19 OCAK 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 19 Oca 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bu haftaya daha canlı, iyimser, pozitif, dışa dönük, deneyimler yaşamak, seyahat etme isteğiyle başlıyoruz.

Bu haftaya daha canlı, iyimser, pozitif, dışa dönük, deneyimler yaşamak, seyahat etme isteğiyle başlıyoruz. Hafta ortası hayatı fazla ciddiye alma ihtiyacı hissedeceğiz. Sorumluluklarımız ön planda olacak. Hafta sonu otorite ve kurallara karşı çıkmak, sorunlara alternatif çözümler getirmek isteyeceğiz.

20 Ocak günü Güneş Kova burcuna giriyor. Farklılıklarımızı anlayıp bunları dışarı vurabileceğiz. Sıra dışılığımızı yansıtacağız. Nelere ve kimlere hayır diyoruz? bunları anlayacağız. Kuralları yıkmak isteyeceğiz. Arkadaşlıklarımız ön planda olacak. Hümanist yanımızı ortaya çıkarıp ideallerimizin peşinden gideceğiz.
Cumartesi günün ilk saatinde Kova burcunda Yeniay meydana geliyor. Her Yeniay yeni başlangıçlardır. Bireysel farklılıklarımızı daha iyi hissetmemizi sağlayacak. Özgün yönlerimizi keşfetme zamanındayız. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler başlatacağız. İdeallerimizi gerçekleştireceğiz.

Sevgili Koçlar; bu Yeniay hayallerinizi gerçekleştirmek için adımlar attıracak. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Alternatif yollardan kazançlar elde etmeye başlayabilirsiniz.

Sevgili Boğalar; bu Yeniay kariyer hayatınızda başlangıçlar yaptıracak. Yeni bir işe veya projeye başlayabilirsiniz. Annenizle ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

Sevgili İkizler; bu Yeniay yabancılarla yeni bir işe adım attırabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Medya, hukuk, ticaret konuları daha fazla ön planda olabilir. Uzak akrabalarınızla ilgili yeni bir süreç başlıyor.

Sevgili Yengeçler; bu Yeniay maddi konularda, ortaklaşa kazançlarınızda önemli kararlar almanızı ve yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayacak. Ödemeler, vergi, sigorta, krediler, banka işlemlerinde yeni adımlar atacaksınız.

Sevgili Aslanlar; bu Yeniay ilişkiler ve ortaklıklar adına yeni başlangıçlar yapacaksınız. Yeni kararlar alıp uygulayabileceksiniz.  Bekar Aslanlar evlilik kararı alabilirler.

Sevgili Başaklar; bu Yeniay sizlere yeni işler getirecek. Günlük rutinlerinizi baştan düzenleyeceksiniz. Sağlığınızla ilgileneceksiniz. Bir evcil hayvan almaya karar verebilirsiniz.

Sevgili Teraziler; bu Yeniay'da yaratıcılığınızı ortaya koyacak yeni işlere başlayabilirsiniz. Hobilerinizi paraya çevirmek için adımlar atabilirsiniz. Aşk hayatınızla veya çocuklarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

Sevgili Akrepler; bu Yeniay aileniz, babanız ve evinizle ilgili yeni kararlar almanızı başlangıçlar yapmanızı istiyor. Gayrimenkullerinizi değerlendirmek için iyi bir zaman başlıyor. Alım satım yapabilirsiniz.

Sevgili Yaylar; bu Yeniay yakın çevrenizle, kardeşlerinizle ve iletişime dayalı her konuda yeni başlangıçlar yaptıracak. Kısa seyahatleriniz olacaktır. Satış, reklam, pazarlama, eğitim konuları ön planda olacak.

Sevgili Oğlaklar; bu Yeniay sizlere parayla ilgili yeni adımlar attıracak. Yeni yollardan kazançlar elde edebileceksiniz. Sahip olduğunuz mallarla ilgili kararlar alacaksınız.

Sevgili Kovalar; bu Yeniay burcunuzda oluşuyor ve sizi yapmak istedikleriniz adına destekliyor. Kendi adınıza önemli karlar alacaksınız. Güzel iş teklifleri gelebilir. Yeni ilişkilere başlayabilirsiniz. Dış görüntünüzü değiştirebilirsiniz.

Sevgili Balıklar; bu Yeniay sizlerden bilinçaltınızı yenilemenizi istiyor. Kötü alışkanlıklarınızı bırakabilirsiniz. Arka plandan yönettiğiniz işlerde yeni kararlar alabilirsiniz.