18 TEMMUZ 2017, SALI

Dolunay KARACA 18 Tem 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Boğa burcunda. Konfor ihtiyacımızın yüksek olduğu bir gündeyiz.

Ay, Boğa burcunda. Konfor ihtiyacımızın yüksek olduğu bir gündeyiz. Gökyüzünde Mars ve Uranüs arasındaki zorlayıcı enerjinin hissedildiği bugün; kuralları değiştirerek, farklı ve sıra dışı olana dikkat çekmek istiyoruz. Ani ve hızlı gelişen olaylar, beklenmedik yenilikler gündemimizde olabilir.

KOÇ: Sevgili Koçlar, ikili ilişkileriniz ile ilgili konular gündeme geliyor. Bazı fikir ayrılıkları yaşama ihtimaliniz yüksek, gerilim artıyor ve siz kararsızlık yaşıyorsunuz. Aynı zamanda bazı kısıtlanmalar ve daralmalar söz konusu her türlü meselenizde. 

BOĞA: Sevgili Boğalar, sağlık, hizmet ve günlük iş temponuzla ilgili beklenmedik konu ve olaylarda bir takım stresler, duygusal pürüzler, iniş ve çıkışlar yaşamanız muhtemel. Sakinliğinizi koruyarak bunu aşmaya çalışmalısınız. Sağlık konuları hassasiyet kazanıyor.

İKİZLER: Sevgili İkizler, özel hayatınız, aşk ve duygusal meselelerinizle ilgili haberler alacaksınız. Bu gün olduğunca ılıman ve iyimser bir havada olursanız bunun üstesinden siz zeki İkizler insanı geleceksiniz. Aklınız ve konuşma iletişim yönünüz, kıvrak zekanız her şeyin üstesinden gelebilir merak etmeyin. İkilemlere dikkat.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, ebeveynlerle olan ilişkileriniz, ev değiştirme, ev alma satma gibi durumlarınız olabilir. Ev içinde gerilmemeye, bu konular açıldığında sakinliğinizi korumaya çalışmanız faydalı olacaktır. Sizlerin en hassas olduğu bir konunun gündeme gelmesi sizde tansiyonu yükseltebilir.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, yakın çevre, kardeşler ve iletişim haneniz kalabalık. Bu konularda gerginlik ve stres yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizden biri canınızı sıkabilir veya bir iş seyahatiniz iptal olabilir. İletişim konularının gündeme geleceği bu dönem konuşmalarda sakinliğe özen göstermek gerekiyor.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, sahip olduğunuz, taşınabilir eşyalar ve birikimlerinizle alakalı konularda bir takım sıkıntı ve düzensizlikler gündeme gelebilir. Beklenmedik harcamalar veya beklediğiniz bir paranın elinize ulaşmaması sizi tedirgin edebilir. Bütçe ve hesap konularında dikkatli olmakta fayda var.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, kendi bireysel gelişiminiz ve kişisel alanınızda çözmeniz gereken konuları ele almalısınız. Kendi kendinizi değiştirmeniz gereken yönleriniz vurgu yapacak. Bir şekilde hayat kararlar almaktan geçiyor. Herkes seçtiği hayatı yaşıyor. Kimseyi yargılamamalı, durumu önce kendi içinizde çözmelisiniz.

AKREP: Sevgili Akrepler, arkanızda dönen işleri açığa çıkarmaya az kaldı; güven konusu tekrar gündeme gelecek, kime güvenip kime güvenmemeniz gerektiğiyle ilgili olarak bir sonuca varacaksınız. Bir takım sizin elinizde olmayan, dışardan etkilere maruz kalabilirsiniz.

YAY: Sevgili Yaylar, sosyal hayatınız ve arkadaş çevrenizle alakalı olarak bir takım konular öne çıkıyor, bu ortamlara vurgu yapacak. Belki artık bir değişiklik yapma zamanın geldiğini hissettirecek, farklı ortamlar, sizin daha önceden keşfetmediğiniz  yönlerinle devrede olacak. 

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, kariyer hayatınızla ilgili konular önemli.. Çok çalışmak çok güzel evet, fakat karşılığını alamıyorsanız pek de güzel diyemiyoruz. Belki de artık değişiklik yapma tuşuna basmanız gerekiyor. Belki sisteminizi değiştirmelisiniz, günlük rutinin dışına çıkabilmeli ve olaylara dışardan bakabilmelisiniz.

KOVA: Sevgili Kovalar, eğitim hayatınız, dış seyahatler, hukuksal meseleler ve inançlarınızla ilgili konular vurgu yapacak. Bu vurgu aynı zamanda eşinizin ailesi ile ilgilide olabilir. Bu durumlarla ilgili yaşayacağınız gerginlikleri olaylara sıra dışı bakış tarzınız, çözüm üretme beceriniz sayesinde aşacağınızdan eminim.

BALIK: Sevgili Balıklar, bugün; miras, eşinizin ekonomik durumu ve ortaklaşa gelirlerinizle ilgili konular gündemde. Hep siz veriyor, hiç alamıyorsanız; bu artık bir problem aşamasına gelmiş demektir. Bir takım konularda uzlaşma sağlamak ve gelir gider düzeninizi kontrol etmek için size iş düşüyor.