17 MART 2019, PAZAR

Dilek AYGEN 17 Mar 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bu haftaya özgüvenli başlıyoruz. Kendimizi rahatça ortaya koyabileceğiz. Olayları dramatize edebiliriz.

Hafta başı eğlenmek isteyeceğiz. Hafta ortası işlerimizi düzenlersek güzel sonuçlar alacağız. Yarım kalmış işleri ve projeleri toparlamak iyi olur. Çünkü daha sonra ilişkilerimizde barışı, huzuru yakalamak isteyeceğiz. Hafta sonu yoğun duygular içerisinde olacağız. Kadersel yaşayacağımız ani olaylar bizleri şaşırtabilir.

Perşembe günü geçekleşecek olan dolunay stresli de olsa bir farkındalık yaşatacak. Terazi burcundaki dolunay, ilişkiler ve ortaklıklar üzerinden bunu yaşayacağımızı söylüyor.

Sevgili Koçlar; bu dolunay sizi biraz gerebilir. Tek başınıza ilerlemek isteseniz de başkalarından destek almak iyi olabilir. Hem eş hem ortaklarınızla sürtüşme yaşamamak için dengede kalmakta fayda var.

Sevgili Boğalar, bu dolunayda odak noktanız iş, çalışma alanınız ve günlük koşuşturmacalarınız olacak. Kendiniz her şeyi kontrol edemezsiniz. Bırakın başkaları da size yardım etsin.

Sevgili İkizler; bu dolunayda aşka odaklanacaksınız. Ama sosyallik de önemli olacak. Hayatınızda biri yoksa yeni birisiyle karşılaşabilirsiniz. Kendinizle içinizdeki çocuğun istekleri sizde gerginlik yaratabilir.

Sevgili Yengeçler; bu dolunay aileniz ve kariyerinizdeki kişilerle ikilemde kalacağınızı gösteriyor. İş ve aile hayatınızı dengelemeniz huzurunuz için iyi olacaktır. Evde sakince vakit geçirmek iyi olabilir.

Sevgili Aslanlar; haftaya güçlü başlasanız da bu dolunay sizlere iletişim problemleri yaratacak. Herkesle sakince anlaşmanızda fayda var. Başkalarının fikirlerinden de yararlanın, doğru sadece bir tane değildir.

Sevgili Başaklar; bu dolunay kazançlarınızla giderleriniz arasında ikilemler yaşatacaktır. Harcamalarınızı dikkatli planlayın. Eş veya ortağınızın parasını kullanmak istiyorsunuz ama gerektiğinde kendi paranızıda kullanmak iyi olacaktır.

Sevgili Teraziler; bu dolunay kişisel alanınızda oluyor. Tüm ilişkilerinizde ikilemler olacaktır. Karşınızdakilerin bencillikleri sizi gerebilir. Kendinize yaklaşımınız dürüst ve adil olursa rahat edeceksiniz.

Sevgili Akrepler; bu dolunay kontrol edemeyeceğiniz durumları söylüyor. Bu 15 gün zamanınızı hayır işlerine ayırırsanız iyi olur. Daha sakin olursunuz. Çalışma arkadaşlarınızın bencilliklerini görmezden gelip geri çekilmek sizlere iyi gelecektir.

Sevgili Yaylar; bu dolunay çocuklarınızla sosyal hayatınızı dengelemenizi vurguluyor. Uğraştığınız hobileriniz ve yaratıcılığınızı sakince ortaya koyabilirseniz iyi kazançlar elde etme fırsatları da oluşabilir.

Sevgili Oğlaklar; bu dolunayda sizlerde aile ve kariyer ilişkilerinizde ikilemler yaşayacaksınız. Herkesle uyum yaratmak kolay olmayabilir. Çalışmak, gelecek planları yapmak sizlere iyi gelecektir.

Sevgili Kovalar; bu dolunayda sizzler de iletişim sorunları yaşayacaksınız. Anlaşmalar yaparken sakinliğinizi koruyun. Sözlerinizi özenle seçin. Yabancı fikirlere açık olursanız, başkalarının düşüncelerinden yararlanırsanız daha huzurlu olursunuz.

Sevgili Balıklar; bu dolunay maddi konuları dengelemeniz gerektiğini söylüyor. Parayla ilgili alma verme dengesini yakalamanız iyi olacaktır. Gerektiğinde başkalarınında kaynaklarını kullanabilirsiniz. Harcamalarınızı dikkatlice yapmakta yarar var.