16 MAYIS 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 16 May 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bu haftaya da duygusal başlıyoruz.

Bu haftaya da duygusal başlıyoruz. Ailemiz, yuvamız, sevdiklerimiz, memleketimizle ilgili konular önceliğimiz olacak. Maddi konulara önem vereceğiz. Salı gününden itibaren yaşam enerjimiz artacak. Hayatla oyun oynamak, eğlenmek, yaratıcılığımızı ifade etmek isteyeceğiz. Beğenilmek, pohpohlanma isteğimiz fazla olacak. Çocuklarımıza, hobilerimize, spor ve sanata ağırlık vereceğiz. Perşembe gününden itibaren hayatımıza düzen getirmek isteyeceğiz. İşlerimize, çalışmaya öncelik vereceğiz. Temizlik, tamirat işlerimizle ilgileneceğiz. Sağlığımıza, hijyenimize önem vereceğiz. Hafta sonu ilişkilerimiz, ortaklıklarımız ön planda olacak. Hayatımızda uyuma, dengeye, eşitliğe, adalete önen vereceğiz. Pazar günü Satürn gezegeni durağan oluyor. Zaman geriye doğru akacak. Sorumluluklarımızı gözden geçirmeye başlayacağız.

20 Mayıs günü Güneş İkizler burcuna geçiyor. Artık ilkbaharın bittiğini hissedeceğiz. Hayatımız hızlanacak. Odağımızı yakınlarımıza, kardeşlerimize, iletişimsel konulara çevireceğiz. Bir ay boyunca hem zihinsel hem fiziksel hareketli olacağız. Akıllı hareket edeceğiz. Kendi düşüncelerimize önem vereceğiz. Her şeyi mantık zinciriyle birbirine bağlayacağız. Bilgiye, fikir alışverişine önem vereceğiz. Hem öğrenci hem öğretmen olacağız. Güneş İkizler burcunda bizlere esnek olmayı, değişen koşullara adapte olmayı öğretecek.
19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramımız kutlu olsun.


Sevgili Koçlar; haftaya ailenizle, evinizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri aşka, çocuklarınıza, partnerinize, hayattan keyif aldığınız konularla ilgileneceksiniz. Perşembe ve cuma günleri işlerinize, günlük koşuşturmacalarınıza, sağlığınıza önem vereceksiniz. Hafta sonu ikili ilişkileriniz, ortaklı işleriniz, eşiniz ön planda olacak. Güneş odağınızı yakın çevrenize çevirecek. Kendi düşüncelerinizi ifade edeceksiniz. Kardeşlerinizle ilgileneceksiniz. Eğitimler, kısa seyahatler, ticaret, satış, pazarlama, medya gibi konularla ilgili olacaksınız.


Sevgili Boğalar; haftaya yakın çevrenizle, kardeşlerinizle duygusal konuşmalar yaparak başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri ailenizle, evinizle, babanızla ilgileneceksiniz. Perşembe ve cuma günleri aşka, eğlenceye, çocuklarınıza vakit ayıracaksınız. Borsa gibi spekülatif konulardaki kazançlarınızla ilgileneceksiniz. Hafta sonu sağlığınıza, beslenmenize önem vereceksiniz. Güneş odağınızı sahip olduklarınıza, değerlerinize, kazançlarınıza, paranıza çevirecek.


Sevgili İkizler; haftaya parasal konularla, kazançlarınızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenize, kardeşlerinize, iletişimsel konulara, eğitimlere öncelik vereceksiniz. Perşembe ve cuma günleri ev, aile, babanız, kayınvalidenizle ilgileneceksiniz. Hafta sonunu keyifli aktiviteler yaparak, eğlenerek geçireceksiniz. Güneş burcunuza geçiyor. Bir ay boyunca odağınızı kendinize çevireceksiniz. Kendi isteklerinizi yapacaksınız. Hayatınızla ilgili kararlar alacaksınız.


Sevgili Yengeçler; haftaya kendi isteklerinizi yapmak isteyerek başlıyorsunuz. Kendinize zaman ayıracaksınız. Salı ve çarşamba günleri maddi konular ön planda olacak. Perşembe ve cuma günleri yakınlarınızla, kardeşlerinizle ilgileneceksiniz. Düşüncelerinizi eleştirel ifade edebilirsiniz. Hafta sonu evinizle, ailenizle, babanızla ilgileneceksiniz. Güneş odağınızı dinlenmeye çevirecek. Sağlığınıza özen göstereceksiniz. Bir ay boyunca enerjiniz düşük olabilir. Ama ruhsal konularla ilgilenmek sizlere iyi gelecektir.


