19 HAZİRAN 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 19 Haz 2022

Dilek AYGEN
Merhaba haftaya duygusal başlıyoruz. Hayatımızda ani olaylar kaoslar yaratabilir.

Merhaba haftaya duygusal başlıyoruz. Hayatımızda ani olaylar kaoslar yaratabilir. Salı gününden perşembe öğlenden sonraya kadar enerjimiz yüksek olacak. Şans ve fırsatlar yakalayabileceğiz. İstediğimiz girişimleri yapabiliriz. Daha sonra hayatın tadını çıkartmak isteyeceğiz. Maddi güvencelerimiz önemli olacak.

22 Haziran günü Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Yaz mevsimi başlıyor. Artık hissetme zamanında olacağız. Duygularımıza önem vereceğiz. Bir ay boyunca duygularımızla yol alacağız. Har an duygularla yaşamak kolay olmayacak. Beslemek beslenmek korumak kollanmak önceliğimiz olacak. Sezgilerimiz, ailemiz, sevdiklerimiz, anılar, geçmiş, memleket meseleleri önemli olacak. Yengeç zamanı tabiat ana yeni doğum için gebe kalacak. Bereket ve üreme fazla olacak. Ve insanlarla manevi bağ ve dostluk kuracağız.
23 Haziran günü ilişkiler sevgi gezegeni Venüs İkizler burcuna geçiyor. Sevgide mantık ön planda olacak. Sevgimizi her an dile getireceğiz. Sevdiklerimizin ne yaptıklarını merak edeceğiz. İlişkilerimizde bol sohbet ve fikir alışverişi olacak. İlişkilerde derinleşemeyeceğiz yüzeysel kalacağız. Herkes hakkında her şey hakkında bilgi sahibi olmak isteyeceğiz. Venüs, para olduğu için parayı hızlı kazanıp hızlı tüketeceğiz.


Sevgili Koçlar; Güneş Yengeç odağınızı bir ay boyunca ev, ailevi meselelere, ebeveynlerinize çevirecek. Aile içi olaylara karşı hassas ve alıngan olacaksınız. Venüs İkizler yakın çevreniz, kardeşlerinizle sosyalleştirecek. Kısa seyahatler yapmaktan keyif alacaksınız. Çevrenize kendi düşüncelerinizi şık bir şekilde ifade edeceksiniz.


Sevgili Boğalar; Güneş Yengeç odağınızı bir ay boyunca yakın çevrenize, kardeş ilişkilerine çevirecek. Her türlü konuyu öğrenmek isteyeceksiniz. Etkin ve dikkat çekici konuşmalar yapacaksanız. Kısa seyahatleriniz olacak. Venüs İkizler parasal konularda şans getirecek. Kısa vadeli yatırımlar yapabilirsiniz. Entelektüel konulara para harcayabilirsiniz.


Sevgili İkizler; Güneş Yengeç bir ay boyunca odağınızı paranıza, sahip olduklarınıza çevirecek. Kendi değerinize önem vereceksiniz. Hayatınızdaki erkeklerden destekler alacaksınız. Venüs sizin burcunuza geçiyor. Çekiciliğiniz ve cazibeniz artacak. Uyumlu davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Kendinizde istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz.


Sevgili Yengeçler; Güneş burcunuza geçiyor. Bir ay boyunca parlayacaksınız. Kendinizi yenileyeceksiniz. Kendi merkezinizde olup isteklerinizle ilgileneceksiniz. Venüs İkizler sizleri sosyal hayattan uzaklaştıracak. Yalnız kalmaktan hoşlanacaksınız. Platonik aşklara dikkat edin.


Sevgili Aslanlar; Güneş Yengeç bir ay boyunca odağınızı içe çekilmeye, dinlenmeye çevirecek. Endişeleriniz artabilir. Daha önceleri göremediğiniz gerçekleri görebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Venüs İkizler arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirtecektir. Davetlere katılabilirsiniz. İşten kazançlarınızda olumlu gelişmeler olacaktır.


Sevgili Başaklar; Güneş Yengeç bir ay boyunca odağınızı sosyal hayatınıza, arkadaşlarınıza çevirecek. Yalnız kalmayacaksınız. Davetler, partiler, organizasyonlar içerisinde olacaksınız. Gelecekle ilgili planlar yapacaksınız. Venüs İkizler iş ve kariyerinizde olumlu bir dönem olacak. Toplum önünde düşüncelerinizi şık bir şekilde ifade edeceksiniz.


Sevgili Teraziler; Güneş Yengeç odağınızı bir ay boyunca kariyerinize, işinize, annenize çevirecek. Başkalarının üzerinde etki bırakacaksınız. Geleceğinize yönelik girişimler yapabilirsiniz. Venüs İkizler yabancılar, uzak akrabalar, eğitimlerle ilgili olumlu etkiler yapacak. Aşk uzaklardan gelecek. Hayata olumlu bakacaksınız.


Sevgili Akrepler; Güneş Yengeç odağınızı bir ay boyunca uzaklara ilahi olana çevirecek. Alıştığınızın dışındaki konulara yöneleceksiniz. Yeni şeyler öğrenerek ufkunuzu genişleteceksiniz. Venüs İkizler finansal konularda hızlı gelişmeler yaşatacak. Maddi ve manevi güzellikler yaşayacaksınız. Gizemli konularla ilgileneceksiniz.


Sevgili Yaylar; Güneş Yengeç odağınızı bir ay boyunca paraya, cinselliğe, okült konulara çevirecek. Eşinizin veya ortağınızın parasıyla ilgileneceksiniz. Venüs İkizler ikili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşatacak. Eşinizle hoş sohbetler yapacaksınız. Yeni iş anlaşmaları yapabilirsiniz.


Sevgili Oğlaklar; Güneş Yengeç bir ay boyunca odağınızı ilişkilere çevirecek. İkili ilişkilerinizde, eşinizle ilişkinizde hassas ve duygusal olacaksınız. İş birliğine önem vererek parlayacaksınız. Venüs İkizler hem iş hem günlük hayatta sizlere kolaylık sağlayacak. Kısa iş seyahatlerine gidebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.


Sevgili Kovalar; Güneş Yengeç bir ay boyunca odağınızı sorumluluklar, iş, sağlık konularına çevirecek. Çalışmaktan ve gündelik işler yüzünden kendinize zaman ayıramayabilirsiniz. Venüs İkizler sizlere keyif ve aşk getirecek. Hayatın tadını çıkartacaksınız. Çocuklarla hoş vakitler geçireceksiniz. Eğlenmek, tatile gitmek huzur verecek.


Sevgili Balıklar; Güneş Yengeç bir ay boyuna odağınızı aşka çevirecek. Yaratıcılığınızı ortaya koyacaksınız. Çocuklar, eğlenceler, tatiller, hobiler ön planda olacak. Venüs İkizler ev ve ailevi konularda olumlu gelişmeler yaşatacak. Kendinizi yuvanızda güvenli hissedeceksiniz. Evinizde davetler verebilirsiniz. Evinize tadilat yapabilirsiniz.