​20 EKİM 2017, CUMA

Dolunay KARACA 20 Eki 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Akrep burcuna geçiş yaptı.

Ay, Akrep burcuna geçiş yaptı. Merkür ve Jüpiter’in de Akrep burcunda olması ile sezgilerimiz çok açık. Duygusal derinlik hissedebilir, sözlerimiz şiir gibi akabilir. Ayrıca bu dönem detoks çok etkili olacaktır. Yenilenmek eskiyi arındırmak iyi gelecektir. Duygu konularında sahiplenici bir tavırdayız. Abartılara açığız.

KOÇ: Sevgili Koçlar, birileri canınızı sıktığında anında parlayan yönünüz ve sinirlerinize hakim olamamanız, hem sizi hem de karşı tarafı yıpratıyor. Bugün meditasyon ve yoga türü şeyler yapmak ve inzivaya çekilip kafanızı dinlemek isteyeceksiniz.

BOĞA: Sevgili Boğalar, uzak yerlere olan ilginiz artarken, yurtdışı konularında ve eğitim konularında hassasiyetiniz artacak, kendinizi bitkin ve yorgun hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizi rahat aktaracağınız bugün özellikle kendi planlarınız üzerinde durmak ve etrafınızı kontrol etme ihtiyacınız da artacak.

İKİZLER: Sevgili İkizler, bir anda çıkan ödemeler canınızı sıkabilir. Hayat bu, bir yandan kazanırken bir yandan harcamalar yapmak zorundayız ve denge bu sayede oluşuyor. Kafanıza takmayın ve günü tadını çıkarmaktan kendinizi alıkoymayın.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, sevdiğiniz kişiden beklenmedik bir hareket gelebilir ve sizi üzebilir. Kendinizi anlatamamaktan şikayet edebilirsiniz. Sorun zaten sizde değil, sadece bazen bazı şeyleri akışına bırakmak ve zorlamamak gerekmekte. 

ASLAN: Sevgili Aslanlar, sağlık kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmemeli ve kalbinizin sağlığına, sırtınıza dikkat etmelisiniz. Daha çok et tüketmeyi azaltmalı ve sebze türü şeyleri artırmalısınız. Bunu haricinde aşk ve sosyal ilişkileriniz rahat ve akıcı olacak.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, işinize odaklandığınız bugün iletişim trafiğiniz artıyor ve sorumluluk bilinciniz sizi iş yerinde zirveye taşıyor. Başkalarının parasını yönetebilir, fikir danışmanlığı yapabilirsiniz. Özellikle bugün herkesin ilgisi sizin üstünüzde olacak. 

TERAZİ: Sevgili Teraziler, iş ve kariyer konularında parlarken, ailenizi geri planda bırakmayın. Yakın çevre ilişkilerinde gereken özeni gösterin ki, yeri geldiğinde onların desteği hep yanınızda olsun. Günlük koşuşturmalarınız sizi fazlasıyla yoracak gibi görünüyor. Planlı hareket etmekte fayda var.

AKREP: Sevgili Akrepler, yer değiştirme veya küçük bir seyahat sizi mutlu etmeye yetecek. Bu ara etrafınız çok kalabalık, sizden etkilenen kişiler size yaklaşmaya çabalıyor. Siz ise onları görmezden gelerek üzüyorsunuz. Biraz daha olumlu davranmakta yarar var.

YAY: Sevgili Yaylar, iş yaptığınız kişilerden, ortaklıklarınızdan veya çalışma hayatınızdaki kimselerden alacağınız iltifatlar sizi mutlu ediyor. Sevdiğinizi ve sevildiğinizi hissedeceğiniz güzel bir gün.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, bu kadar kasvetli ve karamsar olursanız, hiçbir şey halledemez ve kendinizi yıpratırsınız. Kendi bildiğinizi okumak isteyebilirsiniz, bunda bir sakınca yok ama biraz iyimser bir tutum içinde olmanız fayda getirecektir.

KOVA: Sevgili Kovalar, sağlık konularında dikkatli olmanız gereken bir süreçtesiniz. Rutin kontrollerinizi ihmal etmemeli ve yorulduğunuz zaman dinlenmek için fırsat yaratmalısınız. Yeni bir hobiyle ilgilenmek size iyi gelecektir. Biraz çevrenize bakın ve etrafınızla ilgilenin.

BALIK: Sevgili Balıklar, arkadaşlık söz konusu olduğunda, onları sakinleştiren, onlara yardımcı olmaya çalışan biri var, o da sizsiniz; fakat fazla fedakarlık sizi kurban durumuna düşürebilir.  Dengede olmalısınız.