​17 ARALIK 2017, PAZAR

Dolunay KARACA 17 Ara 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, artık ışığını gizliyor ve Yeniaya doğru gidiyor.

Ay, artık ışığını gizliyor ve Yeniaya doğru gidiyor. Yeniay öncesi enerjimizi doğru kullanmak adına zorlanabiliriz, içe kapalı bir enerji hakim gökyüzünde. Bir şeyler bitmiş ve artık yenisi için, yeniden canlanmak için saatler kalmış durumda. Önemli işlere başlamak için uygun değil, zaten bugün pazar olduğu için sadece plan yapmak, kafamızda tasarlamak daha doğru.

KOÇ: Sevgili Koçlar, başarı odaklı olacağınız bir gün, agresif insanlardan uzak durduğunuz müddetçe, şans sizden yana olacak, çevrenizde oluşan problemlere takılmayın ve siz önünüze bakın. Eğitim düşünenler için ise yeni bir fırsat söz konusu olabilir. 

BOĞA: Sevgili Boğalar, eşinizin parasal durumuyla alakalı kaygı ve endişe duymanız muhtemel. Ortaklık alanınızda bir takım tavizler verdiniz, bu yüzden alacaklı olduğunuz paralarınız bir müddet gecikmeye maruz kalabilir. 

İKİZLER: Sevgili İkizler, bir takım güzel gelişmelerin yanı sıra, sizi sıkıntıya sokan durumlara karşı tedbirli olmakta fayda var. Maddi çıkarlı bir ilişkiye asla sıcak bakmayınız. Partnerinizin sağlık konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz bugün.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, özgürlük ve bağımsızlık arzusu ile yanıp tutuşurken, her şeyin sizin elinizde olmadığını anlamanız gerekmekte, Bazen olayları akışına bırakmalısınız. Kontrol altına almaktansa, dışarda kalmalı ve objektif bakış açısı geliştirmelisiniz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, iletişim yönünüzün düşük olduğu bir gündesiniz. Empati kurmakta zorlanabilirsiniz. Bugün özellikle aşk ve flörtler konusunda yanılgıya düştüğünüzü ve yanlış kişileri hayatınıza almış olduğunuzu fark edebilirsiniz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, kadın erkek ilişkilerinin ve otorite figürleriyle ilişkilerimizin iyi olduğu bugün, sizler için ailevi anlamda sürtüşmeler devam ediyor olabilir. Ev almak veya ev değiştirmek için uygun bir zaman diliminde değilsiniz. 

TERAZİ: Sevgili Teraziler, duygularınızda bugün değişkenlik hakim. Kararsızlığınız olan durumlarda baskı altında hissedebilirsiniz kendinizi. Kimin iyi, neyin iyi olduğuna dair hüküm verememektesiniz. Aşk konularında güzel haberler de yok değil. Sıra dışı bir gün sizler için.

AKREP: Sevgili Akrepler, fikirleriniz ve duygularınız aynı yönde ilerliyor. Mantıklı kararlarınızı hayata geçirmek için kendinizi yüreklendirebilirsiniz. Size özel bir tarzda isteklerinizi yaptırabilir veya istediklerinizi elde edebilirsiniz.

YAY: Sevgili Yaylar, düne nazaran çok daha keyifli ve motive bir gün sizler için. Kendinizde önceden fark etmediğiniz durumlar ve özellikler keşfedeceksiniz. Kişisel gelişiminiz için bir şeyler yapmaya başlayabilirsiniz. 

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, yanlış anlaşılmalardan dolayı insanlarla aranızın açıldığını düşünebilirsiniz. Biraz yalnız kalmaya ve dinlenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz ve de böyle yaptığınız durumda dingin ve dinlenmiş bir kafayla çok daha güzel sonuçlar elde edeceksiniz.

KOVA: Sevgili Kovalar, sosyal ortamlarda parlayacağınız bir gün olacak bugün. Güzel haberler ve gelişmeler sizi mutlu edecek. Abartılı hareketlerden kaçındığınız sürece çok pozitif bir gün sizleri bekliyor olacak. Para konularında da güzel haberler var.

BALIK: Sevgili Balıklar, girdiğiniz ortamlarda rekabetten kaçınmanız gerekiyor. Zaten rekabet ve sürtüşme size uymayan davranışlar. Emekleriniz boşa çıkmayacak ve ektiğinizi biçeceksiniz merak etmeyiz. İkili ilişkilerinizde ise mutlu bir gün.