​19 NİSAN 2017, ÇARŞAMBA

Dolunay KARACA 19 Nis 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay'ın Merkür ve Güneş ile uyumsuz açısı ; Mars ile uyumlu açısı dikkat çekiyor.

Ay’ın Merkür ve Güneş ile uyumsuz açısı ; Mars ile uyumlu açısı dikkat çekiyor. Ay bugün öğleden sonra Kova burcuna geçiş yapacak. Sözlerimiz, hareketlerimiz ve duygularımız kontrolsüz olabilir. Hangi yöne gideceğimizi bilemeyebiliriz. Özgürlüğümüze olan düşkünlüğümüz artabilir. Yeni fikirler ve dahiyane şeyler ilgimizi çekebilir. Aksiyon almakta zorlanmayacağımız ise kesin.

KOÇ: Sevgili Koçlar,  iletişim problemleri çektiğiniz , anlaşamadığınız, istemeden birbirinizi kırdığınız kimselerle barış ve birlik zamanı . Tabi bugünkü açı , iş ve kariyer konularında da sizleri etkiliyor olacak, bu arada aşk hayatınız normale dönecek , anlaşmazlıklar ortadan kalkacak .

BOĞA: Sevgili Boğalar, Her sabrın sonu selamettir sözü bu hafta yüzünüzü güldürecek . Bugün sizin fikirleriniz ,sevdiğiniz kişi tarafından onaylanmıyor veya kendinizi ona anlatamıyorsunuz. Bu durumda yapılacak şey ; üstüne gitmeden , başka konularda konuşmak .

İKİZLER: Sevgili İkizler düşüncelerinizi pozitif tutarak ; olmasını istediğiniz her ne varsa , olması için mucizelere açık bir zaman dilimindesiniz. Daha ne olsun … yalnız Satürn karşıtlığı ,herşeyi çok başka bir boyuta taşıyabilir bunun farkında olsak iyi ederiz.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler,fikirlerimiz için savaşmak ve mücadele etmeye zorlayacak bizi , pes etmek yok , savaşa devam sevgili yengeçler . Eşinizin veya sevdiğiniz kişinin desteğini hissedeceksiniz, o da sizin yanınızda ve verdiğiniz mücadelede yalnız değilsiniz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar,bazı dostlarınız çok sağlam gerçekten , sizin yanınızda olacaklar , size desteklerini , yardımlarını esirgemeyecekler , sosyal çevreniz geniş ve her yerden tanıdığınız var , tüm sorunları çözmek için elbirliği yapacaksınız. 

BAŞAK: Sevgili Başaklar, kendinizi yorulmuş ve eve kapanmak isteyen biri halinde bulabilirsiniz. Biraz içsel dünyanıza yolculuk etmeniz , yalnız kalmanız gerekebilir. İşler ve bitmek bilmeyen sorunlar sizi yıldırabilir.

TERAZİ: Sevgili Teraziler,  Maddi gücünüz arttıkça , daha fazla sosyal alanda kendinizi gösteriyorsunuz. İki iyicilin açının bir arada olması sizleri inançlarınız ,hayat felsefeniz, bakış açınızın olumlu olması gibi iyi katkılar sağlıyor. 

AKREP:Sevgili Akrepler, maddi değerlerinizi korumanız ve kollamanız gerekiyor. Bu alanda ödemeler konusunda rahat edeceğiniz ve elinize maddi anlamda paranın geçecek oluşu sizi ve sevdiğiniz kişiyi mutlu kılacak. sıradışı ortamlar , farklı organizasyonlar içine gireceksiniz.

YAY: Sevgili Yaylar, Ortaklaşa işler canınızı sıkabilir, bir ortaklığı bitirme kararı alabilirsiniz. Size uymadığını ve verilen sözleri yerine getirmediğine tanıklık edebilirsiniz. Evlilik hayatınızda, nihayet bir takım sorunlarınız çözülüyor, yüzünüz gülüyor bu konularda . 

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, özellikle , sevgi ve aşk konularına dikkat etmeniz gereken bir zaman dilimi , ilişkinizde yıpranmalara açık bir süreçtesiniz. Bu gün zor bir gün sizler için , içsel gerilimleriniz ve öfke kontrol hatalarınız olabilir. Kendinizi kısıtlamaktan vazgeçmelisiniz.

KOVA: Sevgili Kovalar, patronlarınızda ve iş ortamınızdaki kişilerden destek bulacak , kendinizi işinize vereceksiniz. Yaratıcılığınız artacak , yeni fikirler üreterek, yeni şeyler keşfederek sıkıntılarınızı kenara itebileceksiniz. 

BALIK: Sevgili Balıklar, El becerileriniz , hobileriniz , eğlence sektörü ön planda ,kendinizi durup dururken riske atmamanızı , borsa gibi ,çeşitli kumar benzeri oyunlara çok fazla dalmamanızı tavsiye ediyorum sizlere , yanılgılara açık bir gündesiniz.