19 AĞUSTOS 2017, CUMARTESİ

Dolunay KARACA 19 Ağu 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Evimiz ile ilgilenmek için ideal bir gün!

Evimiz ile ilgilenmek için ideal bir gün! Temizlik yapmak, tadilat ve onarım gerektiren işlerimiz varsa halletmek için ideal. Misafir ağırlayabilir, tatilin keyfini çıkarabiliriz. Yoga, beden egzersizleri için de uygun. Anneniz ile güçlü bağlar kurabilir, anıları tazeleyebilirsiniz.

KOÇ: Sevgili Koçlar, yaratıcılığınız artacağı çözüm odaklı olacağınız bir sürece giriyorsunuz. Herhangi bir hastalık, ameliyat olma durumu olan bir yakınınız var ise şanslı bir şekilde bu dönemi atlatacaklardır. Her anlamda kendinizi güçlü ve iyi hissedeceğiniz bir gün.

BOĞA: Sevgili Boğalar, yeme içme konularında abartıya kaçma ihtimaliniz çok yüksek, iştahınız artıyor. Bulunacağınız ortamlarda buna meyil hazırlıyor gibiler. Hayattan keyif almayı bilen yönünüzle mutlu bir insansınız.

İKİZLER: Sevgili İkizler, çevrenizdeki kişilere fikirlerinizi çok güçlü ifade edebileceğiniz bir gün, insanları mıknatıs gibi kendinize çekebiliyorsunuz. Yeni ortamlarda bulunabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Gün içerisinde beklenmedik bir telefon veya habere şaşırabilirsiniz.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, ikili ilişkilerinizde birbirinizi anlamadığınız bir gün olabilir bugün. Bir şeyler sanki ters gidiyor hissine kapılabilirsiniz. Çocuklarınız ise sizin mutluluk kaynağınız, onlarla vakit geçirmek veya hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, evde olup dinlenmek isteyeceğiniz bir gün. Fakat dinlenmeye pek de vakit bulamayabilirsiniz. Çeşitli konu ve kişilerin gündeme gelmesiyle, onlara odaklanmanız ve sorunlarını çözmeniz gerekebilir. Bugün eski bir arkadaşınızla karşılaşma durumunuz olabilir.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, yeni bir kitaba, yeni bir hobiye başlamak için uygun bir gün. İletişimiz gayet iyi, insanlarla bir arada olmak ve beraber ortak bir fikri hayata geçirmekte sizin için uygun olabilir bugün. Çevrenizin desteğini alacağınız bir gün.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, bitti dediğiniz bir şey tekrar gündeminize oturabilir. İnisiyatif almanız gereken durumlar olabilir bugün. Biliyorsunuz ki yapılan iyilikler ve fedakarlıklar, bir gün mutlaka geri dönecektir.

AKREP: Sevgili Akrepler, bazı şeyler için bedel ödemeniz gerekebilir, siz bunu fazlasıyla zamanında ödediniz ve şimdi arkanıza yaslanma vaktiniz geldiğini düşünebilirsiniz. Hatalarınızdan ders çıkardınız ve artık bambaşka bir insan olma yolunda ilerliyorsunuz.

YAY: Sevgili Yaylar, sevgi ve maneviyat duygularınızın artacağı, çevrenizdeki insanlarca destekleneceğiniz bir gün olacak. Meditasyon, yoga veya ruhsal çalışmalar yaparak zihninizi dinlendirebilirsiniz bugün. Hisleriniz güçlü, duygularınızı ise kontrol altında tutabiliyorsunuz.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, bazı konularda uyanış ve farkındalık kazanma yolunda ilerliyorsunuz. Sıra dışı şeyler ilginizi çekecek, denenmemişi denemek için kendinizi yüreklendireceksiniz. Genel anlamda umutlu olacağınız bir gün.

KOVA: Sevgili Kovalar, bugün iş girişimleriniz için plan program yapmaya başlayabilir, bunları hayata geçirmek için sabırsızlanabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde birtakım sorunlar yaşayabilir, ufak kırgınlıklar, rekabet durumlarına maruz kalabilirsiniz.  

BALIK: Sevgili Balıklar, kendinizi güzel ifade edeceğiniz bir gün, uzaklara yerlere gitmek için seyahat planları yapabilir, farklı kültürlerden insanlarla bir araya gelerek farklı konulardan konuşmak isteyebilirsiniz.