​16 OCAK 2017, PAZARTESİ

Dolunay KARACA 16 Oca 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay Başak burcunda devam ediyor hareketine; maddi konularda, ticarette, sağlık sektöründe planlı ve verimli çalışmak, sağlam kararlarla adım atmak yerinde olacaktır.

İlişkiler konusunda mücadele verdiğimiz yerlerde yara alma ihtimalimiz yüksek. İçsel olarak önce acı çekip sonra da kendi yaralarımızı sarmak ve dönüşüme hazırlanmak en iyisi. Ay Başak burcunda devam ediyor hareketine; maddi konularda, ticarette, sağlık sektöründe planlı ve verimli çalışmak, sağlam kararlarla adım atmak yerinde olacaktır.

KOÇ: Sevgili Koçlar, bugün bağışıklık sisteminizi korumalı, sağlığınız konusunda rutin kontrollerinizi yaptırmalısınız. İş hayatınızda ofis arkadaşlarınızla aranızda sürtüşmeli konular olabilir. Tedbirli davranmalı ve taktik yapmalısınız belki de.

BOĞA: Sevgili Boğalar, kadın erkek ilişkilerinizi sağlamlaştırmak için planlı hareket etmeli, önceden yapmış olduğunuz projeye sadık kalmalısınız. Sizi yolunuzdan alıkoymak isteyenler çevrenizdeler, onlara fırsat vermeyin, kendi bildiğinizi okuyun.

İKİZLER: Sevgili İkizler, evinizde gerekli gördüğünüz değişiklikleri yapmak, aile içi konuları tekrar masaya yatırıp konuşmak için uygun bir gün. Sevdiğiniz kişi ile aranızdaki bağ güçleniyor, aile içinden birisi sizi destekliyor.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, kardeşlerinizle aranızda geçecek tartışmalardan karlı çıkmak, haklılığınızı ona kanıtlamak istiyorsanız, duygusal tavırlar yerine mantıklı adımlar atmalısınız. Bazı şeyler değişime uğrayacak fakat zamana ihtiyaç var.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, maddi konularda almış olduğunuz kararlar sizi sevindirmeye başladı. Yapmış olduğunuz yatırımlardan kar elde etmeye başladıkça yüzünüz gülecek. Bugün, mesafeli davrananlara siz de aynı cevabı vererek tavrınızı belli edin.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, diyete başlamak eskiden sizin için bu kadar da zor değildi, kendinizi yeniden toparlamalı ve yapılması gerekenler listesi çıkarmalısınız. İş yerinizde gündelik yaşamınızda bazı sıra dışı durumlar sürpriz gelişmeler var.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, yorgun başlayabilirsiniz haftaya, pazartesi günü hala tembellik etmek isteyenler için bu pek de mümkün olmayabilir. Sevdiğiniz kişi sizi destekleyici hareketlerde bulunacak. Küslük yaşayan Teraziler için bugün bir mesaj var.

AKREP: Sevgili Akrepler, bazı umutlarınız yeniden canlanabilir, bitti sandığınız yerden tekrardan başlayabilirsiniz. İçinizde bu ümidi bulacağınız bir gün sizler için, ne de olsa Akrepler her zaman küllerinden yeniden doğar.

YAY: Sevgili Yaylar, bugün biraz değişikliğe ihtiyacınız olabilir, özellikle iş konusunda. Belki de dışardan çalışmak veya çalıştığınız şekli değiştirmeniz gereklidir. Ruh haliniz değişken ve tutarsızlıklar hakim. Biraz dengeye ihtiyacınız olacak.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, eşinizin akrabaları, eş dost ziyaretleri gündemde. Bolca fikir alış verişleri ve eğitim konuları konuşulacak. Yapılacaklar sırası yapmanız önemli, yavaş yavaş hepsinin üstesinden geleceksiniz. 

KOVA: Sevgili Kovalar, ödemeleriniz o kadar artmış ki, işin içinden çıkamayanlara dost yardımı gerekebilir. En azından fikirlerine güvenebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi bu aralar kendine dönmüş ve sizi takmıyor havalarında takılsa da, aslında gerçek bu değil.

BALIK: Sevgili Balıklar, sevdiğiniz kişiyle aranızdaki romantik bağ güçleniyor. Fakat siz yine de mutlu değilsiniz. Bu aralar biraz takıntılı mı davranıyorsunuz? Karşı tarafı eleştirmeden önce bazen kendimize bakmamız gerekebilir.