Vakıf Katılım web

​19 MART 2017, PAZAR

Dolunay KARACA 19 Mar 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Yay burcunda devam etmekte.

Ay, Yay burcunda devam etmekte. Güzel konuşmak, kendimizi iyi ifade etmek, faaliyetlerimizi artırmak adına güzel etkiler içerisindeyiz. Ay’ın Venüs ve Merkür’le uyumlu açısı mevcut. Neptün’le ise sert açıda. Hayal kırıklığı yaratacak olaylarla karşılaşabilir, maneviyattan çok aksiyon almaya yönelebiliriz. Olaylara bakış açımız sıra dışı olabilir.

KOÇ: Sevgili Koçlar, dikkat eksikliği yaşayabilir ve konsantrasyon gerektiren konularda zorlanabilirsiniz. Beklenmedik tepkilerle sevdiğiniz insanları kırma ihtimaliniz yüksek bugün. Sebepsiz sinirlenmeye müsaitsiniz.

BOĞA: Sevgili Boğalar, güzel ortamlar yaratmak, sanatsal aktivitelerde bulunmak isteyebilirsiniz. Günlük koşturmanız fazla olacak, ani ve beklenmedik hareketlerle size yaklaşmak isteyenler olabilir etrafınızda.

İKİZLER: Sevgili İkizler, sürpriz kararlara sürpriz tekliflere açık olduğunuz bir gün. Arkadaşlarınızla fikir birliği yapacak ve güzel bir şey için kolları sıvayacaksınız. Haftanın bugünü sizler için enerjik ve dopdolu geçecek, çevreniz kalabalıklaşıyor. Etrafınız yeni insanlarla dolu.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, iş konuşmak, iş yapmak sizin birinci sıranıza yükseliyor bugünlerde, eve kapanmak yerine üretmek ve bir şeylerin peşinden gitmek istiyorsunuz. Bu da sizi ve çevrenizi mutlu ediyor.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, uzak akrabalar ve yurtdışı projeler ön planda. Sevdiğiniz kişinin kardeşinden sürpriz bir teklif gelebilir ve çok şaşırabilirsiniz. Bugün alacağınız haberler sizi teşvik edecek ve tetikleyecek.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, ortaklaşa para haneniz, ortaklarınız ve eşinizin iş durumuyla alakalı konular ön planda olacak bugün. Yeni teklifler ve olaylar var, sevdiğiniz kişiden destek bekliyorsunuz ve istediğiniz olacak.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, eşinizle ve aşk yaşadığınız kişiyle buzları erittiniz, güzel bir haber var size bugün. Hiç hazır olmadığınız halde, bir davete katılmak durumunda kalabilirsiniz.

AKREP: Sevgili Akrepler, sağlık konularında iyiye giden işaretler var, gündelik işlerinizde hazır yolundayken, bugünü iyi değerlendirin ve plan program yapın. Yarın çok fazla zamanınız olmayabilir.

YAY: Sevgili Yaylar, el becerilerinizle ilgili bir iş konusu gündeminizde. Çocuklarınız varsa, onlarla ilgili kararlar alarak, yeni adımlar atabilirsiniz. Girdiğiniz bir ortamda ilginç biriyle tanışacak ve yeni kapılar açıldığını göreceksiniz.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, bugün ev düzeniniz sizi rahatsız ettiği gibi, sıkılgan halinizle çevrenizdekileri yoruyorsunuz. Bazı şeyleri değiştirmek için elinize fırsatlar çıkabilir. Bunları iyi değerlendirin.

KOVA: Sevgili Kovalar, yakın akrabalar, kardeşler, iletişim ve ticaret hepsi bir aradalar, size ortaklık var yakınınızdan biriyle. Siz çok istekli değil gibisiniz. Ama kötü olmayacak sonuçları.

BALIK: Sevgili Balıklar, maddi anlamda para biriktirmeye başlayabileceksiniz. Uzun süredir düşündüğünüz bir şey için didindiniz ve sonunda bunu halledeceksiniz. Maddi kazanç kapılarınız sosyal çevreniz tarafından çıkan fırsatlarınız var.