17 EKİM 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 17 Eki 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya duygusal başlıyoruz.

Haftaya duygusal başlıyoruz. Ve ayın sabah saatlerinde bir etkileşimi olmadığından önemli işlerimizi öğleden sonraya bırakalım. Perşembe sabahına kadar enerjik ve girişimci olacağız. Kendi isteklerimize göre hareket edeceğiz. Perşembe ve cuma günleri hayatın tadını çıkartmak isteyeceğiz. Ama pek kolay olmayacaktır. Hafta sonu hareketli olacağız. İletişim trafiğimiz fazla olacak.

Çarşamba günü Koç burcunda dolunay meydana geliyor. Dolunaylar streslidir. Tamamlanmalar yaşatır ama bizlere büyük farkındalıklar yaşatır.
Koç burcunda olduğundan dolayı “Ben-Biz” dengesini iyi ayarlamamız gerekiyor. Kendimizi göreceğimiz bir dolunay olacak. Hangi konularda cesuruz onları göreceğiz. Hangi konularda cesuruz, lideriz, girişimciyiz onları göreceğiz. İlişkilerimiz ve ortaklıklarımız ön planda olacak. İlişkilerimize dikkat etmeliyiz.
Cumartesi günü Güneş Akrep burcuna geçiyor. Savaşmadan yaşayamayacağız. Tutkuyu öğreneceğiz. Yaşam enerjisini tutkuyla yaşayacağız. Akrep burcunun sembolizmi ölüm ve yeniden doğumdur. Aynı doğanın dediği gibi bize yaramayan şeyleri üzerimizden atıp yani ölüp yeniden doğacağız. Bu dönüşümler bizleri güçlü yapacaktır. Her şeyin özüne ineceğiz. Güç, para, cinsellik, ölüm, yeniden doğuş tüm bu konularla yüzleşip korkularımızdan arınacağız.
Bu hafta Merkür ve Jüpiter gezegenleri ileri harekete geçiyor. Artık daha rahat olacağız.


Sevgili Koçlar; dolunay burcunuzda oluyor. Ne kadar cesursunuz ne kadar lider ve öncüsünüz ne kadar girişimcisiniz onları göreceksiniz. Stresli olacaksınız ama kendinizle ve ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda önemli yüzleşmeler yaşayacaksınız. Sağlığınıza dikkat edin. Güneş odağınızı ortaklaşa paralara, alacak verecek hesaplarına, ölüm ötesi ve metafizik konulara, cinselliğe çevirecek.


Sevgili Boğalar; dolunay kadersel tamamlanmalar yaşatacak. Sizlerden saklanan, arkanızdan çevrilen işler gün yüzüne çıkacaktır. Kontrol edemeyeceğiniz olaylar olabilir. İş ve sağlık konularına dikkat edin. Güneş odağınızı ikili ilişkilere, ortaklıklarınıza, eşinize çevirecek. Başkalarıyla hareket etmek sizleri güçlendirecektir. Paylaşıma açık olacaksınız.


Sevgili İkizler; dolunay sosyal hayatınızda, işten kazançlarınızda, gelecekle ilgili, arkadaşlarınızla ilgili farkındalıklar yaşatacak. Arkadaşlarınızla ilgili sorunlar olabilir. Kendi isteklerinizi onlara dayatabilirsiniz. Güneş odağınızı iş ve sağlık konularına çevirecek. Sevmediğiniz halde günlük işlerle ilgileneceksiniz.


Sevgili Yengeçler; dolunay kariyer, iş konularında farkındalıklar yaşayacaksınız. İş ve aile hayatınızı dengelemelisiniz. Kariyer konularında ne kadar cesur tamamlanmalar yapabilirsiniz, onları anlayacaksınız. Güneş sizlere olumlu etki edecek. Aşk, keyif, mutluluk sizlerle olacak. Odağınız hayatın keyfini çıkartmakta olacak.


Sevgili Aslanlar; dolunay inançlarınızla ilgili farkındalıklar yaşatacak. Yabancılarla, ticarette, hukuki konularda tamamlanmalar yaşayacaksınız. Babanızın sağlığıyla ilgili durumlar olacaktır. Güneş odağınızı ev ve aile konularına çevirecek. Aile büyükleriyle, babanızla ilgileneceksiniz. Evinizde olmak sizlere iyi gelecek.


Sevgili Başaklar; dolunay parasal konularda tamamlanmalar yaşatacak. Ortaklaşa para konularında cesur olacaksınız. Kazançlarınızla, ödemelerinizle ilgili dengeli olmalısınız. Sağlığınıza da dikkat edin. Güneş odağınızı yakın çevrenize çevirecek. Kardeşler, akrabalar, iletişim konuları bir ay boyunca ön planda olacak.


Sevgili Teraziler; dolunay karşıt burcunuzda oluyor. İkili ilişikler, eş, ortaklık, evlilikle ilgili yüzleşmeler yaşayacaksınız. Evliliğiniz bitebilir veya evlilik kararı alabilirsiniz. Taşınmalar gündeme gelebilir. Güneş odağınızı paraya, kazançlarınıza, yatırımlarınıza çevirecek. Para konularında hırs yapmamaya çalışın.


Sevgili Akrepler; dolunay iş ve sağlık alanınızda oluyor. İşlerinizde, yanınızda çalışanlarla ilgili tamamlanmalar olabilir. Sağlığınıza dikkat edin. Gündelik hayatınızda daha fazla ben diyebilirsiniz. Güneş burcunuza geçiyor. Bir ay boyunca parlayacaksınız. Odağınızı kendinize çevireceksiniz. Doğum gününüz kutlu olsun.


Sevgili Yaylar; dolunay aşk, çocuklar, keyif alanında oluyor. Aşkta cesur musunuz onu anlayacaksınız. Yaratıcılığınızı fark edeceksiniz. Borsa, bitcoin gibi yatırımlarınıza dikkat edin. Çocuklarınızın hayatlarında da gelişmeler olacak. Güneş odağınızı kontrolünüz dışındaki olaylara çevirecek. Yalnız kalmak isteyeceksiniz. Sağlığınıza dikkat edin.


Sevgili Oğlaklar; dolunay ev, aile, yuva alanınızda oluyor. Aile ilişkilerinde ne kadar lidersiniz ne kadar “ben” diyorsunuz bunu fark edeceksiniz. Ev değişikliği yapabilirsiniz. Güneş odağınızı sosyal çevrenize, arkadaşlarınıza, işten kazançlarınıza, umutlarınıza çevirecek.


Sevgili Kovalar; dolunay kendi düşüncelerinizi fark ettirecek. Cesurca dile getirip getiremediğinizi anlayacaksınız. Yakın çevre, kardeşler, iletişim konularında tamamlanmalar yaşayacaksınız. Güneş odağınızı kariyer, iş konularına, toplumsal olaylara çevirecek. Bir ay boyunca tutkuyla çalışacaksınız.


Sevgili Balıklar; dolunay değerleriniz, sahip olduklarınız hakkında ne kadar cesursunuz onu gösterecek. Parayla ilgili farkındalıklar, tamamlanmalar yaşayacaksınız. Güneş sizlere olumlu etki edecek. Yabancılardan destekler bulacaksınız. Hukuki konular, eğitim, ticaret, medya gibi konularda gelişmeler olacak. Seyahatlere gidebilirsiniz.