17 ŞUBAT 2019

Dilek AYGEN 17 Şub 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya özgüvenli başlıyoruz. Beğenilmek, sahnede olmak isteyeceğiz.

Salı günü Başak burcundaki Dolunay duygusal olarak her şeyi en ince ayrıntısına kadar hesaplayacağımızı gösteriyor. İşleri akıllıca idare edip düzgün planlar yapacağız. Elimizdeki işleri projeleri tamamlamamız gerekiyor. Dolunaylar stresli zamanlardır; farkındalıkla dengeli kalmamız iyi olur. 

Sevgili Koçlar; bu hafta Dolunay’ın etkisiyle iş hayatlarına odaklanacaklar. Yeni bir iş veya işlerine yeni bir düzen verecekler. Çalışma ortamında fedakarca durumlar olabilir. Sağlıklarına özen göstermeleri gerekebilir. Sıkıcı rutinlerine pratik çözümler üretebileceklerdir. 

Sevgili Boğalar; bu hafta Dolunay’ın etkisiyle aşk hayatlarına, çocuklarına odaklanacaklar. Sevgilisi olmayanlar yeni bir aşka başlayabilirler. Sosyal hayatlarını dengeleyemezlerse partnerleri veya çocukları ile ilgili fedakarlıklar yapabilecek durumlar oluşabilir.

Sevgili İkizler; bu Dolunay’ın etkisiyle kariyer ve aile hayatlarında fedakarlıklar yapmaları gereken durumlar oluşabilir. Ailelerine veya eşlerinin ailesine daha fazla ilgi gösterecekler. İş hayatlarında bekledikleri destekleri bulabilecekler. Almak istedikleri evi alabilirler.

Sevgili Yengeçler; bu Dolunay’da yakın çevrelerine ve kardeşleriyle ilgili sorunlara, olaylara pratik çözümler üretecekler. Kısa vadeli işlerini sonuçlandırabilecekler. Yapmak istedikleri anlaşmaları yapabilir, sözleşmelere imza atabilirler.

Sevgili Aslanlar; bu Dolunay’ın etkisiyle maddi konulara odaklanacaklar. Parayla ilgili duygusal kararlar alabilirler. Kazançlarını arttırmak için yetenekleriyle yeni kazançlar elde edecekler. Sahip oldukları zenginlikleri fark edecekler.

Sevgili Başaklar; bu Dolunay’ın etkisiyle kendi hayatlarına odaklanacaklar. Eşleriyle ilgili fedakarlıklar yapabilirler. Görüntülerine yeni bir şekil vermek isteyebilirler. Tarzlarını ortaya koyacaklar. Duygularını sade bir şekilde ifade edebilecekler. 

Sevgili Teraziler; bu Dolunay’ın etkisiyle kendi iç dünyalarına odaklanacaklar. Kontrol edemedikleri olayları pratik olarak sonuçlandırabilecekler. Onlardan gizlenen konular ortaya çıkacaktır. İş konularında hassas durumlar oluşabilir. Hastane, hapishane veya yardım kuruluşlarında gönüllü çalışabilirler.

Sevgili Akrepler; bu Dolunay’ın etkisiyle arkadaşlarına odaklanacaklar. Onların sorunlarına pratik çözümler bulacaklar. Davetlerde ve etkinlikler gündemlerinde olacak. İş kazançlarına yeni bir düzen getirebilecekler. Dilekleri gerçekleşebilir.

Sevgili Yaylar; bu Dolunay’ın etkisiyle geleceğe ve kariyerlerine odaklanacaklar. Hem iş hem aile hayatlarında duygusal fedakarlıklar olabilir. İstedikleri yeni bir işe başlayabilirler. Bekar Yaylar evlenebilirler.

Sevgili Oğlaklar; bu Dolunay’ın etkisiyle sıkıcı işlerden kaçmak için odaklarını seyahatlere yönlendirecekler. Farklı kişilerle bir araya gelebilirler. Uzak ve yakın çevreleriyle ilgili fedakarlıklar yapabilirler. Yeni bir eğitime başlayabilirler. Hukuki konulardaki problemlerini çözebilirler.

Sevgili Kovalar; bu Dolunay’ın etkisiyle ortak kazançlarına odaklanacaklar. Eşlerinin veya ortaklarının kazançlarında dalgalanmalardan etkilenecekler. Kendileri parasal sorunlara pratik çözüm yolları bularak küllerinden yeniden doğacaklar.

Sevgili Balıklar; bu Dolunay’ın etkisiyle ilgilerini eş veya ortaklarına çevirecekler. Eşlerinin hayatlarını düzenleyecekler ve onlara daha fazla hizmet edecekler. Adeta bu dolunayda eş veya başkaları için kendilerini feda edecekler. Evlenebilirler, taşınabilirler.