​18 KASIM 2017, CUMARTESİ

Dolunay KARACA 18 Kas 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Bugün Akrep burcunda yeniay meydana geliyor.

Bugün Akrep burcunda yeniay meydana geliyor. Güneş ve Ay kavuşum yapıyorlar. Yeni başlangıçlar, dilekler ve niyetler için uygun bir gün. Gelirlerimizi artırmak, kazanç elde etmek için atılımlar yapabiliriz. Aşk ve sevgi konularında tutku ve kıskançlık ön planda.

KOÇ:Sevgili Koçlar, kariyeriniz ve toplumsal statünüzle ilgili değişimler açığa çıkabilir. İş teklifleri alabilir veya var olan işinizde terfi durumu sizler için söz konusu olabilir. Sabırlı ve disiplinli tavrınız dikkat çekiyor.

BOĞA: Sevgili Boğalar, sizler için eğitim, seyahat ve işinizle ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağı bir gün olacak. Yakın çevrenizden destek görebilir ve partnerinizle çıkacağınız bir yemek sizi mutlu edebilir. Keyiflisiniz ve iştahınız açık.

İKİZLER: Sevgili İkizler, finansal konular ve ortaklaşa işlerde katı ve soğuk bir tutum sergileyebilirsiniz. Banka, kredi, borç ve alacaklarla ilgili gelişmeler gündeminizde olacak. Bütçe ve planlama yapacağınız bir gün sizler için. Hesap kitap işleri zamanınız çoğunu alacak gibi görünüyor.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, evlilik, ortaklık, ikili ilişkiler ön planda olacak bugün. Yalnız olanlar için güzel karşılaşma, tanışma ve fırsatlar çıkabilir. Değerlendirilmesi gereken süreçten geçiyorsunuz. Alacağınız bir habere sevineceksiniz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, sağlık ve çalışma ortamınızla ilgili gelişmeler yaşayacağınız bir gün sizler için. Günlük koşuşturmalarınız çok fazla olacak. Sağlığınızla ilgili temkinli olmakta fayda var. Meditasyon, yoga tarzı şeylere ilgi duyabilirsiniz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, sosyalleşerek sevdikleriniz ve iş ortamınızdakilerle kaynaşacağınız bir gün sizler için. Uyum, denge ve ahenk içerisinde hareket edecek ve sorumluluklarınızın bilincinde hareket ederek, bir üst seviyeye ulaşacaksınız.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, istek ve dileklerinize kavuşabileceğiniz veya sosyal olarak aktif olabileceğiniz bir gün. Ailevi konular ön plana çıkarken, küslük veya kırgınlıklar son bulacak. Uzlaşmacı yönünüz devreye girecek.

AKREP: Sevgili Akrepler, yakın çevreniz  veya kardeşinizle ilgili sorumluluk almak, elinizi taşın altına koymak için uygun etkiler mevcut. Karşı taraf ilişkilerinizde ise umulmadık güzel etkiler var, ummadığınız bir hayranınız çıkabilir.

YAY: Sevgili Yaylar, maddi konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz farklı yollar keşfedeceksiniz. Gerilimden uzak durmanızda fayda var. Yazılı ve sözlü atacağınız imza ve sözleşmeleri iki kere okumanızda fayda var.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, bugün kişisel olarak kendinizle ilgilenmek durumunda kalacaksınız, bundan gayet mutlu olacak, zaman zaman bunu neden yapmadığınıza dair kendinizi eleştireceksiniz. Hayatınızla ilgili önemli kararlar alacaksınız, enerjiniz yükselecek.

KOVA: Sevgili Kovalar, arkanızdan iş çeviren kişilerle istemeden bir arada olabilirsiniz. Bunu fark ederseniz sizin için iyi olacak, bu sayede bir projenin tamamlanmasına vesile olabilecek, önceden bazı şeyleri kestirip attığınız için mutlu olacaksınız.

BALIK: Sevgili Balıklar, sosyal çevreniz tarafından aranmak, arkadaşlarınızdan olumlu telefon ve mesajlar almak sizi sevindirecek. Fakat sağlık konularında dikkat etmeniz gereken bir süreç, özellikle çocuk isteyen balıkların tekrar kontrollerini yaptırmaları gerekmekte.