Sevgili Aslanlar; haftaya enerjiniz düşük başlıyorsunuz. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri enerjiniz yüksek olacak. Kendinize zaman ayırıp, kendi isteklerinizle ilgileneceksiniz. Eğlenmek isteyeceksiniz. Perşembe ve cuma günleri maddi konularda endişelenebilirsiniz. Kazançlarınızı düzenleyeceksiniz.   Yakın çevrenizle, yakın arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle beraber olabilirsiniz. Veya kısa bir seyahat yapabilirsiniz. Güneş odağınızı sosyal çevrenize, arkadaşlarınıza, işten kazançlarınıza çevirecek.


Sevgili Başaklar; haftaya sosyalleşerek başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla hassas olaylar yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri beklenmedik olaylar enerjinizi düşürebilir. Dinlenmek ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kendi işlerinizle, kişisel bakımlarınızla ilgileneceksiniz. Hafta sonu parasal konularda, harcamalarınızda dengesizlikler olabilir. Güneş odağınızı gelecek planlarınıza, kariyerinize, işinize, annenize, eşinizin ailesine çevirecek.


Sevgili Teraziler; haftaya işinize, annenize veya eşinizin ailesine önem vererek başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri arkadaşlarınıza vakit ayırmak, sosyalleşmek isteyeceksiniz. Perşembe ve cuma günleri işten ziyade dinlenmek isteyeceksiniz. Eşinizin iş ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonunu kendinize vakit ayıracaksınız. Bireysel isteklerinize önem vereceksiniz. Güneş odağınızı yabancılara, eşinizin kardeşlerine, eğitime, seyahatlere, hukuki konulara çevirecek. İnançları, hayat felsefenizi merak edeceksiniz.


Sevgili Akrepler; haftaya hassas, duygusal haberleri alarak başlıyorsunuz. Babanızın sağlık konularıyla, eşinizin kardeşleriyle ilgili konular sizler için ön planda olacak. Salı ve çarşamba günleri iş, kariyer, anneniz, eşinizin ailesiyle ilgileneceksiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyalleşmek, arkadaşlarınızla olmak isteyeceksiniz. Hafta sonu enerjiniz düşük olabilir. Dinlenin; ruhsal çalışmalar yaparak kendinizi rahatlatın. Güneş odağınızı maddi konulara, alacak verecek hesaplarınıza, okült konulara çevirecek.


Sevgili Yaylar; haftaya alacak verecek hesaplarınızı yaparak başlıyorsunuz. Ortaklaşa kazançlarda duygusal tepkiler verebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yabancılarla, babanızın veya kayınvalidenizin iş, sağlık konularıyla veya iş görüşmelerinizle ilgileneceksiniz. Perşembe ve cuma günleri anneniz, eşinizin ailesi, çalışıyorsanız iş ve kariyer konuları ön planda olacak. Hafta sonu sosyalleşmek, arkadaşlarınızla olmak sizlere iyi gelecek. Güneş karşıt burcunuza geçiyor. Odağınızı ilişkilere, eşinize, ortağınıza, ikinci çocuğunuza çevirecek.


Sevgili Oğlaklar; haftaya eşiniz veya ortağınızla duygusal, hassas olaylar yaşayarak başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri maddi konular, ödemeleriniz önemli olacak. Perşembe ve cuma günleri sizler için güzel geçecek. Öğrenmek istediğiniz konularda eğitim alabilirsiniz. Hukuki konularınızı çözümleyebilirsiniz. Hafta sonunu çalışanlar işte geçirebilir. Annenizle, eşinizin ailesiyle beraber olabilirsiniz. Güneş odağınızı çalışmaya, günlük işlerinize, sağlığınıza, iş arkadaşlarınıza, babanızın kardeşlerine çevireceksiniz.


Sevgili Kovalar; haftaya işinizle ve sağlığınızla veya babanızın kardeşleriyle ilgilenerek başlıyorsunuz. Beslenmenize dikkat edin. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerinizi ön plana alacaksınız. Eşinize, ortağınıza zaman ayıracaksınız. Perşembe ve cuma günleri maddi kolar ön planda olacak. Alacak verecek hesaplarınızda endişelenebilirsiniz. Hafta sonunu keyifli geçireceksiniz. Eğitimlere, seminerlere katılabilirsiniz. Güneş odağınızı aşka, eğlenceye çevirecek. Çocuklarınıza, keyifli aktivitelere, yaratıcı olduğunuz konulara, hobilerinize öncelik vereceksiniz.


Sevgili Balıklar; haftaya keyifli başlıyorsunuz. Aşk, eğlence, çocuklarla olmak enerjinizi arttıracaktır. Salı ve çarşamba günleri işlerinizi, günlük rutinlerinizi eğlenerek yapacaksınız. Sağlığınıza özen göstereceksiniz. Perşembe ve cuma günleri eşinizle, ortağınızla, ikinci çocuğunuzla ilgileneceksiniz. Hafta sonu maddi konular ön planda olacak. Ruhsal çalışmalarla da ilgilenebilirsiniz. Güneş odağınızı evinize, ailenize, babanızla ilgili konulara çevirecek.