​16 EYLÜL 2017, CUMARTESİ

Dolunay KARACA 16 Eyl 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Aslan burcunda.

Ay, Aslan burcunda. Enerjimizin ve cesaretimizin yükseldiği bir gündeyiz. Kalbi zorlayacak aktivitelerden uzak olmak faydalı olacak. Bugün Merkür ve Mars bir aradalar. Zihinsel olarak aşırı hareketli, kolaylıkla eleştirel ve gergin olabiliriz. Aşırıya kaçmadan yapacağımız aktiviteler bedenimiz ve zihnimiz için olumlu olacaktır. Dış görünüşümüze dikkat ettiğimiz bir gün.

KOÇ: Sevgili Koçlar, ödemeler konusunda alacağınız destek size iyi gelecek, maddi bakımdan kendinize olan güveniniz yeniden artacak. Eşinizle veya partnerinizle gideceğiniz bir ortamda sıkılıp evinize dönmek isteyeceksiniz.

BOĞA: Sevgili Boğalar, kendinizi çok iyi hissedeceğiniz bugün, yeni bir aşka yelken açabilirsiniz, uzun zamandır aklınızda olan birisi hayatınıza girebilir. Onunla uzun soluklu bir ilişki yaşayabilirsiniz. Kendinize güveniniz tam.

İKİZLER: Sevgili İkizler, çevrenizden birinin rahatsızlığı sizi derinden etkilemiş. Onu ziyarete gitmek ve yanında olmak size de iyi gelecektir. Siz zor zamanların dostusunuz. Bu sayede her zaman ihtiyaç duyulansınız.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, sizi en çok rahatsız eden şey ödem problemleri ve vücudunuzdaki şişlikler. Bugün tüm gün dinlenmek ve ayağınızı uzatıp oturmak size iyi gelecek, ödeminizi atmak içinse çeşitli detoks önerilerini uygulayabilirsiniz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, eşiniz veya partnerinizle beraber olmak, onun isteklerini yapmak, belki de sıradan giden bir ilişkiyi ciddiyete taşımak adına güzel etkilere sahipsiniz bugün. Arkadaşlarınızın da onayı var.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, yeni bir eğitim hedefiniz varsa, bu konu gündeme gelebilir. Veya hukuksal bir konuda yardıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Ev ve gayrimenkul yatırımları için uygun bir süreç.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, güzel bir parti daveti sizi heyecanlandırabilir. Bugün özellikle arkadaşlarınızla baş başa kutlamalar yapabilir ve hayatın tadınız doyasıya çıkarabilirsiniz. İletişiminiz oldukça yoğun ve çok popülersiniz.

AKREP: Sevgili Akrepler, göz önünde olacağınız bugün konuşmalarınıza ve hareketlerinize dikkat etmeniz gerekiyor, hisleriniz kuvvetli ve bazı durumlarda araştırmacı tarafınız sizi kazanan taraf yapıyor. Maddi beklentileriniz artabilir.

YAY: Sevgili Yaylar, çocuklarınızla hoşça vakit geçirebileceğiniz, onlarla zamanı paylaşmaktan keyif alacağınız bugün, çeşitli spor aktiviteleri ve faaliyetler için de sizi tetikliyor adeta. Farklı bir şeyi denemek size iyi gelecek.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, kısa bir seyahate çıkmak için geç bile kaldınız, ummadığınız spontane gelişen bir yolculuk veya kendi yaşadığınız şehirde bile olsa bir şehir turu sizi oldukça rahatlatıyor. Stresinizi atmanıza yardımcı olacaktır.

KOVA: Sevgili Kovalar, kendinizi gelecek ve para konularına odakladınız. Yeni yatırımlar yapmak adına güzel etkiler ve destekler var. Değerlendirirseniz siz karlı çıkacaksınız. Güzel bir ortaklık olabilir.

BALIK: Sevgili Balıklar, bugün haftanın yorgunluğunu dinlenerek, kitap okuyarak ve evde vakit geçirerek değerlendirmek istemeniz muhtemel. Evet çok çalıştınız ve iyi bir dinlenmeyi hak ettiniz.