2 HAZİRAN 2019 PAZAR

Dilek AYGEN 02 Haz 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bayram haftasına hareketli giriyoruz. Yoğun bir iletişim ve seyahat trafiğimiz olacak.

Haftanın ilk günü İkizler burcunda Yeniay meydana geliyor. İkizler burcunun temsil ettiği tüm konularda (akıl, iletişim, bilgi, eğitim, yazma, konuşma, seyahat, yakın akrabalar, kardeşler, komşular) yeni adımlar atıp, yeni bir şeyler söyleyeceğiz. Düşüncelerimizi paylaşacak yeni ortamlar bulacağız. Çok sosyal olacağız.

Bu hafta Şeker Bayramı’nı istediğiniz gibi şeker tadında geçsin. Tatlı yiyip tatlı konuşalım. Bayramınız kutlu olsun.
Sevgili Koçlar; bu Yeniay’da eğitimler, kardeşler, yakın çevrenizle iletişim trafiğiniz fazla olacak. Kendinizi anlatabileceksiniz. Bu zamanda işleriniz yoğun olacak. Yeni fikirlerinizi işe dönüştürebilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat edin. 

Sevgili Boğalar; bu Yeniay’da paranızla ilgili yeni kazançlar elde etmek için adımlar atacaksınız. Sizlere mutluluk veren konulara eğileceksiniz. Maddi konularınızda hareketlilik olacak.

Sevgili İkizler; bu Yeniay’da kendinizle ilgili istekleriniz için yeni adımlar atacaksınız. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Sevgili Yengeçler; bu Yeniay’da zihniniz fazla hareketli olacak. Zihninizi meşgul eden konularda aradığınız cevapları bulabileceksiniz. Kafanızı sakinleştirmekte fayda var.

Sevgili Aslanlar; bu Yeniay’da arkadaş çevrelerinizde sohbetleriniz artacak. Gelecekle ilgili planlarınızı yapmak, parayla ilgili kazançlarınızı arttırmak için yeni adımlar atacaksınız.

Sevgili Başaklar; bu Yeniay’da kariyerinizle ilgili yeni adımlar atıp yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. İşteki iletişim trafiğiniz artacak. İş seyahatleri yapabilirsiniz.

Sevgili Teraziler; bu Yeniay’da yeni insanlarla tanışacaksınız. Yeni eğitimler, seyahatler yapıp ufkunuzu geliştireceksiniz. Hukukla ilgili konularınızda yeni gelişmeler olabilir; ertelenmiş sorunlarınıza yeni çözümler bulabilirsiniz.

Sevgili Akrepler; bu Yeniay’da maddi konularda, ortaklı paralarınızda düşünceleriniz yoğun olacak. Ödemelerinizle ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Metafizik ve okült konularda yeni eğitimler alabilirsiniz.

Sevgili Yaylar; bu Yeniay’da evliliğinizle veya ortaklarınızla ilgili yeni değerlendirmeler yapabilirsiniz. Bekar Yaylar evlilik kararı alabilirler. Ortaklı işlere adım atabilirsiniz.

Sevgili Oğlaklar; bu Yeniay’da günlük hayatınız ve iş ortamınızda yeni yapılandırmalar yapacaksınız. Sağlığınız için yeni bir beslenme düzeni yapabilirsiniz. Yeni iş imkanları oluşturabilirsiniz. 

Sevgili Kovalar; bu Yeniay’da hayatın tadını çıkartmak için, keyif almak için yeni şeyler başlatabilirsiniz. Yeni bir aşka başlayabilirsiniz. Hobilerinizden para kazanmak için girişimler yapabilirsiniz.

Sevgili Balıklar; bu Yeniay’da aileniz ve ebeveynlerinizle iletişim trafiğiniz artacak. Onlarla ilgili yeni gelişmeler olabilir. Evde çalışmaya başlayabilirsiniz. Yeni bir ev almak, taşınmak gündeminizde olacak.