​19 MAYIS 2017, CUMA

Dolunay KARACA 19 May 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Balık burcunda.

Ay, Balık burcunda. Bugün ikili ilişkiler konusunda pek şanslı olmayabiliriz. Güneş ve Ay arasında ise gergin bir açı var. Duygusal ve romantik bir atmosferdeyiz fakat karşı taraf bizi anlamıyor olabilir veya sorumluluklarımız, hayallerimizin üstünü örtüyor diyebiliriz. Balık burcu günleri işten kaçmak, hayal alemine dalmak, aşk ve romantizm yaşamak isteyebiliriz.

KOÇ: Sevgili Koçlar, bugün sizler için güzel geçeceğe benziyor. Ay, Balık’ta ve sizler daha ılıman, kibar ve naziksiniz… Her zaman öylesiniz tabii ki ama bugün ekstra iyimser bir havadasınız. Ödemelerinizi halletmek için kendi içinizde bir güç bulacaksınız.

BOĞA: Sevgili Boğalar, işe alımlar, iş başvuruları için uygun bir gün. Kendinizi rutin işlerinizle meşgul edeceksiniz. Yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım eli uzatmak, sizi rahatlatacak ve onlara iyilik etmiş olacaksınız.

İKİZLER : Sevgili İkizler, bugün aşk ve flört konularınız gündeminizde, farklı ortamlara girmek isteyebilirsiniz, iş toplantıları ve iş gezilerine vakit ayırmak sizi mutlu edebilir, orada tanışacağınız kişilere iyi bakın.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, evinizden çalışmak veya ev değiştirmek istemeniz, çevrenizce hoş karşılanmıyor olabilir. Bugün sizler kimseyi dinlemek istemeyebilirsiniz. Sıra dışı bir Yengeç olmanın zamanı geldi.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, kardeşlerinizle ilişkilerinizde uzlaşmacı, diplomatik bir tavır takınıyorsunuz. İnsanlar arasındaki denge ve barışı sağlamak için kollarınızı sıvadınız. Arkadaşlıklara daha fazla vakit ayırmalısınız.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, parasal konularınız ön plana çıkıyor, sert ve tartışmacı insanlardan uzak durmanız gereken bir gün. Gereksiz yere kendinizi yormayın, işiniz ve aileniz sizler için daha da önem kazanacak. 

TERAZİ: Sevgili Teraziler, tarafsız ve adilsiniz. Kendinizle ve çevrenizle barışıksınız. Herkesi ve her şeyi olduğu gibi kabullenmeyi öğrendiniz. Özgür olmak isteyeceğiniz bir gün. Ama yalnızlıktan hoşlanmıyorsunuz, yanınıza birilerini de alın.

AKREP: Sevgili Akrepler, kendinizi bitkin ve yorgun hissedebilirsiniz. Biraz dinlenmeye ihtiyaç duymanız normal, bu aralar iş hayatınızda olan olaylar sizleri yordu. Biraz kendi kendinize kalıp, iç dünyanıza yönelin ve rahatlamanın yollarını keşfedin.

YAY: Sevgili Yaylar, toplantı ve organizasyonlardan fırsat bulabilirseniz, sevdiğiniz kişiyle ilgilenin. Onunla geleceğe dair konuşmalar yapmak, birlikte fikir birliği ve projeler detaylandırmak hoşunuza gidecek. İyimserliğiniz artacak.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, bugün iş konularında uzlaşmacı bir tavır sergileyerek, ortaya çıkabilecek tartışmaları minimuma indirmeyi başarmalısınız. Sizin bu otoriter tavrınız, babacan haliniz herkese farklı gelecek. Görüşleriniz beğeniliyor.

KOVA: Sevgili Kovalar, eğitim hayatınızla ilgili bir karar aşamasındasınız. Yurt dışı ve yurt içi bağlantılarınız da kuvvetleniyor. Kararsızlık aslında size göre değil ama bu ara bu enerjiyle başa çıkmanız gerekmekte. Zaman kaybetmeden karar verin.

BALIK: Sevgili Balıklar, eşinizin işiyle ilgili olumlu bir gelişme sizi de heyecanlandıracak. Birlikte yapacağınız yatırımlarınız ve gelecek planlarınız için düşünmek isteyeceksiniz. Miras, vergi, kredi gibi konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.