​19 TEMMUZ 2017, ÇARŞAMBA

Dolunay KARACA 19 Tem 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Venüs ve Jüpiter arasındaki uyumlu açı ile güne bir enerji katıyor.

Venüs ve Jüpiter arasındaki uyumlu açı ile güne bir enerji katıyor. Aşk konusunda destekler devrede. İlişkiler ile ilgili pozitif gelişmeler olabilir. Sosyal ortamlardan gelecek destekler gündemimizde olacak. Seyahat planları için uygun bir gün! 10:32 itibari ile Ay İkizler burcuna geçiş yapıyor. İletişim trafiğimiz haberleşme ağımız genişliyor. Önemli görüşmelerimizi yapabiliriz bugün.

KOÇ: Sevgili Koçlar, sevdiğiniz insanın sürpriz bir kararı olabilir sizler için, buna şaşırabilirsiniz. Ortaklıklarınızla ilgili yeni oluşumlar var, aklınız biraz yeni şeyler denemek istiyor. Fikirlerinizi söylemekten geri kalmayacaksınız.

BOĞA: Sevgili Boğalar, okült ve gizemli şeylere ilginiz artabilir. Bir konunun derinine inmek ve araştırmak isteyebilirsiniz. Ortaklaşa konularda fikir birliğinden çok fikir çatışması yaşayabilirsiniz.

İKİZLER: Sevgili İkizler, aşk ve ilişkiler odaklı bir gün sizler için, bugün alacağınız haberlere canınız sıkılabilir. Bir konudan diğerine atlamak istiyorsunuz. Sizin olaylardan kaçış şekliniz bu olsa da, bunu yapamayabilirsiniz.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, ailenizin desteği ve ilgisi hoşunuza gidecek, yalnız iş yerinizde bir takım değişiklikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Birisini işe almak veya işten çıkarmak gibi durumların içerisinde olabilirsiniz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, her hangi bir olaya üzülmeden önce, altını iyice kontrol etmelisiniz. Yakınlarınızdan duyacağınız bir haber sizi kırabilir fakat sandığınızın aksine iyi olabilir sonuçları. Çevrenizde çok fazla olay oluyor.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, bugün maddi kazançlarınız ön planda, detaylı bir şekilde inceleme yapmanız gerekmekte. Bulunduğunuz koşulları değiştirmek zorunda değilsiniz, sadece özveri ve fedakarlık gerekiyor.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, beklemediğiniz para çıkışlarınız olabilir. İş yerinizden birisi sizinle ilgili bir takım karışıklıklara neden olabilir. Yanınızda çalışanlara dikkat etmelisiniz. Zihinsel olarak uyum ve dengedesiniz.

AKREP: Sevgili Akrepler, sizi mutlu eden yerlere gitmek, aşina olduğunuz durumlar, sizi dinlendiren hobilerle uğraşmak için ideal bir gün. Haberleşmek ve sosyalleşmek için kullanabileceğiniz bir gün.

YAY: Sevgili Yaylar, hayatınızdaki kadın figürleriyle ilişkileriniz pek iyi değil… Gerek bu bir çalışma arkadaşınız, gerekse partneriniz olsun, yanlış anlaşılma olasılığınız yüksek, iyimser bakış açınız olayı biraz yumuşatabilir. 

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, sezgilerinizin ve algınızın açık olduğu bir süreç. Gündelik stres ve çaba gerektiren işlerinizi ele almak ve halletmeniz için gerekli efora sahipsiniz. Sakin ve soğukkanlı olacağınız bir gün.

KOVA: Sevgili Kovalar, gündelik rutinler yerine, işinizin için çok önemli detayların olduğu ve karar verme aşamasında olduğunuz bir gün. Yakın çevrenizden birileri de sizinle beraber olmak istiyor, onların katılmalarına izin vereceksiniz.

BALIK: Sevgili Balıklar, ilişkilerinizde talepleriniz artıyor, daha sahiplenilmek ve aranılmak isteyebilirsiniz. Duygularda derine inme ve yüzeysel kalamama durumunuz var. Hayata bakış açınız daha derin bugün. Eğitimle ilgili bir haberiniz var.