mars’ın son dereceleri iş yaparken ufak kazalara sebep olabilir dikkat etmekte fayda var.

KOÇ: Sevgili Koçlar, bugün iş ve kariyer konularıyla; sevgi ve paraya olan tutumunuz konuları çelişiyor. Dengeyi tutturmakta zorlanabilirsiniz. Günlük işlerinize ve düzeninize dönmeli, rutinin dışına çıkmamalısınız. Fazla abartıya kaçmamalısınız her konuda. 

BOĞA: Sevgili Boğalar, bugün kendinizi geçmiş konulara takılı bulabilirsiniz. Daha önce size yapılanlar ve sizin yaptıklarınız arasında bir git-gel yaşamanız olası. Parasal maddi konular gündeminizde, ödemeleriniz konusunda hassassınız. Kendinizi ihmal etmeyin.

İKİZLER: Sevgili İkizler, bugün çocuklarla ilgili konularınız hassaslaşıyor. Çocuk yapmayı düşünenler, bununla ilgili doktor randevularınızı alabilirsiniz. Aşk konuları ve flörtler ile ilgili beklentileriniz artıyor. Yalnız bugün Plüton ve Ay  arasındaki gergin açı beklentilerinizi karşılamayabilir. 

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, detaylara inmeniz gereken bir gündesiniz. Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. İş konularında bir takım sorunlar ve pürüzler devam ediyor olabilir. Bunlarla mücadele etmek için ailenizden ve sevdiğiniz kişiden yardım talep etmelisiniz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, bugün iş, sağlık ve hizmet konularında bir takım durağanlık ve işlerin istediğiniz gibi ilerlememe durumlarına takılı kalabilirsiniz. Yakın çevre ilişkilerinizin güçleneceği bugün, çocuklarınızla ilgili beklenmedik harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Siz çocuklarına çok düşkün ebeveynler olarak bundan gocunmayacaksınız.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, bugün ikili ilişkilere olan tavrınızın değişmediği bir gün. Kendinizi daha çok para konularıyla meşgul bulabilirsiniz. Kazancınız ve yaptığınız harcamalar arasında çelişkiler var. Aslında uzlaşmacı tavır alıp konuları halledebilirsiniz.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, bugün abartılara açık bir gündesiniz. Dengeyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin. Endişe edecek bir durum yok belki ama rutin kontrollerin yapılması gereken bir süreç. Sevdiğiniz kişiye çok bağlısınız. Her şeyi göze almaya razısınız.

AKREP: Sevgili Akrepler, bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ay sizin burcunuza geçerek sizi destekleyecek. Ruhsal anlamda tatmin olmuş hissi verecek sizlere. Kendinizle ilgili konularda insiyatif almak kolaylaşacak. 

YAY: Sevgili Yaylar, bugün aile içerisinde bir takım gerginliklere maruz kalabilirsiniz. Ve kendinizi dışarı atmak sosyalleşmek arzusunda kalabilirsiniz. Fikirlerinizin uyuşmadığı insanlarla görüşmek ve bir arada olmak istemeyebilirsiniz. Konuşmalarınızda benmerkezcilik hakim olabilir.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, bugün genel anlamda gel-gitler yaşayacağınız bir gün. İyi mi, kötü mü bir şeylere karar vermekte güçlük çekebilirsiniz. Yakın çevre ilişkilerinizde bir takım hayal kırıklıkları olabilir. İçinize kapanmak isteyebilirsiniz. Akşam saatleri daha netleşiyor her şey.

KOVA: Sevgili Kovalar, bugün arkadaş ve sosyal çevrenizden destek göreceğiniz bir gün. Özellikle iş konularında onların desteğini ve iltifatlarını almak sizi mutlu edecek. Yalnız bazı kişilerin çekememezlik ettiğine de tanıklık ediyor olacaksınız.  

BALIK: Sevgili Balıklar, geçmişle ilgili yaralarınızı kapatıyor ve şifalanıyorsunuz. Bir takım şeyler için üzülmeyi bırakıp, önünüze bakmanız gerektiğinin farkındasınız. Siz zaten takılı kalmayı sevmeyen bir yapıdasınız.