​18 NİSAN 2017, SALI

Dolunay KARACA 18 Nis 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Oğlak burcunda. Plüton'la kavuşumda. İçgüdüsel olarak taktik peşinde olabiliriz.

Ay, Oğlak burcunda. Plüton’la kavuşumda. İçgüdüsel olarak taktik peşinde olabiliriz. Yoğun ve derin bir duygusal ruh halimiz olabilir. Acı çektiğimiz, yara aldığımız konularda dönüşüm yaşayabilir. Değişime ihtiyaç duyabiliriz. Bakış açımızı değiştirmeli ve olaylara tek yönlü bakmamalıyız. Uzun vadeli planlar ve çalışmalar içerisine girmek için Oğlak burcu günleri kullanılabilir.

KOÇ: Sevgili Koçlar, Güneş’in ve Merkür’ün burç değiştirerek Boğa burcuna geçiyor oluşu sizleri maddi anlamda rahatlatmaya başlıyor bu hafta. Para konularında daha çok kazanmaya yöneliksiniz. Kariyeriniz öne çıkıyor.

BOĞA: Sevgili Boğalar, Güneş’in ve Merkür’ün sizin burcunuza geçmesi ve kavuşum enerjisiyle başlıyoruz haftaya, kendinizi bazı konularda takıntılı ve sabit fikirli hissedebilirsiniz, eski hatıralara, eskiden tanıdığınız kişilere yakınlık duyabilir, onları aramak sormak isteyebilirsiniz. 

İKİZLER: Sevgili İkizler, Güneş’in Merkür’ün Boğa burcuna geçişi sizi hastaneler, arkanızdan dönen olaylar, düşmanlıklar, hukuksal meselelerde uyarıyor olacak; bir takım istenmeyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Fakat bu hafta şans noktanız iş konusunda olacak.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, Güneş ve Merkür’ün bu hafta burç değiştirmesi ve Boğa burcunda kavuşmasıyla eskiden görüşmediğiniz arkadaşlarınızla tekrardan görüşecek, belki aranızın ısınması, dargınlık yaşadığınız kişilerle barışma gibi durumlar öne çıkacaktır

ASLAN: Sevgili Aslanlar, Güneş ve Merkür kavuşumu bu hafta; iş ve kariyer konusunda dileyin ne dilerseniz; çünkü bu kavuşum sizin kariyer hanenizde yer alacak; yeni işler peşinde koşacağınız, toplantılar, sunumlar ve kafanızda daha önceden şekillendirdiğiniz projeler için adımlar atma zamanı diyebilirim.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, Boğa burcunda kavuşum yapan Güneş ve Merkür bu hafta sizlere gidemediğiniz yerlere gitmek, görmediğiniz yeni yerler keşfetmek, yeni insanlar tanımak ve hatta eski arkadaşlarınızla karşılaşma olanakları sağlıyor. 

TERAZİ: Sevgili Teraziler, yönetici gezegeniniz Venüs düz harekete geçti, Güneş Merkür’le kavuşum yapıyor ve burç değiştiriyor; kendinizi daha iyi hissetmek için pek çok alternatif var, ortak paylaşımlar, yeni kazanç kapıları, yeni işler ve ilişkiler devrede olacak.

AKREP: Sevgili Akrepler, aşkta en şanslı sizlersiniz bu hafta; Güneş ve Merkür Boğa burcunda kavuşum yapacaklar ve burç değiştiriyorlar; aşk ve ilişkiler haneniz canlanıyor, var olan birlikteliğiniz ciddiyet ve anlam kazanırken, evlenme teklifi almanız an meselesi…Yalnız olan Akrepler için ise birden fazla seçenek var.

YAY: Sevgili Yaylar, Güneş ve Merkür Boğa burcunda kavuşum açısı yapıyorlar; bu açı sizlerin iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi düzenlerken, günlük yaşantınızı yoluna koyuyor olacak, alacağınız kararlarda net ve mantıklı olacaksınız bu da işinizi rahat ilerletmeniz için fayda sağlayacak. 

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, Güneş ve Merkür burç değiştiriyorlar fakat öncesinde kavuşum yapıyorlar. Boğa burcunda iki gezegen. Bu durum sizlerin aşk hayatını yeni baştan yazmanıza neden olacak. Gittiğiniz etkinliklerde keyif alacaksınız, yeni insanlar tanıma ve yeni hobiler edinme durumunuz var. 

KOVA: Sevgili Kovalar, Güneş ve Merkür’ün Boğa burcundaki kavuşumu kardeşlerinizle ve yakın çevrenizdeki insanlarla yeniden bağ kurabilmenizi sağlayacak; bazı konulara açıklık getirip, anlaşılmayan noktaları yeniden gözden geçireceksiniz. Aşk hayatınız için ise kısa bir seyahate ihtiyacınız var .

BALIK: Sevgili Balıklar, Güneş ve Merkür Boğa burcunda kavuşum yapacaklar. Merkür geri harekette bile olsa Güneş’in kalbinde olacak, dilediklerinize aklınızdan geçenlere dikkat edin; gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek; özellikle de kendinizi ifade edememekten yakınan balıklar için güzel bir gün.