​17 OCAK 2017, SALI

Dolunay KARACA 17 Oca 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Yeni bir işe girişmek için öğleden sonrası daha uygun, özellikle önemli toplantı ve görüşmelerinizi bu saatlerde yapmanızı tavsiye ediyorum.

Sabah saatlerinde boşlukta olacak olan Ay, öğleden sonra Terazi burcuna geçiş yapıyor. Yeni bir işe girişmek için öğleden sonrası daha uygun, özellikle önemli toplantı ve görüşmelerinizi bu saatlerde yapmanızı tavsiye ediyorum. Sosyal bağlar, eş, partner, arkadaşlarınızla uyumlu ve dengede olma gayretimiz yüksek. Olaylara objektif yaklaşabilmek ve karşı tarafın haklarına saygı duymak önem kazanıyor.

KOÇ: Sevgili Koçlar, sevdiğiniz kişiyle diyaloglarınızda ufak sürprizleriniz onu mutlu ediyor, flörtöz davranışlarla onu etkilemeyi başarıyorsunuz. Bu ara çevreniz çok kalabalık, bu durum karşı tarafı kıskançlığa itebilir.

BOĞA: Sevgili Boğalar, sağlığınız sizin için önemli, yeme içme de önemli tabi; bu durumda ikisini dengede tutmayı başarmalısınız, abartılara açıksınız. İştahınız çok açık ve bu duruma dur demeniz gerekebilir.

İKİZLER: Sevgili İkizler, aşk konularında ikilem yaşayabilirsiniz. Bir taraf farklı yönlerden, diğer taraf farklı yönden sizi etkiliyor; karar zamanı ise geldi çattı artık bir sonuca varmalısınız. Bu tutarsızlık başınıza iş açabilir.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, aile büyüklerinin davetlerini geri çevirmeyerek onlara güzel bir jest yapıyorsunuz, sonuçta onlarda bunun farkındalar, aslında sizin iyi niyetli ve yapıcı olmaya çalıştığınızı biliyorlar; fakat fevri davranmak, haklı iken haksız yere düşüyor sizleri. 

ASLAN: Sevgili Aslanlar, dedikoduların arttığı bir gün, herkes sizi konuşuyor hissine kapılabilirsiniz. Yakın çevre ilişkileriniz, dostluklarınız bu ara epey karışık. Kim dost kim düşman pek anlamanız mümkün olamayabilir. Suyuna göre şerbet dağıtanlar çok.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, bilinçli ve sorumluluk sahibi olduğunuz işlere yönelmek ve elinizdeki işleri bitirmek için uygun bir gün. Huzur ve mutluluk teması güne damgasını vuracak biraz daha sabır.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, bilgi trafiğinin arttığı bir gün, nereye koşturacağınızı unutabilirsiniz, oldukça enerjik ve aktif olmalısınız. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Bugün pek çok konuda ikileme düşebilirsiniz.

AKREP: Sevgili Akrepler, fikirlerinizde esnek olamamaktan kaynaklanan sorunlar oluşabilir. Geçmişe takıntı yapabilir, kinlenebilirsiniz. Bu durum sizi yıpratıyor. Kendinizi, enerjinizi farklı yönlerde kullanmaya çalışın. Hisleriniz kuvvetli.

YAY: Sevgili Yaylar, yeni bir işe yönelmektense, organize ve planlı olmak ve iş konularında başlangıç yapmak için öğleden sonrayı tercih etmelisiniz. Önceden tamamladığınız işleri bir kez daha kontrol edin bence. İki kere düşünmeniz gereken şeyler var.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, zihinsel faaliyetler açısından değerlendirebileceğiniz bir gün. Yeni aktiviteler ve sorumluluklar almak isteyeceksiniz. Hep daha fazlasını istiyorsunuz, sonrada yoruldum diyorsunuz. Kaldıramayacağınız yükü almayın.

KOVA: Sevgili Kovalar, egonuzu devreye sokabilir, kibirli olabilirsiniz bugün, yeterince anlaşılmam korkusuyla konuşmalarınızda abartıya kaçabilirsiniz. Eğitim ve yurtdışı konular öne çıkacak ve birilerine akıl vermeniz istenecek.

BALIK: Sevgili Balıklar, ortaklaşa fikirlerde başarılı olacağınız bir gün. Tek başınıza bir yola çıktıysanız mutlaka destek isteyin. Bazı konularda bir elin nesi var, iki elin sesi var unutmayın. Yardımlaşmanın arttığı bir gün.