17 AĞUSTOS 2017, PERŞEMBE

Dolunay KARACA 17 Ağu 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Cesaret ve geri planda olmak arasında ince bir çizgide hareket ediyoruz.

Cesaret ve geri planda olmak arasında ince bir çizgide hareket ediyoruz. Emin olmadığımız konularda sözler vermemeye önem göstermeliyiz. Sorumluluklardan uzak olmak isteyeceğimiz bugün; arkadaşlar ile planlar yapmak, eğlenmek ve hoş vakit geçirmek için ideal.

KOÇ: Sevgili Koçlar, aşk konularınız ön plana çıkıyor. Eşiniz veya sevdiğiniz kişiyle aranızda güzel bir etkileşim oluşacak. İkili faaliyetler, kararlar ve yeni hedefleriniz var hayata dair. Eskiden iş yapmış olduğunuz ve yollarınızı bir sebeple ayırdığınız birisiyle yeniden iş birliğine girebilirsiniz.

BOĞA: Sevgili Boğalar, iş arkadaşlarınızla beraber kafa kafaya vereceksiniz; düzenlemeler ve günlük rutin işleriniz için şema hazırlamak, bulunduğunuz ortama çeki düzen getirmek, birikmiş faturaları, birikmiş dosyaları toplamak, tüm bunları yaparken de para harcamak durumundasınız. 

İKİZLER: Sevgili İkizler, geçen haftalara nazaran daha dingin, sakin, biraz rahatlıyoruz bu hafta; çok fazla sert açı yok, daha ılıman bir atmosferdeyiz. Bu aralar sağlık konusunda beklenmedik bir gelişme yaşanacak, yakın çevrenizden birinin iyileşme haberi veya bu kendinizde olabilirsiniz sizi mutlu edecek.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, Ay’ın uyumlu açıda  olması pek çok konuda avantaj sağlıyor olacak sizlere. Elinizi attığınız işler hızlanıyor, yapmak istedikleriniz, gerçekleşmesini istedikleriniz olmaya başlıyor. İlişkileriniz düzelecek, iletişim trafiğiniz iyice hızlanacak.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim, seyahatler ön plana çıkarken, yeni projeler için uygun koşulları beklemeniz gerekebilir. Fikir almakta, çevrenizle irtibat kurmakta fayda var bu süreçte.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, çocuklarla ilişkileriniz iyiye giderken, onlarla vakit geçirmek ve evinizle ilgilenmek iyi bir seçenek gibi duruyor. Kredi çekmek, borç almak gibi konularınız sizi zorlayabilir. 

TERAZİ: Sevgili Teraziler, sinirsel gerginliklere dikkat etmeniz gerekebilir. İletişim problemi çektiğiniz dönemlerde, karşı tarafa söz hakkı tanımak, bazen dinlemeyi bilmek işe yarayacaktır. Evle ilgili tadilat, tamirat veya evden birinin sorunları sizin de başınızı ağrıtabilir.

AKREP: Sevgili Akrepler, özellikle iş konularında iletişim bozuklukları yaşayabileceğiniz, yakın çevre ve kardeşlerinizle bir takım fikir ayrılıklarına düşebileceğiniz bir gün olabilir fakat fazlasıyla anlayışlı ve fedakar olacaksınız.

YAY: Sevgili Yaylar, olmayacak şeyler için kendimizi boş yere üzmemeliyiz. Sevgi ve aşk konularında partneriniz yoğun çalışma temposunda olabilir, onu anlayışla karşılamak ve destek olmak tabi ki sizin elinizde. 

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar; yaptığınız harcamalar sonradan başınıza iş açabilir çünkü ipin ucunu kaçırmaya çok müsait etkiler atlında olacaksınız. Harcamalarınızda ve maddi kaynaklarınızda bir denge söz konusu olmayabilir. Parasal konularda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz.

KOVA: Sevgili Kovalar, sağlıkla ilgili konular, beslenme düzeniniz, hafif yürüyüşler dengede kalmanıza yardımcı olacaktır. İş arkadaşlarınızla katılacağınız ortamlar sizi biraz rahatlatacaktır. Kafanızı dağıtmanıza yardımcı olacaktır.

BALIK: Sevgili Balıklar, eğitim ve öğrenim için uygun bir süreç. Bazı değişiklikler yaparak hayatınıza devam etmeyi düşünebilirsiniz. Bakış açınızı değiştirdiğiniz için daha rahat hissedebilirsiniz.