​18 AĞUSTOS 2017, CUMA

Dolunay KARACA 18 Ağu 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Yengeç burcunda.

Ay, Yengeç burcunda. İştahımızın artması beklenebilir, duygusal konular önem kazanıyor. Ailevi meselelerimize odaklanabilir, aile bireyleri ile ilgilenmek isteyebiliriz. Merkür retrosu devam ederken, bugün Ay- Merkür arasındaki dost enerjiyi kullanarak hayatımızda küslük yaşadığımız insanların gönlünü alabiliriz. 

KOÇ: Sevgili Koçlar, ilişkileriniz önem kazanacak, karşı tarafın ihtiyacı olan ilgiyi ve hakkettiği sevgiyi ona vermeye çalışacaksınız. Fakat dikkatli olun çünkü siz onu şaşırtmaya çalışırken, farklı incinebilir ve kırılabilir. Bugün Ay’ın almış olduğu açılar biraz sert.

BOĞA: Sevgili Boğalar, Ay aldığı açılar nedeniyle, duygularda yıpranmaya meyilli. Özellikle sizler sağlık konularında hassas olabilir, ufak bir tansiyon tarzı veya baş dönmesi problemleri yaşayabilirsiniz. Eğitim ve öğretim konularıyla ilgili bir habere canınız sıkılabilir. 

İKİZLER: Sevgili İkizler, beklenmedik para çıkışlarınız olabilir. Çocuklarınız için harcama yapmak durumunda kalabilir veya hobileriniz ve ilgi alanlarınız için ekstra ödemelerle boğuşabilirsiniz. Bu günlerde ayın zorlu bir takım açıları sizi duygularınızda hırpalayabilir. 

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, konu ev ve aile olduğu zaman sizin için akan sular duruyor… Bu hafta aile büyükleriniz ve onların dertleriyle uğraşmak için yeterli vaktiniz olacak zaten. Fakat siz onların ebeveyni gibi davranıyorsunuz. Bırakın onlar size ebeveynlik etsinler.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, fikirlerinizde taşkın ve abartılara meyiliniz var. Otorite figürlerinden göreceğiniz destekler sizi daha azimli ve çalışkan yapıyor. Bugün  duygularınızda ani parlamalar meydana gelebilir, özellikle yakın çevre ilişkilerinizde ve kardeşlerinizle diyaloglarınızda kırıcı olmamaya dikkat etmelisiniz. 

BAŞAK: Sevgili Başaklar, duygularınızda da gel-gitler olabilir. Yapılan harcamalar, eğitiminizle ilgili konularda aşırıya kaçmak istemeniz, uzak akrabalarınızla ilgili konularda belki biraz fevri tavırlarınız olabilir ve siz zararlı çıkabilirsiniz bu durumda. Sevdiğiniz kişiyle ilişkiniz de ise şans hafta boyunca sizden yana.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, bugün  biraz gergin geçebilir… Sevdiğiniz kişiyle problemler olabilir, onun ani bir kararı sizi üzebilir endişelendirebilir, belki iş değiştirmek veya yer değiştirmek isteyebilir … Bu durumda karşıt görüşlerde olabilirsiniz onunla, yakın çevrenizden destek göremeyebilirsiniz.

AKREP: Sevgili Akrepler, çalışma ortamınızda ani beklenmedik durumlara karşı tedbirli olmalısınız. Aslında sizin de sıkıldığınız ve bunaldığınız anlar var, fakat bunu değiştirmek için ayağa kalkamıyorsunuz bir türlü, sabit fikirlerden arınma ve esnek olmaya geçme vakti sevgili Akrepler.

YAY: Sevgili Yaylar, sosyal projelerde daha fazla rol almak isteyeceksiniz, umutlarınız yeşerecek ve fikirlerinizi herkese söylemek, onlarla iş birliği yapmak için fırsatlar kollayacaksınız. Bugün biraz zorlu geçebilir, duygularınızda yanılmalara, şaşkınlığa açıksınız. 

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, liderlik vasfınızın yüksek olduğu bir hafta, sözlerinizle insanları etkileyeceksiniz. Bugün aileniz tarafından eleştirileceğiniz durumlar olabilir, onlara karşı acımasız bir tutum sergileyebilir ve bencillik yapmış olabilirsiniz. 

KOVA: Sevgili Kovalar, bugün ayın almış olduğu açılar Plüton’la bir kare açı ve Uranüs’le bir karşıt açısı olduğunu görüyorum, bu durum sizleri, duygularınızla mantığınız arasında bırakabilir, Uranüs sizin modern yöneticiniz, sizin iletişim alanında bir takım zorlukların içine çekebilir.

BALIK: Sevgili Balıklar, bugün  ödemeler konusunda zorluklarınız olabilir… Daha fazla sosyalleşmek isterken, çevrenizden geri kalmak istemeyişiniz, haliyle hem partnerinizi hem de sizi parasal anlamda zorlayacaktır. Bir takım para çıkışlarında, borç almak, borç vermek gibi durumlarda kalabilirsiniz.