​20 KASIM 2017, PAZARTESİ

Dolunay KARACA 20 Kas 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Yay burcunda ve Mars ile destek enerjide.

Ay, Yay burcunda ve Mars ile destek enerjide. Ay, bir diğer yandan Mars ve Plüton arasındaki rekabet enerjisini arttırmakta. İster istemez kendimizi bir rekabetin ortasında bulabiliriz. Manipüle edici durumlardan kaçınmalıyız. Zorluklar içerisinden fırsatları bulabiliriz.

KOÇ: Sevgili Koçlar, kariyerinizde bazı sorumluluklar almak ve işin üstesinden gelmek için farklı bir yol izlemeniz belki biraz disiplinli davranmanız gerekecek. Aşk konularınız ise biraz tutarsız olabilir. Sağ gösterip sol vurabilirsiniz.

BOĞA: Sevgili Boğalar, anne ve çocuk ilişkilerinizi dengelemeniz gereken bir gün. Bazı tutumlarınız katı olabilir. Bu durumda sevdiğiniz kişi de alınganlık gösterebilir. Dikkatli olmalısınız.

İKİZLER: Sevgili İkizler, sevgi, uyum, manyetik çekim konularında bazen alttan alan bazen ise tamamen görevleri karşı tarafa bırakan bir durumdasınız bu da ilişki de geçici de olsa problem oluyor. Yoldan gelen birileri olabilir  bugün.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, gereksiz kalabalık, gereksiz insanlar artık sizi bağlamıyor; bakış açınızı değiştirmeye başlıyorsunuz. Partnerinizle aranız gayet iyi ve sağlamlaşıyor gün geçtikçe; çekemeyenler olacaktır ama siz üstesinden geleceksiniz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, başka insanlar tarafından yeterince oyalandığınızı hissedebilirsiniz. Aslında olayların akışı bu şekilde ilerlemeye gitti. Sert açılar aldığınız zaman daha da sinirli olabiliyorsunuz. Ani patlamaya dikkat.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, kendi ilkelerinize uymak ve baskı altında olduğunuz ortamlarda bulunmamayı tercih edebilirsiniz. Yorulduğunuzu fark edebilir ve yön değiştirmek isteyebilirsiniz. Hedefleriniz biraz değişebilir.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, hizmet vermek, yardımcı olmak ev ve aile konularında birlik olmak istiyorsunuz. Büyüklerinizle ilgili sağlık konuları bugün gündeminizde olabilir. Desteğiniz iyi gelecektir.

AKREP: Sevgili Akrepler, baba ile ilişkileriniz veya otorite figürleriyle ilişkileriniz sağlamlaşıyor. Kendinizi değerli hissetmeye başladınız. Bunun karşılığında sizlerde fazlasıyla verici olacaksınız. Almadan vermek olmaz.

YAY: Sevgili Yaylar, farkındalık aydınlanma yaşamak ve özellikle parasal konularda daha ciddi ve akıllı davranmanız gerekiyor. Paranızı her türlü konuda düşünerek harcamalısınız. Ayaklarınız sağlam basıyor.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, çocuklukta bazı sorunlar yaşamanız şimdiki hayatınızda sizi daha disiplinli kılıyor aslında daha gerçekçi ve tutarlı davranmanızı sağlıyor. İş konularında da oldukça başarılı olacağınız bir gün.

KOVA: Sevgili Kovalar, mümkün olmayan şeyleri tekrar tekrar başarmaya çalışıyorsunuz. Hayal gücünüz gerçekten çok gelişmiş olabilir ama arkadaş çevreniz sizin fikirlerinizde değiller.

BALIK: Sevgili Balıklar, reddedilmekten kaynaklanan sorunlarınız olabilir. Kendinize olan güveninizi toparlamalısınız. Bazı yanlışlar aslında sizleri doğruya yöneltmek için olabilir. Bugün yapamayacağınız şeyler için söz vermeyin.