19 MAYIS 2019, PAZAR

Dilek AYGEN 19 May 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya iyimser, canlı, neşeli başlayıp hafta ortası hayatı ciddiye alarak sorumluluklarımızla devam edeceğiz. Hafta sonunda sosyalleşip, arkadaşlarımızla olmak isteyip özgürce hareket etmek önemli olacak.

Bugün 19 Mayıs gece yarısı Akrep burcunda önemli bir Dolunay meydana geldi ve etkisi 14 gün sürecek. Dolunay’ın ana konuları para, güç, cinsellik, kriz, tutku, hırs ve korkular olacak. Dolunaylar streslide olsa farkındalık ister. Korkularımızı anlayıp yüzleşmemiz gerekecek. Boğa Yeniay’ında başlattıklarımız görünür olacak.

“Külkedisi” gibi bu Dolunay’da yeniden doğacağız. Bir yanımız güvende rahatta olmak isterken, bir yanımız güç ve tutku isteyecek. Hayatımızda bilmediğimiz sırlar ortaya çıkabilir. Merkür gezegeninin de devrede olması duygularımızla düşüncelerimizi dengelememiz gerektiğini vurguluyor.
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Sevgili Koçlar; Dolunay sizlere maddi konularda anlamanız gerekenleri gösterecek. Borçlar, alacaklar, ortaklaşa kazançlarınızda krizler gerginlikler olabilir. Elinize gelen sürpriz bir para geldiği gibi gidebilir.  İş ve ailevi konulara da dikkat etmelisiniz.

Sevgili Boğalar; Dolunay sizlere eşiniz veya ortaklarınızın duygusal problemlerini gösterecek. Onlarla olan ilişkilerinizde hassaslıklar ve krizler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan diyaloglarınızda sakin olmalısınız.

Sevgili İkizler; Dolunay sizlere işinizle ilgili, iş arkadaşlarınızla ve sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmenizi söylüyor. Çok çalışmak sizleri duygusal anlamda yorabilir. Bu dönem paranızı dikkatli kullanın.

Sevgili Yengeçler; Dolunay sizlere  partnerinizin veya çocuklarınızın duygusal problemleriyle ilgilenmenizi  vurguluyor. Aşkta tutku ve kalıcılık istiyorsunuz. Sorunlarınızı çözebilirseniz neden olmasın. Bu dönem yeni bir ilişkiniz başlarsa uzun soluklu olacaktır.

Sevgili Aslanlar; Dolunay sizlerin odağını aile içi sorunlara ve babanızla ilgili konulara çeviriyor. Ailenizle ve evinizle ilgili duygusal kararlar alabilirsiniz. İş ve aile yaşantınızı dengelemeniz gerekiyor. İşinizde hızlı ve sürpriz gelişmeler olabilir.

Sevgili Başaklar; Dolunay sizleri kardeşleriniz, yakın çevreniz ve düşüncelerinize  odaklayacak. Yakınlarınızla yaşadığınız olaylara duygusal anlamda daha fazla önem vereceksiniz. Sakin olun ve sevdiğiniz konularla ilgilenin.

Sevgili Teraziler; Dolunay sizlere para konularında farkındalık getiriyor. Bazı  bütçe krizleri yaşayabilirsiniz. Elinize ani bir para gelebilir ve gidebilir. Alamadığınız ödemeleri alabilirsiniz. Bütçe ayarlamanızı iyi yapın.

Sevgili Akrepler; Dolunay hayatınızı değiştirecek kararlar alabileceğinizi söylüyor. Kişisel konularınızda fazla duygusal davranabilirsiniz. İlişkilerinizde hızlı gelişmeler olabilir. Aniden evlilik veya taşınma kararı alabilirsiniz.

Sevgili Yaylar; Dolunay sizlere bilmediğiniz, gizli kalmış, kontrolünüzün dışında gelişen olayları anlamanızı gösterecek. Kadersel olaylar sizleri duygusal anlamda yorabilir. Sakin kalıp içinize dönmek iyi gelecektir. Parasal konulara dikkat edin.

Sevgili Oğlaklar; Dolunay sizlere gelecek planlarınız ve arkadaşlarınızla ilgili konularda hassaslıklar, krizler yaşatabilir. Bu yaşadıklarınızı iyi yönetebilirseniz güzel hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Hayatı oyun gibi görün.

Sevgili Kovalar; Dolunay sizlere kariyerinizde, statünüzle ve işinizle ilgili hassas duygusal durumlar oluşturacak. Bu dönem sakin ve planlı hareket etmelisiniz. Ebeveynlerinizle ilgili konularda krizler yaşamamak için aralarında denge sağlamalısınız.

Sevgili Balıklar; Dolunay’ın ışığı sizlere inançlarınızı hayat amacınızı fark ettirip yenilettirecek. Yabancılar, seyahatler gündeminizde olabilir. Geleceğinizle ilgili planlarınızda duygusal değil gerçekçi olmalısınız.