20 EYLÜL 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 20 Eyl 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya yoğun duygusallıkla başlıyoruz. Her şeyin özüne inmek isteyeceğiz.

Haftaya yoğun duygusallıkla başlıyoruz. Her şeyin özüne inmek isteyeceğiz. Hırslarımız, tutkularımız fazla olacak. Riskler alabiliriz. Maddi konular özellikle alacaklarımız ödemelerimiz ön planda olacaktır. Salı ve çarşamba günleri iyimser enerji hakim olacak. Özgürce hareket etmek isteyeceğiz. Hayattan umutlu olacağız. Yaşayacağımız deneyimler hayata bakışımızı faklılaştıracak. Hukuki konular, yabancılarla ve yurt dışı bağlantılı işlerimize ağırlık vereceğiz. Perşembe ve cuma günleri sorumluluklarımızı ve görevlerimizi yerine getireceğiz. Kurallara uygun hareket edersek zorlanmalarımızı hafifletebileceğiz. Gelecek hedeflerimizi gözden geçireceğiz. Hafta sonu sosyalleşmek, arkadaşlarımızla olmak isteyeceğiz. Otoriteye ve kurallara uymak kolay olmayacaktır. Bu yüzden sosyalleşirken virüsü unutmayıp tedbirli hareket etmeliyiz.

22 Eylül Salı günü Güneş Terazi burcuna geçerek sonbaharı başlatacak. Günlerin uzunluğu eşitlenecek. Yapraklar renk değiştirecek. Doğa yeşilliğini kaybetmeye başlayacak. İnsanlar ve tabiat denge sağlamak için birlikte hareket edecekler. Yani diplomasi ve uyum zamanına giriyoruz. Artık birlik zamanında olacağız. Bir ay boyunca ilişkiler ve ortaklıklarla var olacağız. Her şeyde ölçü ve eşitlik arayacağız. Terazinin kefelerini adaletle dolduracağız. Hakkımızı zorla değil diplomasi yoluyla arayacağız. Güzel, estetik olan her şeyle ilgileneceğiz. Odağımız uyumda, dengede, barışta, adalette, sanatta, estetikte, ahenkte, nezakette olacak.


Sevgili Koçlar; haftaya alacak verecek hesapları yaparak başlıyorsunuz. Partnerinizle maddi konularda gerginlikler olabilir. Hukuki konular, uzak akrabalar, yurt dışı işlerde rahat olacaksınız. İşinizdeki sorumluluklarınız artacak. Annenizle ilgili konular sizleri yorabilir. Hafta sonu arkadaşlarınızla beraber olacaksınız. Bir ay boyunca ilişiler ve ortaklı işlerle ilgileneceksiniz.


Sevgili Boğalar; haftanın ilk günü ailevi konular yüzünden partnerinizle gerginlikler olabilir. Maddi konularda rahat olacaksınız. Hukuki sorunlarınız varsa biraz problemler olabilir. Hafta sonu çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Bir ay boyunca odağınız işlerinizde ve çalışma arkadaşlarınızda olacak.


Sevgili İkizler; haftaya iletişim konularında hassas durumlarla başlıyorsunuz. İş arkadaşlarınızla iletişiminize dikkat edin. Riskli işler yapmayın. Ortaklı işlerinizle, eşinizle, ödemelerinizle ilgileneceksiniz. Hafta sonu eğitimlere, seminerlere katılabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Bir ay boyunca odağınız aşkta, eğlencede, hobilerinizde ve çocuklarınızda olacak.


Sevgili Yengeçler; haftanın ilk günü partneriniz veya çocuklarınızla maddi konular yüzünden hassas durumlar yaşayabilirsiniz. İşiniz, sağlığınız, eşiniz, maddi konular haftanın genelinde önem vereceğiniz konular olacak. Hafta sonu ruhsal konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Bir ay boyunca odağınız ailenizde, evinizde, babanızda olacak.


