16 ŞUBAT 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 16 Şub 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya iyimser, neşeli, dışa dönük, pozitif başlıyoruz. Deneyimlerimiz, eğitimler, seyahatler bizi özgür hissettirecek.

Haftaya iyimser, neşeli, dışa dönük, pozitif başlıyoruz. Deneyimlerimiz, eğitimler, seyahatler bizi özgür hissettirecek. Düşüncelerimize uymayan durumlarda sakin kalmalıyız. İlişkilerimizle ilgili sürtüşmelere dikkat etmeliyiz. Hafta ortası sorumluluklarımızı ön plana alacağız. Hayata ciddi bakacağız. Ani ve beklenmedik gelişmeler olabilir. İsteklerimizle ilişkilerimiz arasında denge kurmakta zorlanabiliriz. Emek verdiğimiz işlerden güzel maddi kazançlar elde edebileceğiz. Hafta sonunda özgür olmak, sosyalleşmek, aynı fikirde olduğumuz dostlarımızla olmak isteyeceğiz. Kurallara ve otoriteye karşı çıkma isteğimizden dolayı bazı sorunlar yaşayabiliriz. İlişkilerde ve maddi konularda destekler alabileceğiz.

Pazartesi günü Savaş Gezegeni Oğlak burcuna geçiyor. Enerjimizi hedeflerimize ve geleceğe yönlendireceğiz. Kararlılığımız ve dayanıklılığımız artacak. Somut sonuçlar elde etmek önemli olacak. Önem verdiğimiz şeyler için mücadele edip çok çalışacağız.

İletişim ve Zihin Gezegeni de pazartesi günü geri hareketine başlıyor. Bu dönem yeni bir şeylere başlamayıp yarım kalmış işlerimizi bitirmek daha uygun olur. Geçmişle ilgili konuları netleştirip temizlemek ve içimize dönmek, bilinçaltı temizlikleri yapmak daha kolay olur. Ruhsal çalışmalar için, şifa çalışmaları için uygun günlerdir.
Çarşamba günü kışı tamamlıyoruz. Güneş Balık burcuna geçiyor. Ruhsallığımız, sezgiselliğimiz artacak. Akışta kalabileceğiz. Teslimiyeti öğreneceğiz. Fedakarlıklarımız artacak.  Hassas ve şefkatli olacağız. İlham gücümüzü kullanabileceğimiz işleri kolaylıkla yapabileceğiz.

Sevgili Koçlar; bu hafta seyahatler, eğitimler, uzak akrabalar, anneniz, işiniz, işten kazançlarınız ön planda olacak. Hedeflerinize ve gelecekle ilgili mücadele içine giriyorsunuz. Kontrolünüz dışında gelişen olayları gözden geçirmeye başlıyorsunuz.

Sevgili Boğalar; bu hafta maddi konular, alacak verecek hesapları, eşinizin akrabaları, eğitimler, seyahatler varsa torunlarınız, işiniz ve anneniz ön planda olacak. Yeni bir eğitime başlamaya karar verebilirsiniz. Arkadaş ilişkilerinizi ve kazançlarınızı gözden geçirmeye başlayacaksınız.

Sevgili İkizler; bu hafta eşiniz, ortağınız, maddi konular, eşinizin kazancı ve akrabaları, eğitimler, hukuki konular ön planda olacak. Alacak verecek hesaplarınızda kararlı bir şekilde yeni düzenlemeler yapacaksınız. İşinizle ilgili konuları, annenizle olan ilişkinizi gözden geçirmeye başlayacaksınız.

Sevgili Yengeçler; bu hafta sağlığınız, iş koşullarınız, eşiniz, ortağınız, varsa davalarınız ve maddi konular ön planda olacak. Yeni bir ortaklık kurmak için veya bekar olanlarınız evlilik için harekete geçeceksiniz. Hayat amacınızı, uzak akraba ilişkilerinizi gözden geçirmeye başlıyorsunuz.

Sevgili Aslanlar; bu hafta aşk, çocuklar, spor, sanat, hobiler, işiniz, sağlığınız, beslenmeniz, eşiniz ve ortağınız ön planda olacak. Çalışma hayatınızı ve sağlığınız için önemli kararlar almaya başlıyorsunuz. Maddi konuları, alacak verecek hesaplarınızı, miras gibi konuları gözden geçirmeye başlıyorsunuz.

Sevgili Başaklar; bu hafta aileniz, eviniz, babanız, aşk ve çocuklar, işiniz, sağlığınız, yanınızda çalışanlar ön planda olacak. Enerjinizi çocuklarınıza ve aşk hayatınıza, eğlenceye yönlendireceksiniz. Eşinizle veya ortağınızla ilgili geçmiş konuları gözden geçirmeye başlıyorsunuz.

Sevgili Teraziler; bu hafta kardeşler, kuzenler, eğitimler, seyahatler, anlaşmalar, aile, ev, baba, aşk hayatınız ve çocuklarınız, eğlence ön planda olacak. Enerjinizi ailenize ve evinize yönlendireceksiniz. Sağlığınızı, iş ortamınızı, işinizi gözden geçireceksiniz. Yeni bir işe bir müddet imza atmayın.

Sevgili Akrepler; bu hafta para konuları, kardeşler, kuzenler, eğitimler, kısa yolculuklar, iletişimsel konular, aile, ev ve babanız ön planda olacak. Enerjinizi iletişime dayalı işlerinize, kardeşlerinize, akrabalarınıza yönlendireceksiniz. Aşk hayatınızı, spor ve sanata olan yaklaşımınızı gözden geçireceksiniz.

Sevgili Yaylar; bu hafta kendinizi, parasal konuları, kardeşler, kuzenler, akrabalar, iletişimsel konuları ön plana alacaksınız. Enerjinizi maddi konulara ve sahip olduklarınıza yönlendireceksiniz. Parayla ilgili kararlı bir mücadele içine gireceksiniz. Ev ve aile yaşantınızı, babanızla ilgili konuları gözden geçireceksiniz.

Sevgili Oğlaklar; bu hafta dinlenmek, özgür olmak, kendi arzularınız ve maddi konular ön planda olacak. Enerjinizi kendi istek ve hedeflerinize yönlendireceksiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizi, anlaşmalarınızı, düşüncelerinizi gözden geçireceksiniz.

Sevgili Kovalar; bu hafta arkadaşlarınız, işten kazançlarınız, ruhsal çalışmalar, dinlenmek, kontrolünüz dışında gelişecek olaylar ve kendi arzularınız ön planda olacak. Enerjinizi ruhsal çalışmalara ve sağlığınıza yönlendireceksiniz. Maddi konuları, kazançlarınızı gözden geçireceksiniz.

Sevgili Balıklar; bu hafta kariyer, iş, işten kazançlarınız, anneniz, arkadaşlarınız, ruhsal çalışmalar ve dinlenme ihtiyacınız ön planda olacak. Enerjinizi arkadaşlarınıza, kazançlarınıza, ekipçe yapılan işlere yönlendireceksiniz. Kendinizle ilgili olan her türlü konuyu gözden geçirmeye başlıyorsunuz.