​20 EYLÜL 2017, ÇARŞAMBA

Dolunay KARACA 20 Eyl 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Bugün, Başak burcunda bir yeniay meydana geliyor.

Bugün, Başak burcunda bir yeniay meydana geliyor. Ay saat 13:00 itibariyle ise Terazi burcunda hareket etmeye başlayacak. Enerjimiz bu yeniay ile yükselmeye başlıyor. Kendimiz ve çevremiz için faydalı olacak dileklerle güne başlayalım. Mevcut pozisyonumuzu değerlendirerek, yeni işlere başlamak ve harekete geçmek bizleri motive ediyor.

KOÇ: Sevgili Koçlar, bu yeniay sizleri daha çok çalışmaya itebilir, günlük işleriniz artarken, bu alanda yeni sorumluluklar ve başlangıçlar yapabilirsiniz. Sağlık konusunda diyete başlamanız gerekiyor.

BOĞA: Sevgili Boğalar, bu yeniay sizin aşk hayatınızı canlandırıyor. Küslükler biterken, yeni aşk kapılarınız da aralanıyor. Sevgiyi daha çok hissedeceğiniz bir yeniay olacak.

İKİZLER: Sevgili İkizler, ev ve aile hayatınıza yenilikler katacaksınız. Taşınma söz konusu olabilir sizler için. Yeni aile bireyleri ailenize katılabilir. Ev içi tadilat işleriniz için de uygun etkiler var.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, kardeşleriniz ve yakın komşularla ilgili gelişmelere tanıklık edeceksiniz. Olumlu yönde ilerleme kaydederek, gerekli atılımları yapabileceksiniz. İletişim trafiğiniz çok artmış olabilir.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, parasal konularda atılım yapabilecek ve ödemelerinizi yoluna koyabileceksiniz. Daha çok kazanmak için hırslarınız artabilir, riskli işlerden kaçınmanız gerekiyor.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, bu yeniay sizin burcunuzda ve sizi tamamen destekliyor. Her konuda yeni kararlarla başlıyorsunuz sonbahara! Yeni adımlar atmak, yeni bir iş, yeni bir sevgili hepsi olabilir.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, kafanızdan atmanız gerekenleri silerek, hayata başka açıdan bakarak rahatlamanız gerekiyor. Yalnızlık bazen insana çok iyi gelebilir, tek başınıza çok daha iyi kararlar alabilirsiniz.

AKREP: Sevgili Akrepler, arkadaşlarınızla birlikte daha çok vakit geçirmek gayretine girebilir, sosyal olmanın mutluluğu ile yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Umutlarınız büyürken, hedeflerinize bir adım daha yakınlaşabilirsiniz.

YAY: Sevgili Yaylar, kariyer hayatınızda oluşan pürüzleri gidermek için uygun etkiler hakim; yeni atılımlar yapabilir, iş değiştirme yolları arayabilirsiniz. Mevcut işinizde ise kendinizi daha çok göstermek istemeniz gerekebilir.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, uzaktan gelenleriniz olabilir, yapılması gereken mesafeleri kısaltmak değil, bakış açınızı değiştirmek olacaktır her konuda. Seyahatler için ideal bir zamanlama aslında bu.

KOVA: Sevgili Kovalar, yeniay sizleri ortaklaşa işler konusunda teşvik ediyor olacak; ödemeler ve krediler ise sizleri bekliyor. Eşinizin sevdiğiniz insanın desteğe ihtiyacı var; onu mutlaka aramalısınız.

BALIK: Sevgili Balıklar, yeniay sizleri sevgi konusunda yeni adımlar atmaya yönlendiriyor. Farklı bir birliktelik yaşayabilir, var olan ilişkinize heyecan katabilirsiniz. Sorunlarınız ise daha kolay çözüm buluyor.