Sevgili Aslanlar; haftaya ailevi konularda, babanızla ilgili hassaslıklar yaşayarak başlayacaksınız. Salı ve çarşamba günleri rahat olumlu olaylar sizleri mutlu edecek. İş sorumluluklarınız fazlalaşıp sizleri yoracaktır. Sağlığınıza dikkat edin. Hafta sonu eşinizle, partnerinizle sosyalleşmek yorgunluğunuzu alacaktır. Bir ay boyunca odağınız yakın çevrenizde ve iletişimsel konularda olacak.


Sevgili Başaklar; haftaya kardeşlerinizle ilgili hassas olaylarla başlıyorsunuz. Duygusal konuşmalar yapabilirsiniz. Aileniz, çocuklarınız, sağlığınız haftanın genelinde önem vereceksiniz. Hafta sonu iş toplarınınız olabilir. Ekip çalışmaları yapabilirsiniz. Bir ay boyunca odağınız parasal konularda dengeyi korumakta olacak.


Sevgili Teraziler; haftaya maddi konulara önem vererek başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla para yüzünden hassas durumlar yaşayabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, iletişimsel konular, aileniz, eviniz, babanız, aşk, çocuklar, eğlence haftanın genelinde önceliğiniz olacak. Bir ay boyunca odağınızı kendi isteklerinize vereceksiniz.


Sevgili Akrepler; haftaya kendinize dönük başlıyorsunuz. Annenizle ve işinizle ilgili hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Maddi konular, kardeşleriniz, yakın çevreniz, eviniz, aileniz ve babanız haftanın genelinde önemli olacak. Hafta sonunu arkadaşlarınızla ev ortamlarında buluşarak geçireceksiniz. Bir ay boyunca odağınız yalnız kalmakta olacak. Göz önünde olmak istemeyeceksiniz.


Sevgili Yaylar; haftaya kontrolünüz dışındaki olaylar yüzünden gergin başlıyorsunuz. Kendi isteklerinize, parasal konulara, iletişimsel konulara hafta genelinde önem vereceksiniz. Hafta sonu arkadaşlarınızla kısa bir seyahate gidebilirsiniz. Veya kardeşlerinizle birlikte olabilirsiniz. Bir ay boyunca odağınız işten kazançlarınızda, arkadaşlarınızda, hayallerinizde olacak.


Sevgili Oğlaklar; haftaya sosyal hayatınıza önem vererek başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla hassas durumlar olabilir. Dinlenmek ve yalnız kalma isteğiniz, kendinizle ilgilenmek, kendi istekleriniz, parasal konular önceliğiniz olacak. Hafta sonu evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Para harcamalarınıza dikkat edin. Bir ay boyunca odağınız gelecek hedeflerinizde olacak.


Sevgili Kovalar; haftaya kariyerinize, annenizle ilgili konulara önem vererek başlıyorsunuz. Eşinizin ailesiyle ilgili konularda hassaslıklar olabilir. Haftanın genelinde arkadaşlarınız, yurt dışı işleriniz, kontrolünüz dışındaki olaylar ve kendi isteklerinize öncelik vereceksiniz. Hafta sonu kendinizle baş başa kalmak sizlere iyi gelecektir. Bir ay boyunca odağınız inançlar, felsefik konular, yurt dışı işler, sosyal medya, eğitimlerde olacak.


Sevgili Balıklar; haftaya yabancılarla, az tanıdığınız kişilerle ilgili hassas durumlar yaşayarak başlıyorsunuz. Kariyeriniz, işiniz, anneniz, arkadaşlarınız, kazançlarınız, yalnız kalma isteğiniz, ruhsal çalışmalar haftanın genelinde önemseyeceksiniz. Hafta sonu dinlenerek, meditasyon, yoga gibi çalışmalar yaparak geçirebilirsiniz. Bir ay boyunca odağınız maddi konularda, alacak verecek hesaplarınızda olacak.